Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Auris Audio HA-2SE+ Csöves fejhallgató erősítő

Az Auris HA2-SE természetesen egy csöves erősítő, és négy PL95 vagy EL95 teljesítménycsövet használ egy ECC81 bemeneti csővel együtt. Az EL és a PL95 csövek egyaránt használhatók az erősítőben, és csak a hátoldalon lévő kapcsolót kell átkapcsolni, mivel ezek a csövek különböző fűtési értékekkel rendelkeznek.

 

Auris Audio HA-2SE+ Csöves fejhallgató erősítő hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP TESZT AV-Online

949 990 Ft

A termék után 28 500 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:AurisAudioHA-2SE+

Auris Audio HA-2SE+ Csöves fejhallgató erősítő

Az Auris HA-2SE + egy szimmetrikus fejhallgató-erősítő. A csövek sora klasszikus Auris, négy 7 tűs Ei PL95 pentódos NOS (new old stock) tápcsővel, amelyek a 6DL5-nek felelnek meg, és egyetlen ECC81 kettős triódos bemeneti csővel, amelyet 12AT7-ként is ismerünk.

A transzformátorok jelentik a minőség lényegét, ezért az Auris Audio termékei kizárólag az Auris Audio által gyártott dupla C-magra kézzel tekert transzformátorokat tartalmaznak. Minden egyes transzformátor szigorúan meghatározott követelmények szerint készül, így szinte lineáris karakterisztikát biztosít a teljes akusztikai/hangtartományban.

Az előlapon balról jobbra haladva található a be-/kikapcsoló, a bemeneti vonalválasztó és a 4 pólusú XLR szimmetrikus kimenet. Középen található a fő hangerőszabályzó gomb, közvetlenül mellette pedig a 6,3 mm-es egyvégű fejhallgató-kimenet. A jobb oldalon található a fejhallgató bemeneti szelektor 50/150/300/600 Ohm-on.

A készülék tetején található az öt cső (4 x PL95 és 1 x ECC81), amelyek középen vannak a kialakításon, és egy kis rács védi őket, elválasztva őket a kezelőszervektől.

A készülék hátulján balról jobbra haladva találjuk az XLR és két RCA bemenetet, valamint az előkimenetet. Középen található a Tube EL 95 vagy PL 95 kapcsoló. A jobb oldalon a bemeneti feszültségválasztó, a tápkábel bemenet és a be-/kikapcsoló kapcsoló.

Gyártók

Szín

Csövek

1 x ECC81, 4 x PL95 (or EL95)

Csőválasztás

Kézi kapcsoló

Fejhallgató kimenet

PRE Line out:

RCA

Bemeneti csatlakozás

2 x RCA, 2 x XLR

Teljesítmény

1 watt

Impedancia

Bemeneti impedancia 470 k, Kimeneti impedancia 50 | 150 | 300 | 600 Ω

Tartozékok

Kábelek Nem tartozék

Méret

Tömeg

9.5 kg

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Auris Audio HA-2SE+ Csöves fejhallgató erősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz