Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Meze 109 PRO audiofil fejhallgató (dió)

A berillium magas csillapítási tulajdonságai segítenek a nem kívánt rezonanciák elfojtásában is, ami a 109 PRO semleges, élénk és átlátszó karakterét adja. A membrán körül a réz-cink ötvözetből készült gyűrű alakú stabilizátor javítja a rezgések elnyelését a torzítás további csökkentése érdekében.

 

Meze 109 PRO audiofil fejhallgató (dió) 3 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

329 000 Ft

A termék után 9 870 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:Meze109pro

Meze 109 PRO audiofil fejhallgató (dió). Üzletünkben meghallgatható.

HANG. KÉNYELEM. DESIGN. IGAZI CSÚCSKATEGÓRIA.
A Meze Audio a rendkívüli hangzás, az időtlen esztétika és a kiváló kivitelezés iránti tiszta szenvedélyből született. Filozófiánk a mai napig változatlan. Célunk, hogy integrált megközelítéssel, a minőség, a felépítés vagy a teljesítmény megszorítása nélkül elmossuk a határokat a fejhallgató-tervezés és a művésziség között, és inspiráló, tartalmas élményeket teremtsünk.

Minden szempont számít – hangzás, kényelem, anyag – ezek egyformán fontosak egy olyan tartós termék létrehozásában, amelybe újra és újra beleszerethetsz. A megjelenéstől a technológiáig a Meze Audio termékeket úgy tervezték, hogy felülmúlják a rövid életű trendeket, és hosszú távú értéket nyújtsanak azoknak, akik választják őket.

MÉLY MEGHALLGATÁS MEGHATÁROZÁSA – EGY SZEMÉLYES UTAZÁS HANGON KERESZTÜL
A Meze Audio első dinamikus, nyitott fejhallgatója, a 109 PRO bizonyítja elkötelezettségünket, hogy a hang hű visszaadásán túllépve tiszta érzelmeket keltsen.

Minden egy céllal kezdődött – az öröm megteremtésével. Arról szól, hogy hagyd magad elveszni a hangzásban, a kedvenc előadóddal, daloddal vagy hangszereddel ápolt bensőséges kapcsolatodban, amikor minden zavaró tényező megszűnik.

ÚJ HORIZONTOK FELFEDEZÉSE – KEZDÉS AZ ALAPOKKAL
A gyors ütemű technológia világában a bevált alapokra fogadunk. Az új, 50 mm-es dinamikus meghajtónk, amelyet a legnagyobb precizitással szereltek össze és hangoltak, lehetővé tette számunkra, hogy kitágítsuk a sebesség, a pontosság és a dinamikatartomány határait.

DIAFRAGMA DESIGN
A membrán a fejhallgató szíve, amely azokat a hullámokat állítja elő, amelyeket agyunk végső soron hangként érzékel. Az akusztikai célok elérése érdekében a 109 PRO-t tűztük ki, kutatás-fejlesztési erőfeszítéseinket az anyagkutatásra összpontosítottuk, hogy megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt a tömeg és a merevség között, amely maximalizálja a fejhallgató hangzási képességeit.

Keresésünk a 109-es sorozatú Dual-Composite Diaphragm kifejlesztéséhez vezetett – egy berilliummal bevont polimer, cellulóz + szénszálas kompozit és réz-cink ötvözet kombinációjához.

A szénszálas cellulóz kompozitból készült, W-alakú kupola hihetetlen részletességgel, tisztasággal és pontossággal képes reprodukálni a magas frekvenciákat. A dinamikus meghajtókban használt hagyományos alternatíváknál tartósabb, mégis könnyű kompozit segít elkerülni a rezonanciákat, amelyek harmonikus torzításhoz vezethetnek.

A kupolát körülvevő ultravékony tórusz berilliummal bevont félkristályos polimerből áll, vastagsága 22 mikron. A fizikai gőzleválasztással (PVD) felvitt berillium bevonattal a meghajtó merevségének és tartósságának növelésére törekedtünk, miközben továbbra is elég könnyűnek tartottuk a gyors átmeneti reakció eléréséhez.

A berillium magas csillapító tulajdonságai a nem kívánt rezonanciákat is elnyomják, így a 109 PRO-nak semleges, élénk és átlátszó karaktert ad. A membrán körül a réz-cink ötvözetből készült gyűrű alakú stabilizátor javítja a rezgések elnyelését, hogy tovább csökkentse a torzítást.

A membrán egy nagy pontosságú megmunkált alumínium keretbe van burkolva, amely kiváló merevséggel rendelkezik, és megőrzi a tökéletes felületi síkságot, ami elengedhetetlen a membránnal történő precíziós összeszereléshez.

 

AKUSZTIKUS DESIGN
Nyitott kialakítása révén azt akartuk, hogy a 109 PRO élénk és izgalmas legyen, lehetővé téve a hallgató számára, hogy mélyebb szinten kapcsolódjon a zenéhez.

Mérnöki csapatunk által gondosan hangolt hangzás érzelmileg lebilincselő élményt nyújt nagyszerű részletgazdagsággal, tisztasággal és a megfelelő mértékű ütéssel. Organikus karaktere kiváló dinamikával, képalkotással és testes énekhanggal párosítva lélekmelengető részleteket kelt életre. Emellett a legtöbb eszközről könnyű vezetni, akár hordozható forrásokról, akár bonyolult otthoni beállításokról beszélünk.

A velúr párnák kényelmesen veszik körül a füleket, optimális tömítést biztosítva a természetes hangzáshoz. Mivel a velúr sokkal puhább és jobban lélegző, mint a bőr, megakadályozza a verejtékezést és a túlmelegedést a hosszan tartó zenehallgatás során.

Az önbeállító fejpánt szétteríti a súlyt, hogy egyenletes nyomást és kényelmes tartást biztosítson bármilyen fejforma és méret esetén.

SZUPER KIALAKÍTÁS – KIVÁLÓ TAPASZTALAT
A 109 PRO a kényelemről szól – a fejhallgató szerkezeti kialakításától az anyagválasztásig minden döntést körültekintően hoztunk meg annak érdekében, hogy a termék ergonómiai szempontból a legmagasabb színvonalú legyen. Miután a fejedre helyezted, a fejhallgatónak észrevehetetlenné kell válnia, így nem marad más, csak a zene.

Ezt szem előtt tartva a diófát, a cinket, a mangán acélt és a vegán bőrt egy kényelmes, könnyű, mégis rendkívül tartós szerkezetben kombináltuk.

FENNTARTHATÓAN KITERMELT FA
A fejhallgatónkhoz használt fekete diófa szigorúan származási bizonyítvánnyal rendelkező forrásból származik, életciklusuk végén lévő, kifejlett fákról szüretelve. Így védik a környezetet, teret engedve az új életnek, miközben az öreg fák újra felragyognak, Meze fejhallgató formájában.

HOSSZÚ ÉLETTARTAMOT SZEM ELŐTT TARTVA KÉSZÜLT
A 109 PRO a legnagyobb gondossággal készült a fenntarthatóság jegyében. Mivel a mai döntéseink nagy hatással lehetnek a holnap világára, olyan termékeket tervezünk, amelyek tartósak. Hiszünk abban, hogy a termék hosszabb élettartama kisebb lábnyomot jelent.

Tartozékok:

  • Tok: kemény EVA tasak
  • Mellékelt kábelek:
  • 1,5 m-es puha TPE kábel, fekete alumínium házzal, 3,5 mm-es jack csatlakozóval végződve 3,5 mm-es jack csatlakozóval
  • 3 m-es puha TPE kábel, fekete alumínium házzal, 3,5 mm-es jack csatlakozóval végződve 3,5 mm-es jack csatlakozóval
  • Fejhallgató kimenet: 3,5 mm-es TRS jack
  • Mellékelt adapter: 6,3 mm-es aranyozott jack csatlakozó

Gyártók

Szín

Típus

,

Frekvencia átvitel (Hz)

5Hz – 30KHz

Érzékenység

112dB SPI at 1KHz, 1mW

Hangszóró

Rinaro Isodynamic Hybrid Array® MZ4

Impedancia

40 Ω

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Meze 109 PRO audiofil fejhallgató (dió)” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz