Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Hamarosan Black Friday / Fekete Péntek akciók 2021.11.19 – 2021.11.28

Szórakoztató elektronikai termékek, Házimozi, Hifi, High-End, Multimédia, Hangfal, Erősítő, Lejátszó, Mélyláda, Hangfalszett, Házimozi rendszer, Házimozi Erősítő, Mini Hifi, Bluetooth hangfal, Vezeték nélküli rendszerek. Dynovoice, System One, AC Infinity, Bowers&Wilkins, Earmen, Audioquest, Denon, Onkyo, Marantz, Magnat, KEF, SVS, Dali, Taga Harmony, Emotiva, Focal, SoundCast, Inakustik, Bluesound, NAD

Az akciós ajánlatok más kedvezménnyel (hűségpontokkal) nem vonhatók össze. Az akciós árakból további kedvezményeket nem tudunk biztosítani. A termékek készlete korlátozott, a készlet erejéig érvényesek. A megrendelt termékek kiszállítását, beleértve a személyes átvételeket is, november 22 .-től kezdjük meg. Egyes termékek szállítási ideje több hetet is igénybe vehet.

Fenntartjuk a tévedés jogát. A termékek kosárba helyezése nem jelenti ezek lefoglalását, a termékek csak a rendelés véglegesítése és visszaigazolása pillanatában kerülnek lefoglalásra. A megrendelések pontos kiszállítási dátumával és időpontjával kapcsolatos információkat email-ben küldjük el a rendelésnél megadott elérhetőségekre. Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz