a cél …..

Most divatos (egyszer használatos) audio/video rendszerek tömegével szemben valódi értéket, minőségi sztereó és multicsatornás rendszereket, egyedi házimozi szobákat, az egész házra kiterjedő Audio/Video összeállításokat valósítsunk meg az otthoni szórakoztatás élményét szem előtt tartva. Azonban az utóbbi évek nagy felbontású hang formátumai, 3D képmegjelenítés elterjedése, multimédiás és telekommunikációs eszközök térhódítása, továbbá online internetes vásárlási szokások előtérbe kerülése teljesen megváltoztatta iparágunkat. Ez a változás termékkínálatunkban és értékesítési rendszerünkben is jelentős újításokra ösztönzött minket.

Ennek megfelelően alakítottuk ki termékválasztékunkat, amely kiváló minőségű, nagy múltú márkákból tevődik össze, értékesítése az egyszerű online shoptól egészen a hagyományos üzleti/bemutatótermi kiszolgálásig terjed. Az alapszíntű multimédiás hifi rendszerektől a prémium kategóriás moziszobák felépítéséhez szükséges eszközökig széles választékban, a legkorszerűbb megoldásokkal, egyedi szolgáltatásokkal állunk Tisztelt Ügyfeleink rendelkezésére. Ez, illetve a sikeresen elvégzett hazai és nemzetközi házimozi tanfolyamok, továbbképzések, garantálják kimagasló színvonalú munkánkat.

Üzlet - Eladótér

„réges – régen …..”

Cégünk 2001-ben alakult a digitális házimozi térhódításának idején. A megalakulásunkban nagy szerepet játszott az a tény, hogy Magyarországon nem volt található olyan szakember testület, aki a forgalmazáson kívül bármilyen szakmai háttérrel rendelkezett volna, hogy létrehozzon ilyen speciális rendszereket, helyiségeket, szobákat.Ezen okok miatt cégünk elvégzett több, házimozi kialakításához elengedhetetlen tanfolyamot is, amelyen bővíteni tudtuk a meglévő tudásunkat, szakértelmünket.

start-up

  • Magyarországon sikeresen elvégzett mozitechnikai tanfolyam 2002 évben. Egy valódi multiplex mozi üzemeltetése, illetve gépészeti ismeretek elsajátítása volt a tananyag, amely megismertetett minket, hogy milyennek is kell lennie egy valódi házi filmszínháznak, illetve számos támpontot adott, hogy milyen megoldásokat ültethetünk át az otthoni rendszerek optimalizálásához.

 

  • THX Certified Designer tanfolyam az USA-ban, amely a világ egyik legelismertebb házi filmszínház létrehozását képző tanfolyama. Juhász Csaba 2004.02.02.
    A tanfolyamon témái: akusztikai kialakítások, házimozi rendszerek kiépítése, készülékek és hangfalak az adott környezetbe való tervezése, telepítése. www.thx.com

 

  • 2007-ben a T+W Marketing által rendezett speciális továbbképzés Belgiumban
    A tanfolyam témái: vetítőfelület technológiák ismertetése, 2.35:1, 16:9, 4:3, maszkolható megoldások a Screen Research vetítőfelület gyártó cég előadásában továbbá teremakusztikai alapismeretek, termékek megfelelő kiválasztása az adott környezetbe, rendszer beállítás/beüzemelés a Genelec professzionális aktív hangfalrendszerek gyártójának támogatásával valósult meg.

 

  • 2013.  Magyaroszágon egyedüliként megszereztük az Audyssey Pro kalibráláshoz szükséges jogokat és felszerelést, így mostantól már hazánkban is elérhetővé vált egy magasabb szintű  hang / akusztikai optimizáció.

 

 

„ott vagyunk már …..”

Új címünkön, 200 négyzetméter alapterületen várjuk Tisztelt Vendégeinket. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a kiválasztott rendszereket valós otthoni körülmények között mutassuk be, legyen szó házimoziról, Hifiről, sztereó és multimédiás készülékekről. A helyszínen saját, több autót is fogadni képes parkolót biztosítunk. A bemutatóterem megközelítése egyszerű, akár Budáról, akár Pestről, vagy vidékről, az M0-s körgyűrűtől pár perc távolságra található. Üzletünkben található termékek közül számos márkának kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk, a kiskereskedelmi értékesítés mellett nagykereskedelemmel is foglalkozunk, így együttműködünk viszonteladókkal, kivitelezőkkel, akik ezen prémium kategóriás készülékeket magas színvonalon telepítik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.