forgalmazás tervezés kivitelezés beállítás forgalmazás tervezés kivitelezés beállítás Szolgáltatások h zimozi tervez s1

TERVEZÉS – KIVITELEZÉS – BEÁLLÍTÁS

A cél, eltérően egyes versenytársakhoz képest, hogy a cég felépítése és az általunk foglalkoztatott szakmai “csapat” többszörös tapasztalatai révén az egyszerű átlag multimédiás HIFI, sztereó rendszerek beüzemelésétől a professzionális házi filmszínházak és az egész házra kiterjedő Audio/Video rendszerek tervezését, kivitelezését teszi lehetővé.

Árakról és lehetőségekről bővebb információval a termékkatalógus oldalunkon szolgálunk vagy komplexebb ajánlat esetén (pl. moziszoba ) várjuk kérdéseit a (06-1) 256-6478 telefonszámon, [email protected] címen.

Egyedi kivitelezési megoldásaink

Kivitelezéseinknél, az egyedi megoldások, szín és látványelemek mellett nagy hangsúlyt fektetünk az otthoni filmszínházak, más néven moziszobák akusztikai problémáinak megszüntetésére, optimalizálására, illetve a ház többi szobájának akusztikai kezelésére. Ezáltal nem egy mozinak kinéző szobát adunk át megrendelőinknek, hanem egy ízig-vérig, képminőségében, megszólalásában és megjelenésében kimagasló színvonalat képviselő valós otthoni filmszínházat, akár THX minősített változatban is.

BEMUTATÓTEREM – SZAKÜZLET – WEBSHOP

Mi nem csak “eladunk” hanem, ha szükség esetén személyre szabottan az országban megtalálható magyarországi kizárólagos importőrök által forgalmazott kiváló minőségű termékeket, rendszereket szakmai tapasztalataink alapján ajánljuk és értékesítjük vevőinknek.

Termékértékesítés az egyszerű online shoptól egészen a hagyományos szaküzlet/bemutatóterem kiszolgálásig terjed. Az ehhez kapcsolódó szolgáltatásainkban is igyekszünk különleges, de mégis a szakmához szorosan kapcsolódó egyedi megoldásokat alkalmazni, ezek közé tartozik a helyszíni próba lehetősége, vagy a hazai házimozi iparágban szinte egyedüliként alkalmazott Audyssey Pro egyedi hangkalibráció alkalmazása a hangminőség javításáért, illetve precíziós megjelenítő színbeállítás (kalibráció) vizuális megjelenítők esetében.

Tovább a webshopba….

webshopok forgalmazás tervezés kivitelezés beállítás Szolgáltatások webshopok

webshop

NAGYKERESKEDELEM – SAJÁT MÁRKÁK

Véleményünk szerint a kiépítéshez és tervezéshez hozzátartozik a megfelelő termékek forgalmazása is, hogy egy olyan rendszert tudjunk összeállítani, amelyben a komponensek összhangban vannak egymással, és így a maximálisan elérhető minőségi hangzást és vizuális élményt valósítsák meg. Ebből adódóan felvállaltuk több, kifejezetten prémium terméket gyártó cégnek a hazai képviseletét. Tovább a termékkatalógus oldalra…

  • Runco – Prémium kategóriás projektorok
  • Atlantic Technology – hangfalrendszerek multicsatornához és zenehallgatáshoz, hagyományos, falba vagy mennyezetbe építendő hangszórók, kültéri kialakításban. THX minősítés.
  • Cinematech Seating – luxus házimozi ülések manuális és motoros kivitelben.
  • Systemline – Intelligens többzónás multiroom hangosítási rendszerek.
  • Ebode LigthSpeaker – a “lámpahangszóró” ami vezeték nélküli hangosítást tesz lehetővé otthonában.
  • Clark Synthesis – hanggenerátor, hogy ne csak lássa és hallja házimozi vagy audio rendszerét, hanem érezze is.
  • Inca – Automatizált mozgató szerkezetek
  • SVSound – aktív mélyládák házimozihoz és zenehallgatáshoz (www.svsound.hu) tovább az SVSound oldalaira…

Az általunk forgalmazott termékek nagykereskedelmi értékesítését is végezzük, így együttműködünk viszonteladókkal, kivitelezőkkel, akik ezen prémium kategóriás készülékeket magas színvonalon telepítik. Amennyiben a nagykereskedelmi értékesítéssel kapcsolatban kérdése lenne, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a 06-1-2566478 telefonszámon vagy az [email protected] email címen keresztül.

Termékeink részletes adatbázisát a „termékkatalógus” oldalunkon külön feltüntetve (saját márkák) gyűjtöttük össze és mutatjuk be Tisztelt Érdeklődőinknek, azért, hogy még részletesebb képet adjunk az általunk forgalmazott termékekről, és hogy a fontosabb paraméterek mellett a speciális alkalmazási területeken túl minden szükséges adat, katalógus oldal, és termékkép is elérhető legyen.

Tovább a webshopba….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.