Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(1)

SVS Soundpath mélyláda rezgéselnyelő láb

SoundPath Subwoofer Isolation System a teljes neve a gumival bevont, fánkszerű talpacskáknak, melyekhez öt különböző, a leggyakoribb mélyláda típusokhoz passzoló menettel és hosszúsággal ellátott rögzítő csavarokat is mellékel az SVS. A kis fánkocskák hangminőséget javító hatása azért csak “szinte” garantált, mert értelemszerűen, a csavarokat fogadó meneteknek is kell lennie a tunningolásra szánt mélyláda padlólemezén.

 

  ADATLAP

32 990 Ft

A termék után 990 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:svssoundpath

SVS Soundpath mélyláda rezgéselnyelő láb G2

Az angol neve elég kacifántosan hangzik, ezért inkább magyarul írjuk a lényeget: az SVS különleges, vibrációcsökkentő alátéteket fejlesztett ki, melyek garantált minőségjavulást okoznak szinte bármilyen mélyláda hangjának.

SoundPath Subwoofer Isolation System a teljes neve a gumival bevont, fánkszerű talpacskáknak, melyekhez öt különböző, a leggyakoribb mélyláda típusokhoz passzoló menettel és hosszúsággal ellátott rögzítő csavarokat is mellékel az SVS. A kis fánkocskák hangminőséget javító hatása azért csak “szinte” garantált, mert értelemszerűen, a csavarokat fogadó meneteknek is kell lennie a tuningolásra szánt mélyláda padlólemezén.

SVS Soundpath mélyláda rezgéselnyelő láb 4 db

A gyártó leírása szerint nem csak mi járunk jobban a SoundPath Subwoofer Isolation System rezgéselnyelő talp garnitúra használatával, hanem a szomszédaink is. Ugyanis a különleges gumi idomok a mélyládák elcsatolását valósítják meg, így a padló és azoktól a falak kevesebb rezgést vesznek át a filmnézés és zenehallgatás közben igencsak hevesen mozgó, morajló és vibráló mélynyomó testéről.

SVS Soundpath mélyláda rezgéselnyelő láb subon

Egy négydarabos, rezgéselnyelő talp garnitúra bruttó 24 990 Ft-os áron vásárolható meg az itthoni forgalmazó, a Home Movie bemutatótermében és webáruházában. Mielőtt sokallnánk e kiegészítő árát, nem árt figyelembe venni, hogy ugyancsak vibrációcsökkentő szándékkal, más cégek akár többször ennyiért is nyújtanak pl. lemezjátszók vagy erősítők alá szánt megoldásokat, melyeknek hatása ráadásul nem minden esetben, vagy nem markáns mértékben garantált. További tény, hogy a csavarmenetes talp általában a 100-150 ezer Ft-tól induló árkategóriájú mélyládák privilégiuma, magyarán a komplett rendszer összköltségét figyelembe véve szinte ajándék az SVS szisztémája, amennyiben tényleg működik. Hogy mennyire effektív a kis “pogácsa szett” a valóságban, arra hamarosan válaszolunk egy rövid teszt keretein belül itt, az AV-Online hasábjain.

forrás: AV-Online.hu

Tömeg10 kg
Gyártók

Egyéb

Tartós eloxált acél külső héj, Optimalizált keménységű (Elastomer) gumi talpak, Rozsdamentes acél csavarok

Méret

Tartozékok

Négy (4) ¼-20 x 20 mm-es csavar, Négy (4) M6 x 20 mm-es csavar, Négy (4) M8 x 20 mm-es csavar

SVS Soundpath mélyláda rezgéselnyelő láb termékről 1 értékelés

    Horváth Tibor
    2022-03-16
    Ezt a terméket mindenképp javaslom a szubok gyári lábai helyett.
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz