Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

M&K Sound MP300 THX Ultra2 High-End fali monitor hangfal

Ha a legjobbat keresed…….
M&K Sound MP300 THX Ultra2 High-End fali monitor hangfal logo
A filmek hangja megérkezett – halld úgy kedvenc filmjeidet, ahogyan azt a készítője is megálmodta.

 

ADATLAP

1 149 990 Ft

A termék után 34 500 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:m&ksoundmp300

M&K Sound MP300 THX Ultra2 High-End fali monitor hangfal

Felismerve egyre nagyobb igényt a karcsú kialakítású enteriőr barát hangdobozok iránt az M&K megalkotta S300 monitor hangfal teljes értékű fali verzióját az MP300 hangfalat. Jelentősen csökkentett doboz mélységgel és átrajzolt dobozmérettel az M&K Sound létrehozott egy diszkrét fali monitort, amely megőrzi a teljes méretű S300 kompakt hangfal rendhagyó minőségét és hangzásvilágát.
Az optimalizált keresztezési frekvencia és fal akusztikai hatását kihasználó tervezés teszi az MP300 az S300 család teljes értékű tagjává.
A méltán híres S150 széria ikonikus három magassugárzó elrendezése és a kettős közép-mély hangszóró szerves része az S300 rendszernek.
Az S300 sorozatban bemutatkozó speciálisan kialakított magas és mélysugárzó rögzítő keretek kivételes mechanikai elszigetelést biztosítanak a kabinettől és szoros kapcsolat eredményeznek a présöntvény kosár, a konzol és hangfal előlapja között.

A hangfalak számára a legnagyobb kihívást a filmgyártás jelenti. A filmgyártás hatalmas költségvetésből következik, hogy itt a legkisebb hiba sem megengedett, a lehető legpontosabbnak kell lenni ahhoz, hogy megfelelően össze lehessen hangolni a nagyzenekari játékot a rendelkezésre álló speciális effekttel és párbeszéddel. Erre a hatalmas követelményeket állító környezetre a világ vezető filmkészítői is az M&K Sound monitor hangfalait válaszzák filmjeik legyártásához.

Warner Bros, 20th Century Fox, Universal, Paramount, DreamWorks, HBO, Skywalker Sound, Disney, THX, DTS, Dolby Labs, Sony Music, Sony Pictures and Lucasfilm

Nincs még egy olyan hangfal amely hitelesebben adná vissza a rendező elképzelését, mint amellyel készítették azt. Ennek hatására vált az M&K Sound hangfalai első számú választássá igényes házimozi rajongók körében világszerte.
MK-Sound-MP-300-THX-Ultra2-High-End-monitor-hangfal

Teljesítmény

500 Watt

Érzékenység

92 dB

Frekvencia átvitel (Hz)

80 Hz – 22 kHz, (± 3dB)

Magassugárzó átmérője

3 X 2.5 cm dóm magas

Mélysugárzó átmérője

2 X 16.5 cm

Impedancia

4 Ω

Keresztváltó-frekvencia

1.5 Khz

Kabinet

Rezgés csillapított 3 rétegű falra szerelhető kabinet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

Felül: 39.5 x 34 x 16 cm, Alul: 39,5 x 34 x 12 cm

Súly

Szín

,

Egyéb

Ár darabra értendő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„M&K Sound MP300 THX Ultra2 High-End fali monitor hangfal” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz