Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(16)

SVS PB-1000 aktív mélyláda

 • Teljesítmény: 300 / 720 Watt
 • Frekvencia átvitel: 19-270 Hz
 • Bass-reflex, aktív mélyláda.

 

 

Bemutatjuk a PB-1000 bass reflex  aktív házimozi mélyládát – kiváló árképzéssel és világszínvonalú SVS teljesítménnyel.

 

ADATLAP

 

TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT

 

Promóció előtti tavalyi akciós ár 229.990 Ft

209 990 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:svspb1000

SVS PB-1000 aktív mélyláda. Kedvezményekkel nem összevonható.

Végszó

Az SVS PB-1000 mélyláda tesztje során elsőként a hatalmas erőre figyeltünk fel. Az árát meghazudtoló teljesítmény azonban nem az egyetlen erénye. Tervezőinek sikerült ötvöznie minden jó tulajdonságot, amitől kedvelhető, és ami miatt dicsérhető egy aktív szubbasszus sugárzó. Vigyorogva lehet élvezni egy rázkódó fotelben vagy kanapén ülve. Tudva, hogy a szomszéd még akkor is értesül róla, hogy filmet nézünk, ha a háza jó 20 méterre van a miénktől, mert a megremegő teraszajtó és az ablakok is elárulják majd a külvilágnak, hogy odabent most valaki nagyon jól érzi magát. Ezt tudja tehát az árában legkisebb SVS aktív szubbasszus sugárzó.

(Forrás: AV-Online)

Lenyűgöző 25 cm-es SVS nagy teljesítményű meghajtó

Az SVS PB-1000 hosszú löketű meghajtó könnyű kúpanyagának köszönhetően a masszív LFE-hangokat és a finom zenei hangokat élethűen reprodukálja, így a mélysugárzó tökéletes választás mind a házimozi, mind a zene szerelmesei számára. A tartós gumiburkolatok hosszú élettartamot is biztosítanak, még akkor is, ha a nyitott mélynyomó hosszabb ideig a teljesítményhatárait feszegeti.

Figyelembe véve a mély basszus kiterjesztését és a döbbenetes SPL kimenetet a muzikalitás feláldozása nélkül, a PB-1000 minden szinten felülmúlja az elvárásokat. Az elöre néző hangszóró kettős, kiváló minőségű ferritmágnessel és FEA-optimalizált belső motortechnológiával rendelkezik, amelyek extrém kitérést tesznek lehetővé a nagy teljesítmény érdekében rendkívül alacsony torzítás mellett. A 25 cm-es meghajtó teljesítménye vetekszik a sokkal nagyobb házakban elhelyezett 30 és 38 cm-es meghajtók teljesítményével.

Erőteljes és kifinomult Sledge STA-300D erősítő

A PB-1000 reflexes mélysugárzót egy integrált SVS Sledge STA-300D erősítő hajtja, ami kifinomult DSP-vel rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik az egyedi reflexes doboz konfigurációhoz, valamint egy olyan kiegyenlítési görbével, amelyet a fokozott tranziens válaszreakcióra és szobai erősítésre optimalizáltak. A konzervatívan 300 watt RMS és 700+ watt csúcsteljesítményre méretezett Sledge erősítő minden meghajtási szinten precízen kontrollálja a mélynyomót, miközben referencia hangerőre terhelhető és a frekvenciaválasz pontossága megmarad. A PB-1000 még a legnehezebb zenei basszussal vagy hangsávval is kompromisszumok nélkül hű marad a forrástartalomhoz. A fejlett DSP-motor lehetővé teszi a hanglejátszás finomhangolását, valamint az egyszerű beállítást és integrálást bármely házimozi vagy sztereó rendszerbe.

Amikor kedvenc audiotartalmaink alsó oktávjainak kitöltéséről van szó, kevés, ha egyáltalán van olyan reflexes mélynyomó ami megközelíti azt, amit az SVS PB-1000 az árához képest elér. Képessége a mellkason is érezhető és a szobára nyomást gyakorló LFE-k, valamint a zenei, TV- és filmzenék finom és árnyalt basszusainak közvetítésére dacol az elvárásokkal, ami korábban a sokkal nagyobb referencia mélysugárzóknak volt elérhető.

Tömör és merev doboz

Az SVS PB-1000 lekerekített élei és szövetrácsos borítása az SVS PB-1000 dobozának kifinomult megjelenést kölcsönöz, amely vizuálisan illeszkedik a házimozihoz és a csúcskategóriás audiorendszerekhez. A reflexes doboz kialakítása kiterjedt belső merevítéssel rendelkezik a meghajtó hangszóró számára, ami feszesebb, pontosabb basszusokat eredményez színeződések nélkül, miközben maximalizálja a légáramlást és a dinamikus kimeneti potenciált.

Gyártók

Szín

Teljesítmény

300 / 720 Watt

Mélysugárzó átmérője

25 cm

Frekvencia átvitel (Hz)

19 – 270 Hz (+/- 3 dB)

Reflexnyílás

8,9 cm

Rendszer

Reflex

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

46.7 x 38 x 46.7 cm

Súly

Garancia

SVS PB-1000 aktív mélyláda termékről 16 értékelés

  kiszelyjancsi
  2023-11-01
  Leírások és tesztek alapján választottam ezt a mélynyomót. Az itthoni körülmények közt is meggyőző volt a hangja de a nappali elrendezés miatt úgy döntöttem veszek még egy ilyen remek mélyládát. Jó döntés volt, tényleg remeg a kanapé az ember alatt. Ez a legkisebb svs láda de nagyon jó választás volt
  Jakubek Lajos
  2023-10-28
  Gyors rendelés és pici várakozás után hibátlan állapotban meghozta a futár.Először vettem úgy valamit hogy a cég illetve a már tulajdonosok véleményére hagyatkoztam, második subnak vettem és tényleg olyan aminek leírták,mélyre megy és odacsap! Nagyon tetszik, ügyintéző kedves és segítőkész volt! Köszönöm!
  andras.molnar
  2021-11-26
  Teljesen elégedett vagyok az áruházzal és a termékkel is ! Tesztzenémmel sikeresen vizsgázott ! Szépen hozza az 40-50 hz alatti frekvenciákat is.
  janosscheffer
  2021-03-23
  Ütős basszusai vannak, szépen belesimul a rendszerbe. Mindenkinek ajánlom. Mi is újranézzük a filmeket!
  jubemail
  2020-06-24
  A másodikat vásároltam már, mert kicsi a szobám és a mély hangok eloszlása ezért 1 subbal semmiképpen nem tökéletes, így a kettővel már kifogástalanok az effektek és a basszus. Minden film újra élmény emiatt.
  jubemail
  2020-06-11
  Még csak másfél hete vásároltam (ez a negyedik sub-om), az első tapasztalatok kedvezőek, valójában ez még a bejáratási időszak, de már feltűnt, hogy olyan hangokat is hallok/érzek, amelyeket az előző mélysugárzókkal nem, vagy alig. A folyamatos (0-180°) fázisbeállítási lehetőség segít a finomhangolásban. Az első benyomások alapján egy nem (túl) nagy helységben az egyik legjobb választás lehet. Hogy valami kritikát is írjak, az előlapi led kissé fényesebb, mint a szerintem optimális, de ez persze nagyon könnyen orvosolható, valamint a tápkábel cseréje a kevésbé megszokott (tűs) csatlakozás miatt kissé nehézkesebb. Összességében egy masszív, jól összerakott, nagy teljesítményű ajánlott sub.
  Dr. P Emil
  2019-10-12
  Házimozi rendszerben tökéletes, ahogyan a fenti véleményekben is említették. Brutál teljesítmény verhetetlen áron,a mellhártyámat is éreztem vibrálni😁. Én stereo rendszeremben próbáltam, nekem egy kicsit pontatlan volt. Árában verhetetlen. Jelenleg SB 2000-re váltottam, az sokkal jobban fekszik amire én használom. Üdv.
  Tomi
  2018-11-16
  Svs pb-1000!!!😊 Megdöbbenve csomagoltam ki a dobozábol és mosolyt csalt az arcomra mérete miatt.Bejáratás után azt kell,hogy mondjam, még soha nem hallottam és éreztem azt az erőt ami sugárzik ebből a hatalmas dobozból.Ár/érték arány a legjobb!!!Ilyen korrekt segítőkész és szakmai tapasztaltal rendelkező eladóval ritkán találkozik az ember!!!Köszönök mindent 5*
  Krisz
  2018-09-23
  Pár hónapja vettem és teljesen elégedett vagyok vele. Megfelelő beállítás és elhelyezés után nagyon szépen szól. Ajánlom mindenkinek.
  Hevesi………………
  2018-09-20
  Hihetetlen teljesítménye van, ugyanakkor képes egybeolvadni a rendszerrel, nem akar mindent elnyomni. Nem döng, dübörög, tökéletesen kontrollált, alig érződik a reflex kialakítás.A mérete nem kicsi, de hát amerikai termék, nem meglepő. Nem volt még ilyen ládám, csak tesztek és leírások alapján döntöttem, minden forintot megér. Zenében is kiválóan szerepel, de ott azért vannak korlátai, ez egy igazi mozis láda.
  Tamás
  2018-05-20
  Én csak annyit mondok, hogy BRUTÁLIS!! Hihetetlen erő van benne. Ebben az ár kategóriában a legjobb!! Nekem 5*
  Péter
  2017-12-13
  Nagyon elégedett vagyok a hangjával és a teljesítménye is elégnek bizonyult. Jól kontrollált sugárzó, elrejtve akár zárt doboznak is gondolhatja a hallgató. Fejfájást csak a pici szobám akusztikája okoz. Erős javulást hozna egy második láda. Azt azonban meg kell hagyni, hogy akárhová helyeztem a dobozt, a fázist finomhangolva mindig sikerült a kanapéról hallgatva kiváló hangzást elérni. 3-400ezer forint alatti áron csak a márkán belül akad konkurenciája. Külön dícséret jár a magyarországi forgalmazónak, hogy vállalják az USA-ban kinált garanciális és csere feltételeket.
  József
  2017-11-28
  Ez az első SVS mélyládám, beüzemelés után gyorsan megértettem miért magasztalják mindenhol. Ebben az árkategóriában nincs párja. Elképesztő erővel bír és mélyebbre megy mint bármi amit eddig birtokoltam, amióta megtalálta a helyét a szobában, sokat hozzátesz a filmezési élményhez.Pontossága bejáratás után sokat javul, nagyobb hangszórók mellett zenénél is helyt áll, de polc hangszórók mellé a zárt társa (sb-1000) jobb választás lehet.Az eladók nagyon barátságosak és segítőkészek, számomra olyan kedvező megoldást tudtak találni, ami kivételes a piacon! Úgy érzem bármilyen házimozi problémám adódik, hozzájuk nyugodtan fordulhatok.
  Roland
  2017-07-25
  Nem ismertem SVS márkát mielőtt megvettem ezt a típust. Csupán a vélemények,tesztek alapján választottam. Azt kell mondjam igen csak ledöbbentem mikor beüzemeltem és járattam egy kicsit és azóta is megelégedéssel használom. Gondolkodom egy 2. Sub-on is ami ugyanilyen lesz.
  Rezső
  2016-12-31
  Az SVS PB-1000 árban-érték-teljesítmény arányban a legjobb. Az SVS PB-1000 woofert megéri megvásárolni. Nem csalódtam erre számítottam. 2 hangrendszerem van, a másiknál egy drágább HECO Celan GT Sub 322A lakk espresso 379 990 Ft, ami teljesítményben valamivel kisebb, de kis mértékben szebben szól.
  Rico
  2016-10-14
  Ebben az árban a legjobb! Volt már hasonló árfekvésű más mélyládám hát ez veri az összeset. Nagyon mélyre megy és szép a hangja, közben egybeolvad az egész hangzással. Valamint zenére is teljesen jó, nem hallható hogy nem a frontokból jön a mély.
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz