Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Eladva: 394 / 459
(5)

QED XT40i Reference hangfalkábel 2x4mm

 • Vezetőfelület: 4 mm²
 • Vezető: 99,999% oxigénmentes réz
 • Dielektromos tulajdonságok: Air Gap (légrés)

Original price was: 6 690 Ft.Current price is: 5 400 Ft.

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:QE1350XT40i

QED XT40i Reference hangfalkábel 2x4mm,  méterre raktáról.

A kábelen belüli vezetők szétválasztásának és ezáltal a levegő mennyiségének növelésével a QED alacsony veszteségű Air Gap dielektrikumot hozott létre.
Ez a technológia felére csökkenti a kábel veszteségi és kapacitási tulajdonságait, és számos hallható javulást eredményez –
különösen az időzítés és a ritmikus pontosság szempontjából.
A fokozott elválasztás ellenére az XT40i megtartja a keresztmetszeti területet, ami ideálissá teszi a hosszú kábel kiszereléseknél.
A kábelvezetők csőszerű alakjának kialakítása a kábel közepén lévő üreges szigetelőrúd körül kiegyenlíti az áram sűrűségét,
nagyon alacsony induktivitást biztosít és következetes, egyenletes terhelést jelent az erősítő számára.
Az eredmény egy olyan kábel, amely megőrzi a legfinomabb zenei részleteket, és amely a ritmust és tempót
a legtermészetesebb és zeneileg kielégítőbb módon kezeli, és felülmúlja a rivális tervezésű kábeleket, amelyek sokkal többe kerülnek.

 

Külső átmérő: 6 x 14 mm
Vezetőfelület: 4 mm²
Dielektromos tulajdonságok: légrés (εr = 2,4)
Vezető: 99,999% oxigénmentes réz
Dielektromos tulajdonságok: Air Gap (légrés)
Hurok ellenállás: 8,0 mΩ / m
Párhuzamos kapacitás: 35 pF / m
10 kHz szétszóródási tényező: 0,0295
Öninduktancia: 0,57 μH / m

 

Kompatibilis Banándugó:

Elfogyott

Elfogyott

Gyártók

Méret

Egyéb

Ár méterre értendő!

QED XT40i Reference hangfalkábel 2x4mm termékről 5 értékelés

  Olivér
  2021-05-25
  A kábelt más elhelyezés miatt vettem (rövid volt a régi Supra4.0). Nem hallgattam meg előtte sehol, csak a teszteket olvasva-hallva választottam (jó lesz alapon...). Kb. egy hete üzemeltem be, eddig tetszik. Tágabbak a terek és részletezőbb ez egyértelmű. Aki hasonlóban gondolkodik, annak ajánlom.
  Orly
  2021-05-22
  JAVÍTVA! Sok helyütt olvastam erről a kábelről, hogy erősen ajánlott vétel. A tapasztalatok szerint egy igazán jó kábel. Ezt csak megerősíteni tudom. A rendszerem belépő szintet képvisel, de még ebben is egyértelmű, pozitív, változást hozott, annak ellenére hogy az előző kábelem sem egy sima drót volt. Egyszóval a kábel megszolgálta a hírét és az árát is. Vagyis nem csak egy marketing bullshit. :) Miben érzékeltem javulást? Általában ugyanazt a számot szoktam a teszteléshez használni (Sade: Smooth operator), így tudom, hogy általában "hol, mikor, mi szokott" megszólalni. Na a kábel (holott még nincs bejáratva), már így is megjelentetett olyan részleteket, amire eddig nem figyeltem fel. Nyilván ott volt a zenei információ, de kevésbé érvényesült. Ha pedig a kábel bejáratódik, még jobb lesz. Mindent összevetve, abszolút ajánlom!
  Orly
  2021-05-22
  Sok helyütt olvastam erről a kábelről, hogy erősebb ajánlott vétel. A tapasztalatok szerint egy igazán jó kábel. Ezt csak megerősíteni tudom. A rendszerem belépő szintet képvisel, de még ebben is egyértelmű, pozitív, változást hozott, abban ellenére hogy az előző kábelem sem sima drót volt. Egyszóval a kábel megszolgálha a hírét és az árát is. Vagyis nem csak marketing bullshit. :) Minden érzékeltem javulást? Általában ugyanazt a számot szoktam a teszteléshez használni (Sade: Smooth operator), így ismertem a "hol mikor mi szokott" megszólalni. Na, a kábel (hozott még bocs bejáratva), már így is megjelentetett olyan részleteket, amit eddig nem figyeltem fel. Nyilván ott volt a zenei információ, de kevésbé érvényesült. Ha pedig a kábel bejáratódik, meg jobb lesz. Milyenek összevetve, abszolút ajánlom!
  Imi
  2021-04-06
  Ez a kábel nálam egy Van Damme kábelt váltott fel. Az én rendszeremben megnövekedett általa a dinamika és a színpad képe is nagyobb,tágasabb lett. Több finom részlet került elő. Mindenképpen ajánlom. Nálam legalábbis bevált.
  reg.hm329
  2021-01-05
  Korábban sose tudtam hinni benne, hogy egy hangfal kábelnek komoly jelentősége lehet a hang minőségében, ha kellően vastag a teljesítmény átviteléhez. Egy közel 20 éves kábelt cseréltem le erre, ami már magában okozhatott minőségbeli javulást, de a különbség akkora, hogy még a hi-fi-hez teljesen közömbös feleségem is észrevette, hogy sokkal tisztább lett a hang. Sok teszt, sokszor magasztalta meg ajánlotta már ezt a kábelt, így csak annyit mondok: nekem bevált.
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz