Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Házimozi és moziszoba tervezés, kivitelezés

Az otthoni mozizás, mint oly sok egyéb fejlesztés, amerikai mintákon indult el itthon is. Magyarországon kb. 20 évvel ezelőtt épültek az első otthoni szórakoztató központok, de mivel a műszaki színvonal még a VHS magnók szintjén járt, és az akkori technika nem volt képes megfizethető áron minőségi vetítést biztosítani, csak néhány moziszoba készült. Persze Amerikában könnyű, hiszen ott hozzá lehet jutni 35 mm-filmekhez és vetítőgépekhez, valamint bőven van hely az építésre. Az ottani családi házak méreteihez könnyen illik egy 150-200 nm-es mozi terem. Az igazi áttörést a vetítéstechnikában a 720p felbontás, és a DLP, LCD formátumok hozták meg, majd megjelent az első digitális formátum: a DVD. Ettől kezdve nincs megállás, ma már negyedévente jönnek ki az újabb és újabb technológiák és berendezések, ezt a tempót már a szakembereknek is nehéz követniük. Ma már általánosan elterjedt a blu-ray technológia, valamint megjelentek a különböző újabb formátumok, amelyeket médialejátszók képesek megfelelően kezelni. Mindezeken felül általánossá vált a fullHD felbontás, akár TV-kről, akár projektorokról beszélünk. És a jövő? Az bizony már elkezdődött. Megjelentek a 4K, Ultra HD felbontású televíziók és vetítők, illetve olyan 7.2.4 csatornás térhangzást szerelhetünk be, ahol már felettünk és alattunk is hangszórók tömege dolgozik. Még nem is beszéltünk a teljes automatizálásról, amikor egy iPad vagy iPhone segítségével irányíthatjuk az egész házat.

A cél, eltérően egyes versenytársakhoz képest, hogy a cég felépítése és az általunk foglalkoztatott szakmai “csapat” többszörös tapasztalatai révén az egyszerű átlag multimédiás HIFI, sztereó rendszerek beüzemelésétől a professzionális házi filmszínházakmoziszobák és az egész házra kiterjedő Audio/Video rendszerek tervezését, kivitelezését teszi lehetővé.

  • Kivitelezéseinknél, az egyedi megoldások, szín és látványelemek mellett nagy hangsúlyt fektetünk az otthoni filmszínházak, más néven moziszobák akusztikai problémáinak megszüntetésére, optimalizálására, illetve a ház többi szobájának akusztikai kezelésére. Ezáltal nem egy mozinak kinéző szobát adunk át megrendelőinknek, hanem egy ízig-vérig, képminőségében, megszólalásában és megjelenésében kimagasló színvonalat képviselő valós otthoni filmszínházat, akár THX minősített változatban is.
  • Saját termékeink (számos kiváló termék magyarországi márkaképviseletét látjuk el) ellenére márka független kereskedelmet folytatunk. Így csak azt a terméket szállítjuk a megrendelő részére, amire neki szüksége van. A magyarországi kereskedők nagy részével napi kapcsolatban állunk, így hatékonyan tudjuk kielégíteni a megrendelőink igényeit.

Megjelenítő (projektor, LCD, LED) műszeres kalibráció

A házimozi erősítők egy gyári alap programot kapnak, így a beállításuk csak alapszinten valósulhat meg. Sikeresen elvégzett tanfolyam, és a szükséges eszközök beszerzése után cégünk hivatalos Audyssey Pro telepítői csapattá vált, vagyis azon házimozi erősítők esetében, ahol lehetőség nyílik ezen Audyssey Pro rendszer telepítésére, az alapbeállításhoz képest kimagasló hangminőséget és hang paraméterezettséget tudunk elérni, megelőzve versenytársainkat.

Audyssey Pro audio kalibráció és beállítás

A hang professzionális beállítása mellett ugyanilyen figyelmet fordítunk projektorok, megjelenítők képminőségének tökéletesítésére, optimalizálására. Saját professzionális mérőrendszerrel, és kiértékelő számítógépes programmal rendelkezünk, ez biztosítja, hogy az élethű képi megjelenítést a legaprólékosabban az ideális állapothoz tudjuk „hangolni”.

További szolgáltatásaink

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz