Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

a cél ….

Most divatos (egyszer használatos) audio/video rendszerek tömegével szemben valódi értéket, minőségi sztereó és multicsatornás rendszereket, egyedi házimozi szobákat, az egész házra kiterjedő Audio/Video összeállításokat valósítsunk meg az otthoni szórakoztatás élményét szem előtt tartva. Azonban az utóbbi évek nagy felbontású hang formátumai, 4K/8K képmegjelenítés elterjedése, multimédiás és telekommunikációs eszközök térhódítása, továbbá online internetes vásárlási szokások előtérbe kerülése teljesen megváltoztatta iparágunkat. Ez a változás termékkínálatunkban és értékesítési rendszerünkben is jelentős újításokra ösztönzött minket. 

Új címünkön, 200 négyzetméter alapterületen várjuk Tisztelt Vendégeinket. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a kiválasztott rendszereket valós otthoni körülmények között mutassuk be, legyen szó házimoziról, Hifiről, sztereó és multimédiás készülékekről. A helyszínen saját, több autót is fogadni képes parkolót biztosítunk. A bemutatóterem megközelítése egyszerű, akár Budáról, akár Pestről, vagy vidékről, az M0-s körgyűrűtől pár perc távolságra található. Üzletünkben található termékek közül számos márkának kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk, a kiskereskedelmi értékesítés mellett nagykereskedelemmel is foglalkozunk, így együttműködünk viszonteladókkal, kivitelezőkkel, akik ezen prémium kategóriás készülékeket magas színvonalon telepítik.

Cégünk 2001-ben alakult a digitális házimozi térhódításának idején. A megalakulásunkban nagy szerepet játszott az a tény, hogy Magyarországon nem volt található olyan szakember testület, aki a forgalmazáson kívül bármilyen szakmai háttérrel rendelkezett volna, hogy létrehozzon ilyen speciális rendszereket, helyiségeket, szobákat.Ezen okok miatt cégünk elvégzett több, házimozi kialakításához elengedhetetlen tanfolyamot is, amelyen bővíteni tudtuk a meglévő tudásunkat, szakértelmünket.

  • Magyarországon sikeresen elvégzett mozitechnikai tanfolyam 2002 évben. Egy valódi multiplex mozi üzemeltetése, illetve gépészeti ismeretek elsajátítása volt a tananyag, amely megismertetett minket, hogy milyennek is kell lennie egy valódi házi filmszínháznak, illetve számos támpontot adott, hogy milyen megoldásokat ültethetünk át az otthoni rendszerek optimalizálásához.
  • THX Certified Designer tanfolyam az USA-ban, amely a világ egyik legelismertebb házi filmszínház létrehozását képző tanfolyama. Juhász Csaba 2004.02.02.
    A tanfolyamon témái: akusztikai kialakítások, házimozi rendszerek kiépítése, készülékek és hangfalak az adott környezetbe való tervezése, telepítése. www.thx.com
  • 2007-ben a T+W Marketing által rendezett speciális továbbképzés Belgiumban
    A tanfolyam témái: vetítőfelület technológiák ismertetése, 2.35:1, 16:9, 4:3, maszkolható megoldások a Screen Research vetítőfelület gyártó cég előadásában továbbá teremakusztikai alapismeretek, termékek megfelelő kiválasztása az adott környezetbe, rendszer beállítás/beüzemelés a Genelec professzionális aktív hangfalrendszerek gyártójának támogatásával valósult meg.
  • 2013.  Magyaroszágon egyedüliként megszereztük az Audyssey Pro kalibráláshoz szükséges jogokat és felszerelést, így mostantól már hazánkban is elérhetővé vált egy magasabb szintű  hang / akusztikai optimizáció.
Ügyvezető / Tulajdonos

Juhász Csaba

Follow:
Értékesítő / Technikus / Termékspecialista +36306310923

Horváth Péter

Follow:
Értékesítő / WEBSHOP termékspecialista +36306972243

Szabó Zsolt

Follow:

Ennek megfelelően alakítottuk ki termékválasztékunkat, amely kiváló minőségű, nagy múltú márkákból tevődik össze, értékesítése az egyszerű online shoptól egészen a hagyományos üzleti/bemutatótermi kiszolgálásig terjed. Az alapszíntű multimédiás hifi rendszerektől a prémium kategóriás moziszobák felépítéséhez szükséges eszközökig széles választékban, a legkorszerűbb megoldásokkal, egyedi szolgáltatásokkal állunk Tisztelt Ügyfeleink rendelkezésére. Ez, illetve a sikeresen elvégzett hazai és nemzetközi házimozi tanfolyamok, továbbképzések, garantálják kimagasló színvonalú munkánkat.

Hozzászólás

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz