Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

M&K Sound S300 THX Ultra2 High-End monitor hangfal

Ha a legjobbat keresed…….
M&K Sound S-300 THX Ultra2 Monitor házimozi hangfal M&K logo
A filmek hangja megérkezett – halld úgy kedvenc filmjeidet, ahogyan azt a készítője is megálmodta.

 

ADATLAP

1 199 990 Ft

A termék után 36 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:m&ksounds300

Referencia hangfalszettre hívatott, a M&K Sound S300 THX Ultra2 High-End monitor hangfal részletességével és semlegességével felülmúlja a jóval nagyobb, költségesebb rendszereket is. Méretét tekintve jóval kisebb, mint bármely más monitor, amely képes lenne erre a tisztaságra és pontos részletezésre.
Míg dedikált bal / jobb oldali hangfal tükörkép elrendezése biztosítja az optimális sztereó színpadképet kétcsatornás forrásból, addig a dedikált centersugárzó garantálja az egységes hangteret és a tiszta érthető párbeszédet mozinál. Az S300 tökéletes bizonyítéka elkötelezettségünknek az innováció és a minőség iránt. Az S300 családhoz tartozó hangfalak a doboz a dobozban elv szerint épülnek, vagyis az oldallapok dupla falúak. A szilárd MDF rétegek között nehéz, csillapító anyag található, ami egyrészt elnyel számos közép és magas frekvenciás rezgést, másrészt növeli a doboz súlyát, vagyis fizikai értelemben vett tehetetlenségét, hogy ezen a sziklaszilárd alapokon az S300 hangszórói éltre kelthessék zenei és filmes betétek részleteit.

A hangfalak számára a legnagyobb kihívást a filmgyártás jelenti. A filmgyártás hatalmas költségvetésből következik, hogy itt a legkisebb hiba sem megengedett, a lehető legpontosabbnak kell lenni ahhoz, hogy megfelelően össze lehessen hangolni a nagyzenekari játékot a rendelkezésre álló speciális effekttel és párbeszéddel. Erre a hatalmas követelményeket állító környezetre a világ vezető filmkészítői is az M&K Sound monitor hangfalait válasszák filmjeik legyártásához.

Warner Bros, 20th Century Fox, Universal, Paramount, DreamWorks, HBO, Skywalker Sound, Disney, THX, DTS, Dolby Labs, Sony Music, Sony Pictures and Lucasfilm

Nincs még egy olyan hangfal amely hitelesebben adná vissza a rendező elképzelését, mint amellyel készítették azt. Ennek hatására vált az M&K Sound hangfalai első számú választássá igényes házimozi rajongók körében világszerte.
MK-Sound-S-300-THX-Ultra2-High-End-monitor-hangfal

Saját márkáink / Márkaképviselet

Gyártók

Teljesítmény

500 Watt

Érzékenység

93 dB

Frekvencia átvitel (Hz)

60 Hz – 22 kHz, (±3dB)

Magassugárzó átmérője

3 X 2.5 cm dóm magas

Mélysugárzó átmérője

2 X 16.5 cm

Impedancia

4 Ω

Keresztváltó-frekvencia

1.5 Khz

Kabinet

Rezgés csillapított 3 rétegű hangfal kabinet, zárt kabinet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

34.0 x 39.5 x 33.0 cm

Súly

db ár!

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„M&K Sound S300 THX Ultra2 High-End monitor hangfal” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz