Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Eladva: 5 / 7

WiiM AMP hálózati sztereó erősítő szürke

 • Teljesítmény: 2x60W (8 ohm), 2x100W (4 ohm)
 • Lejátszható formátumok: APE, FLAC, WAV, OGG, ALAC, AAC, MP3 WMA 48kHz/16bit -től 192kHz/24bit-ig
 • Streaming: Tidal,Tidal Connect, spotify,Spotify Connect, Apple Airplay2,Amazon Music,Deezer,Napster,Pandora,Qobuz,SoundMachine

 

WiiM AMP hálózati sztereó erősítő szürke hivatalos magyarországi 2 év garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

123 820 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal .
SKU:WiimAMP-szurke

WiiM AMP hálózati sztereó erősítő szürke

 

A WiiM első, erősítővel egybeépített lejátszója. Akár 2×100 Wattos teljesítményre is képes (4Ω-os hangfalakkal) D-osztáyú erősítőjének köszönhetően, miközben a hangminőségért a 32-bites, referencia(!) osztályú ESS Sabre ES9018K2M DAC-ja és mélynyomókimenet felel. Tartozékként kapjuk hozzá az Alexa hangvezérléshez beépített mikrofont is tartalmazó WiiM Voice Remote Bluetooth-os távvezérlőt. Digitális és analóg hangbemenetei között egy HDMI csatlakozó is megtalálható, és nem csak hálózatról és Bluetooth forrásból, de USB-s háttértárról is képes zenefájljaink megszólaltatására.

 

Online streamszolgáltatások, internetes rádiók lejátszása

Jelenleg (2023. november) az alább ingyenes és fizetős zeneszolgáltatások játszhatóak le közvetlenül az AMP-al (már ha az adott földrajzi helyen elérhetőek): Amazon Music, BBC Radio, Deezer, Napster, Pandora, QQMusic, Qobuz, Radio Paradise, Spotify (Premium is), TIDAL (Hifi is), TuneIn, vTuner, iHeartRadio. Az előbbiek mellett megadhatunk egy tetszőleges HTTP streamet is a lejátszás forrásaként.

Saját zenefájlok lejátszása hálózatról és USB-s háttértárról

Az alábbi formátumokban tárolt, akár 24-bites, 192 kHz-es fájlok lejátszására képes a WiiM AMP:

 • Veszteségesen tömörített: MP3, AAC, AAC+, WMA
 • Veszteség mentesen tömörített vagy tömörítettlen: ALAC, APE, WAV, FLAC

A fájlokat képes elérni otthoni számítógép-hálózatunk számítógépeiről vagy NAS-szervereiről DLNA-protokollon keresztül. Használhatunk azonban közvetlenül az USB-portjára csatlakoztatott USB-s háttértárat is (FAT, FAT32 vagy NTFS fájlrendszerre formázottat), ennek tartalma is böngészhető a mobilos távvezérlő alkalmazásban. Természetesen a mobilon, tableten lévő zenefájlok is lejátszhatóak az AMP-on a WiiM Home alkalmazáson keresztül.

DLNA Media Renderer és Apple AirPlay(2) lejátszó

Az AMP megjelenik számítógép-hálózatunkon úgy mint egy szabványos DLNA-lejátszó, illetve úgy is, mint egy AirPlay 2 hálózati zenelejátszó. Így sokféle forrásból streamelhetünk rá közvetlenül akár veszteségmentes minőségben is. A Windows, számtalan Android alkalmazás, a macOS, iOS, iPad OS mind használhatják hangkimenetként.

Állítható mélysugárzó kimenet:

Bluetooth hangfal

Mint bármilyen Bluetooth hangszóró, hangfal, a WiiM AMP is megjelenik a Bluetooth lejátszókra streamelni képes mobilokon, számítógépen a szokásos párosítás után, de a CD-minőséget biztosító aptX és aptX-HD átviteleket az AMP nem támogatja.

D-osztályú erősítő

A hátlapi RCA-bemenetekre tetszőleges sztereo analóg jelforrás (pl. TV, FM-rádió, CD-lejátszó csatlakoztatható, és multiroom környezetben akár a többi lejátszón is szinkronban megszólalhat. Van azonban egy optikai digitális bemenet is az AMP-on, így kihasználható az ESS Sabre ES9018K2M DAC minősége. Optikai kimenettel rendelkező játékkonzolt, TV-t, CD-lejátszót inkább ide csatlakoztassunk, ne az analóg bemenetre! Természetesen ez a forrás is megszólaltatható a szinkronban működő lejátszókon a lakástöbbi helyiségében, így mindenhol követhetjük még akár a TV-műsort is. Dedikált mélynyomókimenetére aktív sub-woofer köthető, kiegészítve az általa meghajtott hangfalpár mély hangjait.

Elsősorban tévék HDMI (ARC) kimenetének fogadására került az AMP hátlapjára egy HDMI-bement is. Így ha egy hangprojektornál komolyabban szóló hangosítást keresünk a TV mellé, a WiiM készüléke ebben is partnerünk. HDMI-bemenete nem dekódol DTS és Dolby formátumokat, így PCM jelet vár a TV-től.

Az analóg bemenetekre érkező sztereó jelet egy Burr-Brown PCM1861 analóg-digitál konverter (110 dB-es jel/zaj viszonnyal) digitalizálja, ezután az AMP-pal csoportba kapcsolt többi zenelejátszón is megszólalhat.

A WiiM AMP fontosabb műszaki adatai:

 • Wi-Fi: 802.11b/g/n, kétsávos 2,4/5 GHz
 • Ethernet: 10/100 Mbit
 • Bluetooth: v5.1
 • Tápbemenet: 100–230V 50/60 Hz (belső tápegység)
 • Jel-zaj viszony: 98 dB
 • Teljes harmonikus torzítás (THD+N): -92 dB (0,002%)
 • Mélynyomókimenet: 2V RMS
 • Erősítő zenei teljesítménye: 2 × 60W 8Ω-os és 2 × 100W 4Ω-os hangfalakkal
 • Fizikai méretek: 190 × 63 × 190 mm
 • Tömeg: 1,84 kg
Gyártók

Szín

Teljesítmény

2x60W (8 ohm), 2x100W (4 ohm)

HDMI csatlakozók

Pre-Out

Mélysugárzó kimenet

Csatlakozók

1 x RCA, 1 x Optika, 1 x HDMI

Lejátszási formátumok

AirPlay 2

Internet rádió

Tune-In, IheartRadio

Chromecast

Zenét, TV-hangot, rádióállomást, podcastot és helyi tartalmakat streamelhet a Chromecast-kompatibilis alkalmazásokból egy vagy több audioeszközre egyszerre.

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

IEEE 802.11 b/g/n/ac dual band Wi-Fi, Ethernet (100M)

Spotify Connect

TIDAL Connect

Bluetooth®

Bluetooth 5.0, SBC and AAC codec, BT receiver and transmitter

Android, IOS vezérlés

Garancia

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

190 x 190 x 60

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WiiM AMP hálózati sztereó erősítő szürke” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz