Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(6)

SVS SB-1000 aktív mélyláda

 • Teljesítmény: 300 / 720 Watt
 • Frekvencia átvitel: 24 – 260 Hz
 • Zárt, mikró aktív mélyláda

 

 

Rendkívül kompakt méret, meglepő zeneiséggel és teljesítménnyel.
Ez a kis erőmű azaz SVS SB-1000 aktív mélyláda csak 33cm × 33cm × 33 cm méretű – így ez az első mikró mélyláda amellyel az SVS büszkélkedhet.

 

ADATLAP TESZT TESZT TESZT TESZT

 

Promóció előtti tavalyi akciós ár 209.990 Ft

Original price was: 299 990 Ft.Current price is: 199 990 Ft.

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:svsoundsb1000

SVS SB-1000 aktív mélyláda. Kedvezményekkel nem összevonható. Utolsó kiállított darab.

Rajongók ezrei vágytak egy kis méretű kompakt SVS házimozi mélyládára – A várakozásnak vége! Ez a kis erőmű azaz SVS SB-1000 aktív mélyláda csak 33 cm × 33 cm × 33 cm méretű – így ez az első mikró mélyláda amellyel az SVS büszkélkedhet. A kompakt és a megfizethető nem jelent kompromisszumot, a minőségű alkatrészekkel szerelt, hosszú löketű 30 cm mélynyomó és egy erős 300 W Sledge DSP erősítő garantálja az erőteljes basszust, alacsony torzítást, a zökkenőmentes és pontos teljesítményt zenékhez és filmekhez egyaránt.

Lenyűgöző 30 cm-es SVS nagy teljesítményű meghajtó hangszóró

Az SVS a kompakt SB-1000 mélysugárzót egy előre néző 30 cm-es meghajtóval, kettős, kiváló minőségű ferritmágnessel és FEA-optimalizált belső motortechnológiával szerelte fel a nagy teljesítmény és a rendkívül alacsony torzítás érdekében. A hosszú löketű meghajtó könnyű kúpanyaga élethűen reprodukálja a finom hangszíneket és a masszív mélyhanghatásokat. A tartós gumiburkolatok hosszú élettartamot biztosítanak, még akkor is, ha a mélysugárzó hosszabb ideig a teljesítményhatárait feszegeti, így az SVS SB-1000 tökéletes választás a minőségi zene vagy a házimozi szerelmeseinek.

Erőteljes és kifinomult Sledge STA-300D erősítő

Az SB-1000 mélysugárzót egy integrált SVS Sledge STA-300D erősítő hajtja, amely kifinomult DSP-vel rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik az egyedi hangszóró és dobozkonfigurációhoz, valamint egy olyan kiegyenlítési görbével, amelyet a fokozott tranziens válaszreakcióra és a helyiség erősítésére optimalizáltak. Az SB-1000 mélysugárzó azon képessége, hogy pillanatok alatt elindul és leáll, és hű marad a forrás tartalmához, olyan teljesítményt nyújt, amely általában a sokkal drágább mélysugárzókra jelemző. A 300 watt RMS, 700+ watt csúcsteljesítményre konzervatívan méretezett Sledge STA-300D erősítő minden meghajtási szinten precízen kontrollálja a mélysugárzót, így torzítás nélkül létrehozza a referencia hangerőt. A fejlett DSP-motor lehetővé teszi a hang lejátszás finomhangolását, valamint a könnyű beállítást és integrálást bármely házimozi vagy sztereó rendszerbe.

Innovatív mélysugárzó tervezés

A hőkezelés kritikus, amikor egy ilyen erős erősítővel és meghajtóval van dolgunk egy kompakt, zárt szekrényben, ezért az SVS egy egyedi szellőző póluselemet és egy hatékony, nagy teljesítményű hangtekercset alkalmazott, hogy az SB-1000 mélynyomó hűvösen maradjon anélkül, hogy a teljesítményt befolyásolná vagy zajjal növelné. A szekrény merev merevítésű és hang technikailag semleges, így a hallható basszus mindig erőlködésmentes és tiszta, még a legmagasabb meghajtási szinteken is.

Gyártók

Szín

Rendszer

Zárt

Teljesítmény

300 / 720 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

24 – 260Hz +-3dB

Mélysugárzó átmérője

30 cm

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

33 x 33 x 33 cm

Súly

Garancia

SVS SB-1000 aktív mélyláda termékről 6 értékelés

  Zajos Norbert
  2023-12-14
  Első ládám, zenehalgatásra vettem, kifogástalanul teszi a dolgát.
  Felföldi Kornél
  2020-05-21
  Ha gondolkodsz, hogy megéri el belefektetni a pénzed, ne tedd! Egy hét bejáratás után lemegy a pincébe és sztereo zenére is kiválón alkalmas mint ahogy házimozira. Valamint az sem elhanyagolható tény, hogy kis mérete miatt a WAF faktor is igen jó. :)
  Balázs
  2018-06-20
  Patinás Japán gyártó kompakt csúcs rendszerén, a delegált subwoofer kimeneten használom LFE állásban, kis alapterületű szobában, leginkább zenére, műfaji korlátok nélkül. Új dimenziók nyíltak meg számomra: Nem is sejtettem, hogy még mennyi spiritusz lappang az amúgy jól ismert felvételeken. Most már hiányozna, ha nem lenne!
  Gábor
  2017-12-04
  Sztereó rendszeremet egészítettem ki vele. Egy viszonylag nagy, L-alakú, amerikai konyhás nappaliba került, könnyű volt megtalálni a helyét, nagyon szépen helyretette a hangot: megtölti a szobát, a színpadkép letisztult, szépen besimul az állódobozok mellé.
  Ferenc
  2016-10-19
  Kategóriájában kimagasló teljesítmény és hangminőség. Stereo rendszerhez 2 darabot illesztve szépen besimultak a polcsugárzókhoz 42m2-en. Nem tolakodó, nem puffogó, brummogó mély, szépen aládolgozik a zenének. Minden a helyén, kellő dinamikával és kanapét rázó erővel. Csak ajánlani tudom!
  Gábor
  2015-06-22
  A mélyláda megfelelően működik, sikerült gyorsan megtalálni a pozícióját a szobában, szépen kiegészíti a sztereo rendszert (zenére használom)!
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz