Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(3)

SVS Soundpath mélyláda rezgéselnyelő láb

SoundPath Subwoofer Isolation System a teljes neve a gumival bevont, fánkszerű talpacskáknak, melyekhez öt különböző, a leggyakoribb mélyláda típusokhoz passzoló menettel és hosszúsággal ellátott rögzítő csavarokat is mellékel az SVS. A kis fánkocskák hangminőséget javító hatása azért csak “szinte” garantált, mert értelemszerűen, a csavarokat fogadó meneteknek is kell lennie a tunningolásra szánt mélyláda padlólemezén.

 

  ADATLAP

32 990 Ft

A termék után 990 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:svssoundpath

SVS Soundpath mélyláda rezgéselnyelő láb G2

Az angol neve elég kacifántosan hangzik, ezért inkább magyarul írjuk a lényeget: az SVS különleges, vibrációcsökkentő alátéteket fejlesztett ki, melyek garantált minőségjavulást okoznak szinte bármilyen mélyláda hangjának.

SoundPath Subwoofer Isolation System a teljes neve a gumival bevont, fánkszerű talpacskáknak, melyekhez öt különböző, a leggyakoribb mélyláda típusokhoz passzoló menettel és hosszúsággal ellátott rögzítő csavarokat is mellékel az SVS. A kis fánkocskák hangminőséget javító hatása azért csak “szinte” garantált, mert értelemszerűen, a csavarokat fogadó meneteknek is kell lennie a tuningolásra szánt mélyláda padlólemezén.

SVS Soundpath mélyláda rezgéselnyelő láb 4 db

A gyártó leírása szerint nem csak mi járunk jobban a SoundPath Subwoofer Isolation System rezgéselnyelő talp garnitúra használatával, hanem a szomszédaink is. Ugyanis a különleges gumi idomok a mélyládák elcsatolását valósítják meg, így a padló és azoktól a falak kevesebb rezgést vesznek át a filmnézés és zenehallgatás közben igencsak hevesen mozgó, morajló és vibráló mélynyomó testéről.

SVS Soundpath mélyláda rezgéselnyelő láb subon

Egy négydarabos, rezgéselnyelő talp garnitúra bruttó 24 990 Ft-os áron vásárolható meg az itthoni forgalmazó, a Home Movie bemutatótermében és webáruházában. Mielőtt sokallnánk e kiegészítő árát, nem árt figyelembe venni, hogy ugyancsak vibrációcsökkentő szándékkal, más cégek akár többször ennyiért is nyújtanak pl. lemezjátszók vagy erősítők alá szánt megoldásokat, melyeknek hatása ráadásul nem minden esetben, vagy nem markáns mértékben garantált. További tény, hogy a csavarmenetes talp általában a 100-150 ezer Ft-tól induló árkategóriájú mélyládák privilégiuma, magyarán a komplett rendszer összköltségét figyelembe véve szinte ajándék az SVS szisztémája, amennyiben tényleg működik. Hogy mennyire effektív a kis “pogácsa szett” a valóságban, arra hamarosan válaszolunk egy rövid teszt keretein belül itt, az AV-Online hasábjain.

forrás: AV-Online.hu

Tömeg10 kg
Gyártók

Egyéb

Tartós eloxált acél külső héj, Optimalizált keménységű (Elastomer) gumi talpak, Rozsdamentes acél csavarok

Méret

Tartozékok

SVS ládákhoz való 1/4 20mm csavarok

SVS Soundpath mélyláda rezgéselnyelő láb termékről 3 értékelés

  Zolibácsi
  2024-03-24
  Nekem SVS SB-4000 van már egy éve. Ehhez vettem a Soundpath mélyláda rezgéselnyelő lábakat. A készletben csak az SVS-hez való csavarok vannak csomagolva. Akinek más gyártmányú szubja van, annak lehet, hogy más csavarra lesz szüksége, de beszerezhető. A felszerelés egyszerű a YouTue-on is van róla video. A szobám vasbeton panel szőnyeggel, basszuscsapdákkal és elnyelő anyagokkal kezelt, bemért. Meghallgatásnál A – B tesztről szó sem lehet ebben az esetben, korábbi hangokra, hangzásra emlékezni kell. Az első pillanatban lehet érezni, hogy valami más lett. Több nap után amikor már a sokadik zenét hallgattam addigra állt össze, hogy mi és hogyan változott. Letisztult a hangzás és nem csak a szub. frekvenciáin, de a fölötte lévő 2 – 3 oktávban is. Megszűntek a plusz rárakódott zörejek, amik eltorzítják a mély hangszerek hangját. Határozottabbak lettek a mélyhangok és a csend is, pedig rezonáló tárgyak soha nem is voltak a szobában. Testesebbek lettek a hangszerek, tágasabb lett a tér és jobban leválik a zene a hangszórókról. Egyúttal határozottabban kihallani a mély hangszereket. Korábban a frekvenciamenet műszeres méréssel volt beállítva (Dirac), most újra ellenőriztem, semmi változás nem történt. Semmilyen negatívumot nem tapasztaltam. A nagy gyártók szinte kivétel nélkül gumitappanccsal szállítják a szubokat. Nem is értem, hogy az SVS miért nem tesz így legalább a drágább készülékeknél, annyira egyértelmű a javulás.
  SVS Soundpath mélyláda rezgéselnyelő láb photo review
  czindergabor
  2023-12-04
  Maga a lábak szerintem nagyon jók, az 5 csillag, ami nagy csalódás volt, hogy a doboz nem tartalmazta a termék leírásában szereplő illetve a képeken is szereplő M6 és M8-as csavarokat, csak az SVS ládákhoz való 1/4 20mm csavarokat. Míg az 5 évvel ezelőtt rendelt ugyanilyen termék tartalmazta ezeket, ennek az újnak már a doboza is belül jelzi, hogy csak 1 féle csavar tartozik hozzá, így akinek másik csavar kell, az járhat utána külön, ami külön bosszantó ha szombat este akarja az ember összerakni és akkor jön rá, hogy nem fog menni. Főként érthetetlen, hogy eben az árkategóriában a gyártó miért spórol pár száz forintos csavarokon...
  Horváth Tibor
  2022-03-16
  Ezt a terméket mindenképp javaslom a szubok gyári lábai helyett.
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz