Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

SVS PB-2000 Pro aktív mélyláda

Lélegzetelállító teljesítmény és döbbenetes mély frekvencia-kiterjesztés 16 Hz-ig, tűpontossággal és kontrolláltsággal. Vadonatúj 12 collos SVS meghajtóval, teljesen diszkrét kimenetű MOSFET 550 Wattos RMS / 1500 Wattos csúcsteljesítményű SLEDGE erősítővel szerelt, optimalizált kettős reflex-port kialakítású aktív mélyláda, mely dedikált SVS DSP okostelefon alkalmazással is vezérelhető!

 

SVS PB-2000 Pro aktív mélyláda hivatalos 5 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

MANUAL ELSŐ LÉPÉSEK TESZT TESZT

539 990 Ft

A termék után 8 100 hűségpontot kapsz!


Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:svspb2000pro

SVS PB-2000 Pro aktív mélyláda

Termék áttekintés

Teljes szobát betöltő-, lélegzetelállító teljesítmény és hihetetlen mély frekvencia-kiterjesztés egészen 16 Hz-ig, tűpontossággal és kontrolláltsággal. Vadonatúj 12 collos SVS meghajtóval, teljesen diszkrét kimenetű MOSFET 550 Wattos RMS / 1500 Wattos csúcsteljesítményű SLEDGE erősítővel szerelt, optimalizált kettős reflex-port kialakítású aktív mélyláda, mely dedikált SVS DSP okostelefon alkalmazással is vezérelhető! A hatalmas teljesítményről és a szobát-betöltő mélyhang-visszaadásról egy pontos 50 MHz-es Analog Devices Audio DSP vezérlő gondoskodik. A PB-2000 Pro többek közt egy SVS okostelefon applikációt is tartalmaz; ami a hangerő, a DSP-funkciók, az egyedi beállítások és egyéb más opciók kényelmes vezérlésére szolgál.

 

Referencia teljesítmény megfizethető áron
A 2000 Pro modellek minden idők legnépszerűbb SVS mélysugárzóit váltják le, és mivel az új széria teljesen újra lett gondolva, így minden szempontból óriási teljesítménynövelést jelentenek az eredeti 2000-es sorozathoz képest. Döbbenetesen mély basszus kiterjesztés és hatalmas teljesítmény lenyűgöző muzikalitással, örömet szerez minden házimozi rajongónak és audiofil zenekedvelőnek egyaránt. Ilyen mélysugárzó teljesítmény még soha nem volt elérhető ilyen áron. Kifinomult 550 wattos RMS és 1500+ watt maximális teljesítményű Sledge STA-550D DSP erősítő, innovatív új 12 hüvelykes nagy kilengésű SVS meghajtó és az optimalizált, dupla reflex-porttal szerelt doboz kialakítás veszi át a helyet még mélyebb basszussal és még jobban szobát-kitöltő teljesítménnyel.
A PB-2000 Pro kényelmes vezérlést és egyedi beállításokat kínál az SVS mélysugárzó DSP okostelefon-alkalmazásán keresztül az Apple, Android és Amazon eszközök ® számára. Az SVS applikáció a legkényelmesebb módja a hangerő szabályozására, a többféle DSP funkció elérésére és a zene, filmek, játékok egyedi beállításainak programozására. A referencia basszus reprodukcióhoz a PB-2000 Pro ideális megoldás minden audiofil sztereó- vagy többcsatornás házimozi rendszerben. A PB-2000 Pro új teljesítmény-referenciaértéket állít fel a saját ár-tartományában, miközben felülmúlja a sokkal nagyobb mélysugárzókat is.

 

Lélegzetelállító kimeneti teljesítmény és ultra alacsony frekvencia kiterjesztés tűpontos kontrolláltsággal

A már ismert-, a zászlóshajó 16-Ultra szériából örökölt technológia – szinte az összes iparági és média díjat bezsebelte a legjobb mélynyomók között szerte a világon – az PB-2000 Pro-ban szabadon bocsátja a lélegzetelállító kimenetei teljesítményt és basszus kiterjesztést, anélkül, hogy feláldozná a meghajtó kontrolláltsággát, illetve a frekvenciaválasz pontosságát. A reflex dobozkialakítás a valaha fejlesztett legkifinomultabb SVS mélysugárzó technológiát ötvözi az úttörő innovációkkal, kategóriáján belül új sztenderdet állítva fel.

Sledge STA-550D erősítő – Könnyed teljesítmény és abszolút irányítás

Névlegesen 550 watt RMS, és 1500+ watt csúcsteljesítmény mellett, a Sledge STA-550D erősítő erőfeszítés nélkül és pontos vezérléssel maximalizálja a 12 colos meghajtó teljes potenciálját. Az innovatív dizájn ötvözi a D-osztályú erősítő hatékonyságát azzal a képességgel, hogy kolosszális árammennyiséget mozgat a teljesen különálló MOSFET-en keresztül, azért, hogy kiemelkedő valós mélysugárzó-teljesítményt biztosítson minden meghajtási szinten, bármilyen helyiségben.

 

PB-2000 Pro okostelefonos applikáció (Smartphone App) – A mélysugárzó DSP-jének és vezérlésének legegyszerűbb módja

Az PB-2000 Pro kényelmes vezérlést és egyedi beállításokat kínál az SVS mélysugárzó DSP okostelefon-alkalmazásán keresztül az Apple, Android és Amazon eszközök ® számára. Az SVS applikáció a legkényelmesebb módja a hangerő szabályozására, a többféle DSP funkció elérésére és a zene, filmek, játékok egyedi beállításainak programozására. Beállíthatod a keresztezési frekvenciákat, háromsávos parametrikus EQ-t, polaritást, szoba-kiemelést és még sok minden mást, mindezt a kedvenc ülésedből. Az SVS mélysugárzó alkalmazás lehetővé teszi a fejlett testreszabást is, így elnevezheted a mélysugárzót a könnyű előre beállított váltásokhoz, kiválaszthatod annak készenléti módját és visszaállíthatod a gyári beállításait is. A Bluetooth-kapcsolat teljes irányítást tesz lehetővé, még akkor is, ha a mélysugárzó nincs szem előtt. A kétirányú visszajelzés valós időben mutatja az adott műveletet az alkalmazásban és a mélyláda hátsó panelén is.

 

Tömeg35,3 kg
Gyártók

Szín

Rendszer

Bass Reflex

Reflexnyílás

2 x 7.6 cm

Erősítő típusa

Sledge STA-550D, Class D, MOSFETs

Teljesítmény

550 / 1500 Watt

Frekvencia átvitel (Hz)

16 Hz – 290 Hz +/- 3dB (nyitott mód), 17 Hz – 290 Hz +/- 3dB (zárt mód)

Mélysugárzó átmérője

30 cm

Bluetooth®

A Bluetooth-on keresztül kényelmesen vezérelhető, még akkor is, ha a mélysugárzó nem látható.

Előlap (grill)

Extra vastag ABS szövet

Android, IOS vezérlés

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

440 x 532 x 600 mm (grill)

Súly

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SVS PB-2000 Pro aktív mélyláda” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz