Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Linn Selekt DSM hálózati lejátszó

• High-End hálózati zenelejátszó
• Támogatott formátumok 24 bit 192 kHz-ig
• Vezeték nélküli WiFi, és Bluetooth streaming
• HDMI specifikáció: HDMI 2.0 (4K kompatibilis)
• Tidal és Qobuz straming , Spotify Connect, Roon és Airplay
• 1xHDMI ARC

 

Linn Selekt DSM hálózati lejátszó hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

AV-Online VIDEÓ AV-Online TESZT BEMUTATÓ VIDEÓ

2 849 990 Ft

A termék után 85 500 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:linnSelektDSM

Linn Selekt DSM hálózati lejátszó

Konfigurálható, moduláris, hálózati zenelejátszó külön digitális és analóg forrásokhoz való bemenetekkel; valamint konfigurációs lehetőségekkel, beleértve (de nem kizárólagosan) a csak forrás, forrás + erősítők, és különféle Surround Sound alkalmazások. Opcionális bővítés Katalyst DAC-ra, vagy csúcsteljesítmény Organik DAC-kal.

A Linn Selekt DSM hálózati lejátszó és DAC jelentős hangminőség javulást jelent a rendszerben. Lehetőséget ad arra, hogy minden forrását csatlakoztassa hozzá, és ebben még a lemezjátszó is benne van. Moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy később készülék csere nélkül fejleszthesse rendszerét.
A hálózati lejátszás funkció a zenei anyagok végtelen tárházába enged betekintést. A Tidal és Qobuz szervizek, és a TuneIn több tízezer internet rádió adása mellett a TV műsorok hangját, és az asztali digitális forrásokat is képes fogadni. MM és MC lemezjátszó bemenetek és egy analóg vonal bemenet is található a hátlapon. Rendelhető sztereó, vagy multicsatornás konfigurációban igény szerint.
A Space Optimisation rendszer segít az ideális hangzás beállításában. Hat konfigurálható gombjára a kedvenc zenei szervizét, vagy internet rádió hallgatás módját programozhatja be, így egy gombnyomással azonnal élvezheti a muzsikát. A fedélen található megvilágított kezelő tárcsa közvetlen irányítást tesz lehetővé. Az Exakt Link kimenetekhez aktív Linn hangfalak közvetlenül csatlakoztathatók.

 

 

Space Optimisation: A zenét hallgassa, és ne a szobáját. Minden szobának van egyedi hangja. Visszaverődések, rezonanciák zavarják a zenehallgatást. Ahhoz, hogy elmerülhessen a zene élvezetében a zavaró akusztikus hatásokat el kell távolítani. A Linn Space Optimisation rendszer segít az akusztikus modellezésben, és abban, hogy a zavaró tényezőket meg tudja szűntetni.
Nem csak a lakókörnyezetnek, de a hangfalaknak is egyedi hangzása van. A Linn mérnökei rengeteg hangfal hangzásbeli jellegzetességét lemérték. A szoba akusztikus mérésének eredményeivel kombinálva a Space Optimisation lehetővé teszi, hogy a különböző korrekciókkal a hangfal hangját a szoba akusztikus zavarása nélkül hallgassa. A rendszer segít abban is, hogy miként lehet a hangfalakat az ideális pozícióba helyezni. Az Exakt rendszerekben lehetősége van a Space Optimisation+ használatára, amely a rendszer továbbfejlesztett verziója. A beállító program, és a frissítések minden Linn DS szériás hálózati lejátszó alap tartozéka.

Gyártók

Szín

Teljesítmény

DAC

Streaming lehetőségek

Tidal, Quobuz, Spotify Connect, Airplay, Roon, TuneIn,

Lejátszási formátumok

HDMI csatlakozók

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

√ / –

Bluetooth®

Bemeneti csatlakozás

1xEthernet, WiFi, Bluetooth, 1xHDMI ARC, 2xToslink, 2xSPDIF, 1xUSB-B Audio class2 végpont, 1xLine RCA, 1xMM phono RCA, 1xMC phono RCA

Kimeneti csatlakozás

2xExakt Link, 2xSPDIF konfigurálható be vagy kimenetként,

Moduláris kimenetek

1 pár RCA 1 pár XLR szimmetrikus sztereó

Beépített lemezjátszó előerősítő

1xMM phono RCA, 1xMC phono RCA

Készülék ház

Alumínium

Applikáció

Linn Kazoo, Linn app

Space Optimisation

Lehetővé teszi, hogy a különböző korrekciókkal a hangfal hangját a szoba akusztikus zavarása nélkül hallgassa

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

350 x 113 x 350 mm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Linn Selekt DSM hálózati lejátszó” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz