Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

M&K Sound S300T THX Ultra2 tripoláris High-End háttérsugárzó

Ha a legjobbat keresed…….
M&K Sound S300T THX Ultra2 tripoláris High-End háttérsugárzó logo
A filmek hangja megérkezett – halld úgy kedvenc filmjeidet, ahogyan azt a készítője is megálmodta.

 

ADATLAP

1 599 990 Ft

A termék után 48 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:m&ksounds300T

M&K Sound S300T THX Ultra2 tripoláris High-End háttérsugárzó pár

M&K Sound feltalálta a Tripole hangfal konfigurációt, amelynek hangját egyetlen hagyományos „pontsugárzó” sem képes utánozni. Hátsó és/vagy oldalfali telepíthetősége fokozza a hangfal erényeit, hátsó hangcsatorna (back Surround) esetén az események, mint hangok, effektek, zene pontos lokalizálható hangvisszaadása. Az S300T Tripole® integrált fali tartóval és az S300 frontsugárzóval megegyező hangváltóval és meghajtóval rendelkezik a tökéletes akusztikai kapcsolatért.
Független, elszigetelt oldalkamrákban 2-2 db 4 colos membrán dolgozik az optimális térhatás lefedéséért, hogy felvehesse a versenyt a kereskedelmi mozikban alkalmazott hatalmas háttérsugárzó sorokkal.

„amikor a filmek hangját keverem akkor nagy fontos, hogy minden részletet és árnyalatot jó halljak. Amikor befejezem a munkát biztosnak kell lennem, hogy az elkészült hangsáv bármilyen hangrendszeren pontosan ás problémák nélkül lejátszható. Ezt a garanciát az M&K Sound hangszórói adják meg nekem” – Nino Jabosen (Sound Enginer)

A hangfalak számára a legnagyobb kihívást a filmgyártás jelenti. A filmgyártás hatalmas költségvetésből következik, hogy itt a legkisebb hiba sem megengedett, a lehető legpontosabbnak kell lenni ahhoz, hogy megfelelően össze lehessen hangolni a nagyzenekari játékot a rendelkezésre álló speciális effekttel és párbeszéddel. Erre a hatalmas követelményeket állító környezetre a világ vezető filmkészítői is az M&K Sound monitor hangfalait válasszák filmjeik legyártásához.

Warner Bros, 20th Century Fox, Universal, Paramount, DreamWorks, HBO, Skywalker Sound, Disney, THX, DTS, Dolby Labs, Sony Music, Sony Pictures and Lucasfilm

Nincs még egy olyan hangfal amely hitelesebben adná vissza a rendező elképzelését, mint amellyel készítették azt. Ennek hatására vált az M&K Sound hangfalai első számú választássá igényes házimozi rajongók körében világszerte.
M&K Sound S300T THX Ultra2 tripoláris High-End háttérsugárzó

Szín

,

Teljesítmény

400 Watt

Érzékenység

89 dB

Frekvencia átvitel (Hz)

80 Hz – 22 kHz, (±3dB)

Impedancia

4 Ω

Keresztváltó-frekvencia

1.8 Khz

Kabinet

Falra szerelhető

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

Elöl: 34,5 x 22,5 x 18 cm, Hátul: 34,5 x 34,5 x 18 cm

Súly

Garancia

Pár ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„M&K Sound S300T THX Ultra2 tripoláris High-End háttérsugárzó” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz