Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Moziszoba tervezés építés kivitelezés

Moziszobák tervezése és kivitelezése, szakértőktől, akár THX minősítésben is.

 

THX

Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap

Moziszoba tervezés, építés és kivitelezés

A házimozi kifejezés sajnos mára hitelét vesztette, kiürült üres fogalommá vált – hála a nagy bevásárlóközpontokban kapható olcsó, dobozos termékeknek. Nekünk feltett szándékunk, hogy minőségi eszközök segítségével színvonalas audiovizuális élményt adjunk. Az elmúlt évek alatt szerencsére egyre többen jöttek rá, hogy a drága elektronikákat megfelelő környezetbe helyezve, szebb kép és jobb hang érhető el. A speciális feladatra, azaz mozizásra épített szobák mindig jobb eredményt biztosítanak, sokkal jobbat, mint egy nappaliban, házilag összeválogatott és összekötött eszközök – legyenek azok bármilyen márkásak is.

Múlt…jelen..Jövő: Az otthoni mozizás, mint oly sok egyéb fejlesztés, amerikai mintákon indult el itthon is. Magyarországon kb. 20 évvel ezelőtt épültek az első otthoni szórakoztató központok, de mivel a műszaki színvonal még a VHS magnók szintjén járt, és az akkori technika nem volt képes megfizethető áron minőségi vetítést biztosítani, csak néhány moziszoba készült. Persze Amerikában könnyű, hiszen ott hozzá lehet jutni 35 mm-filmekhez és vetítőgépekhez, valamint bőven van hely az építésre. Az ottani családi házak méreteihez könnyen illik egy 150-200 nm-es mozi terem. Az igazi áttörést a vetítéstechnikában a 720p felbontás, és a DLP, LCD formátumok hozták meg, majd megjelent az első digitális formátum: a DVD. Ettől kezdve nincs megállás, ma már negyedévente jönnek ki az újabb és újabb technológiák és berendezések, ezt a tempót már a szakembereknek is nehéz követniük. Ma már általánosan elterjedt a blu-ray technológia, valamint megjelentek a különböző újabb formátumok, amelyeket médialejátszók képesek megfelelően kezelni. Mindezeken felül általánossá vált a fullHD felbontás, akár TV-kről, akár projektorokról beszélünk.

És a jövő? Az bizony már elkezdődött. Megjelentek a 4K, Ultra HD felbontású televíziók és vetítők, illetve olyan 7.2.4 csatornás térhangzást szerelhetünk be, ahol már felettünk és alattunk is hangszórók tömege dolgozik. Még nem is beszéltünk a teljes automatizálásról, amikor egy iPad vagy iPhone segítségével irányíthatjuk az egész házat.

Hogyan dolgozunk? Egyszerűen: a megrendelő igénye szerint. A folyamat egyszerű és ügyfélbarát: mindenekelőtt folyamatos és minden részletre kiterjedő konzultációt folytatunk az érdeklődővel, majd helyszíni felmérést végzünk a tervezett mozi helyszínén. Amennyiben még csak terveken létezik a ház, érdemes a tervezőt és/vagy lakberendezőt is bevonnunk a megbeszélésekbe. Munkánkat és az egyeztetéseket rendkívül megkönnyíti akusztikai és dizájntervező programjaink.

Saját termékeink (számos kiváló termék magyarországi márkaképviseletét látjuk el) ellenére márka független kereskedelmet folytatunk. Így csak azt a terméket szállítjuk a megrendelő részére, amire neki szüksége van. A magyarországi kereskedők nagy részével napi kapcsolatban állunk, így hatékonyan tudjuk kielégíteni a megrendelőink igényeit.

Bővebb információ érdekében keressen minket elérhetőségeinken a 06 1 2566478 telefonszámon vagy az [email protected] email címen.

moziszoba tervezés

moziszoba teljeskörű "kulcsrakész" kivitelezés

szaktanácsadás

akusztikai tervezés

aksuztikai mérések, kiértékelés

erősáramú villanyszerelés

gyengeáramú villanyszerelés

kábelezés, rendszer előkészítés

hangszigetelés

festés, tapétázás

termékbeszerzés

készülékek beüzemelése, telepítése, rendszerintegráció

tv készülékek szakszerű képbeállítása

√, LCD, LED, PLAZMA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Moziszoba tervezés építés kivitelezés” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz