Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

SVS SB-2000 Pro aktív mélyláda (fekete tölgy)

Döbbenetesen alsó frekvencia tartomány és hatalmas teljesítmény lenyűgöző muzikalitással, örömet szerez minden házimozi rajongónak és audiofil zenekedvelőnek egyaránt.
Vadonatúj 12 collos SVS meghajtóval, teljesen különálló kimenetű MOSFET 550 Wattos RMS / 1500 Wattos csúcsteljesítményű SLEDGE erősítővel szerelt kompakt méretű aktív mélyláda, mely dedikált SVS DSP okostelefon alkalmazással is vezérelhető!

 

SVS SB-2000 Pro aktív mélyláda (fekete tölgy) hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

MANUAL ELSŐ LÉPÉSEK TESZT TESZT TESZT TESZT

459 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:svssb2000profeketetölgy

SVS SB-2000 Pro aktív mélyláda (fekete tölgy)

Termék áttekintés

Teljes szobát betöltő-, 20Hz alatti mély-tartomány kiterjesztésével, kifinomult audiofil és muzikális megszólalásával az SB-2000 Pro most még több emberhez eljuttatja a referencia szintű teljesítményt, mint ezelőtt valaha. Vadonatúj 12 collos SVS meghajtóval, diszkrét MOSFET 550 Wattos RMS / 1500 Wattos csúcsteljesítményű SLEDGE erősítővel. A hatalmas teljesítményről és a szobát-betöltő mélyhang-visszaadásról egy pontos 50 MHz-es Analóg Devices Audio DSP vezérlő gondoskodik. Az SB-2000 Pro többek közt egy SVS mélynyomó okostelefon applikációt is tartalmaz; ami a hangerő, a DSP-funkciók, az egyedi beállítások és egyéb más opciók kényelmes vezérlésére szolgál.

 

Referencia teljesítmény megfizethető áron

A 2000 Pro modellek minden idők legnépszerűbb SVS mélysugárzóit váltják le, és mivel az új széria teljesen újra lett gondolva, így minden szempontból óriási teljesítménynövelést jelentenek az eredeti 2000-es sorozathoz képest. Döbbenetesen mély basszus kiterjesztés és hatalmas teljesítmény lenyűgöző muzikalitással, örömet szerez minden házimozi rajongónak és audiofil zenekedvelőnek egyaránt. Ez a minőség és teljesítmény még soha nem volt ilyen áron elérhető. Kifinomult 550 wattos RMS és 1500+ watt maximális teljesítményű Sledge STA-550D DSP erősítő, innovatív új 12 hüvelykes nagy kilengésű SVS meghajtó és az optimalizált, kompakt méretű zárt doboz kialakítás veszi át a helyet még mélyebb basszussal és még jobban szobát-kitöltő teljesítménnyel.
Az SB-2000 Pro kényelmes vezérlést és egyedi beállításokat kínál az SVS mélysugárzó DSP okostelefon-alkalmazásán keresztül az Apple, Android és Amazon eszközök ® számára. Az SVS applikáció a legkényelmesebb módja a hangerő szabályozására, a többféle DSP funkció elérésére és a zene, filmek, játékok egyedi beállításainak programozására. A referencia basszus reprodukcióhoz az SB-2000 Pro ideális megoldás minden audiofil sztereó- vagy többcsatornás házimozi rendszerben. Az SB-2000 Pro új teljesítmény-referenciaértéket állít fel a saját ár-tartományában, miközben felülmúlja a sokkal nagyobb mélysugárzókat is.

 

Lélegzetelállító kimeneti teljesítmény és ultra alacsony frekvencia kiterjesztés tűpontos kontrolláltsággal

A már ismert-, a zászlóshajó 16-Ultra szériából örökölt technológia – szinte az összes iparági és média díjat bezsebelte a legjobb mélynyomók között szerte a világon – az SB-2000 Pro-ban szabadon bocsátja a lélegzetelállító kimenetei teljesítményt és basszus kiterjesztést, anélkül, hogy feláldozná a meghajtó kontrolláltsággát, illetve a frekvenciaválasz pontosságát. A zárt dobozkialakítás a valaha fejlesztett legkifinomultabb SVS mélysugárzó technológiát ötvözi az úttörő innovációkkal, kategóriáján belül új sztenderdet állítva árazása és mérete szempontjából.

 

SB-2000 Pro okostelefonos applikáció (Smartphone App) – A mélysugárzó vezérlésének legegyszerűbb módja

Az SB-2000 Pro kényelmes vezérlést és egyedi beállításokat kínál az SVS mélysugárzó DSP okostelefon-alkalmazásán keresztül az Apple, Android és Amazon eszközök ® számára. Az SVS applikáció a legkényelmesebb módja a hangerő szabályozására, a többféle DSP funkció elérésére és a zene, filmek, játékok egyedi beállításainak programozására. Beállíthatod a keresztezési frekvenciákat, háromsávos parametrikus EQ-t, polaritást, szoba-kiemelést és még sok minden mást, mindezt a kedvenc ülésedből. Az SVS mélysugárzó alkalmazás lehetővé teszi a fejlett testreszabást is, így elnevezheted a mélysugárzót a könnyű előre beállított váltásokhoz, kiválaszthatod annak készenléti módját és visszaállíthatod a gyári beállításait is. A Bluetooth-kapcsolat teljes irányítást tesz lehetővé,még akkor is, ha a mélysugárzó nincs szem előtt. A kétirányú visszajelzés valós időben mutatja az adott műveletet az alkalmazásban és a mélyláda hátsó panelén is.
Csatlakozás Bluetooth-kapcsolaton keresztül a kényelmes vezérléshez, még akkor is, ha a mélysugárzó nincs szem előtt. 3 egyedi beállítást menthetünk el filmekhez, zenéhez és még sok máshoz, így a hallgatási beállításokhoz optimalizált egygombos hangolással rendelkezünk. A 3-sávos parametrikus EQ-vezérlő lehetővé teszi a frekvencia-görbe és a Q-tényező pontos beállítását egyetlen Hz-szintre négy különböző meredekségen, így a felhasználó javíthatja a teljesítményt a csúcsok, kioltások és egyéb helyiség-problémák kiküszöbölésével.

 

 

Tömeg21,4 kg
Gyártók

Szín

Rendszer

Zárt

Erősítő típusa

Sledge STA-550D DSP, Class D, MOSFETs

Teljesítmény

550 / 1500 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

19 – 240 Hz ±3 dB

Mélysugárzó átmérője

30 cm

Bluetooth®

A Bluetooth-on keresztül kényelmesen vezérelhető, még akkor is, ha a mélysugárzó nem látható.

Android, IOS vezérlés

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

360 x 372 x 395 mm (grill)

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SVS SB-2000 Pro aktív mélyláda (fekete tölgy)” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz