Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

SVS SB-2000 aktív mélyláda

A bivalyerős és meglepően kis méretű kompakt SB-2000 mélyláda el fog kápráztatni. Ennyire kicsi aktív mélyláda az SVS kínálatában talán még soha nem volt ilyen jó. Ne tévesszen meg a kis méret – ez a teljes értékű SVS SB-2000 aktív mélyláda annyira tiszta és kontrollált, hogy a barátaid biztosan keresni fogják a nagyobb mélyládát a szobában.

 

SVS SB-2000 aktív mélyláda hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

ADATLAP ELSŐ LÉPÉSEK MANUAL TESZT TESZT TESZT

 

Promóció előtti tavalyi akciós ár 299.990 Ft

Original price was: 429 990 Ft.Current price is: 279 990 Ft.

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:svssb2000

SVS SB-2000 aktív mélyláda. Kedvezményekkel nem összevonható.

SVS SB-2000 aktív mélyláda mélynyomó, hangszóró:
Az SVS soha nem áll meg a fejlesztésben, az új 2000 hangszórónak teljesítménye, minősége jobb mint elődjének. Az SVS SB-2000 mélysugárzó a legnépszerűbb SVS mélysugárzó, mivel az erőfeszítés nélküli teljesítmény, a tűpontos precizitás, a hibátlan tranziens válasz, a kompromisszumok nélküli zeneiség és az intelligens feldolgozás kombinációja egy viszonylag kompakt dobozban, amely könnyen integrálható bármilyen rendszerbe. Az Ultra Series technológiával az SB-2000 felülmúlja az elvárásokat, és páratlan teljesítményt nyújt egy zárt mélynyomóhoz képest, amely árkategóriájának közelében van.

Az SVS SB-2000 mélysugárzó középpontjában egy újonnan tervezett 30 cm-es 2000-es sorozatú meghajtó áll, amely kettős, kiváló minőségű ferritmágnessel és FEA-optimalizált motorral rendelkezik a torzításmentes teljesítmény érdekében, még a legszélsőségesebb meghajtási szinteken is. Egy megerősített Nomex pillét építettek be a jobb linearitás és a meghajtó vezérlése érdekében, ami különösen fontos, amikor az STA-500D erősítő a referencia SPL lejátszási szintekig terheli a meghajtót. Ez biztosítja a pontos frekvenciaválaszt maximális hatás mellett. Annak érdekében, hogy az SB-2000 hosszú távon is a legjobb teljesítményét nyújthassa, a meghajtó tartós, alacsony kúszószélességű gumiból készült, hosszú dobáskörnyezetet és integrált flitteres vezetékeket is kapott a hosszú élettartam maximalizálása érdekében.

Az SVS SB-2000 elképesztő 19-240 Hz-es frekvenciatartományt ér el egy kompakt, zárt, mindössze 16 kg súlyú és nagyjából 36 cm-es körméretű házban. A mélynyomó súlya, kompakt alapterülete és visszafogott, de elegáns megjelenése miatt könnyen mozgatható és bármilyen hallgatási környezetbe illeszthető, anélkül, hogy feláldozná a masszív mélynyomóktól elvárt teljesítményt és hangzást. Az SB-2000 nem kis teljesítményt nyújt, és a méreténél és súlyánál kétszer nagyobb méretű és súlyú mélysugárzók kimeneti szintjét is felülmúlja. A teljesen új meghajtó és erősítő, a zárt ház és az átdolgozott hangolás lehetővé teszi, hogy az SB-2000 olyan szintű artikulációt, zeneiséget, dinamikát és kifürkészhetetlen kiterjedést érjen el, amelyet más kompakt mélysugárzók nem tudnak.

Sledge STA-500D erősítő – Intelligens és kifinomult teljesítmény
A Sledge STA-500D erősítő technológiája és kifinomultsága egyszerűen sehol máshol nem kapható meg ezen az áron, csak kizárólag az SVS-nél. Kezdve a konzervatív, névleges 500 watt-os a DSP-vezérelt teljesítmény modullal, amely tökéletesen illik a robusztus 2000-es meghajtóhoz. Ezen az erősítőn nem találhatók régimódi analóg potméterek, a vezérlő potméterek tulajdonképpen egy digitális rendszert működtetnek a pontos és zajmentes beállítás érdekében. Átfogó és rugalmas csatlakoztatási lehetőségek lehetővé teszik a könnyű beállítás és integrációt bármilyen házimozi vagy sztereó rendszerhez.

Mélynyomó, meghajtó:

 • SVS 30 cm hangszóró
 • Finite Element Analysis (FEA)-optimalizált meghajtó struktúra
 • 5cm átmérőjű nagy teljesítményű hangtekercs, kiváló termikus kezeléssel.
 • Nomex lineáris tekercs szuper hosszúlöketű pille
 • Exkluzív SVS alumínium kúp és kompozit porvédő sapka a kiváló tranziens válaszért és rezonancia kontrollért.
 • Porszórt alumínium kosár
 • Dupla kiváló minőségű ferrit mágnesek
 • Szellőztetett vasmagnak/pólusvasnak köszönhetően, nagyobb hűtés és alacsonyabb zajszint, csökkentett tömörítési hibákkal.

Sledge STA-500D erősítő:

 • 500 watt RMS folyamatos teljesítmény (1100 watt dinamikus csúcsteljesítmény).
 • 19-220Hz +-3dB
 • Hatékony, D osztályú erősítő
 • Sztereó vonalszintű RCA bemenet / kimenet
 • Szűretlen (továbbfüzhető) és 80Hz-es szűrt HPF vonalszintű RCA kimenet
 • Kivehető tápkábel. Főkapcsolóval és biztosítékkal
 • RoHS-kompatibilitással, ólommentesen készített, és az egész világra kiterjedő biztonsági tanúsítványokkal.
 • Auto-Ki / Be kapcsoló ,környezetbarát, készenléti üzemmódban
 • Folyamatosan változtatható frekvencia aluláteresztő szűrő, kikapcsolható/LFE beállítással (Bypass).
 • Egyedi EQ és DSP limiter beállítás kifejezetten a SB-2000-számára

 

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény

500W RMS ( 1100W csúcsteljesítmény )

Rendszer

Zárt mélyláda

Mélysugárzó átmérője

30 cm előre sugárzó

Frekvencia átvitel (Hz)

19 – 220Hz ,+-3 dB

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

36 x 36 x 36 cm

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SVS SB-2000 aktív mélyláda” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz