Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Atlas Eos 2.5em C13 hálózati tápkábel 1.5m

Már régóta ismert, hogy a hálózati áram minősége jelentősen befolyásolhatja a hifi és házimozi rendszerek teljesítményét. A tiszta, minőségi tápellátáshoz olyan kábelekre van szükség, amelyek ellenállnak a külső zavaroknak és magának a hálózati zajnak. Ezeket a tényezőket és azt, hogy milyen mértékben ronthatják a hangteljesítményt, korábban talán alábecsülték, és csak mostanában kezdtek kritikus szerepet játszani számos gyártó terméktervezési stratégiájában. Az Atlasnál ezek a kérdések már évek óta központi szerepet játszanak, ami a legújabb Eos ’em’ tápkábelek és elosztóblokkok bevezetésében csúcsosodott ki, amelyek a fejlett “zajölő” termékeink harmadik generációja.

179 990 Ft

A termék után 5 400 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-4 nap
SKU:5056453538664

Atlas Eos 2.5em C13 hálózati tápkábel 1.5m

Az energiagazdálkodásra elsősorban az otthonainkat és mindennapi életünket elárasztó elektromos, rádiófrekvenciás és elektromágneses zajszennyezés egyre negatívabb hatása miatt van szükség. A lejátszó berendezéseinket a levegőben terjedő és a hálózati áramkörökön keresztül közvetlenül indukált, nagy energiájú, széles spektrumú zajok támadják.

A Wi-fi hálózatok, a BlueTooth eszközök, a mobiltelefonok és a vezeték nélküli háztartási telefonok, a “fali konnektoros” hálózati adapterek, az alacsony feszültségű izzók és a fényerőszabályozó kapcsolók a legnagyobb zajkeltő bűnösök közé tartoznak.

Az Eos tápkábelek kifinomult termékek, amelyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy lehetővé tegyék a készülékek optimális működését. A nagy tisztaságú OFC (oxigénmentes réz) köré épített, alacsony soros ellenállással, nagy hatékonyságú dielektrikumokkal és kifinomult árnyékolással rendelkező Eos 2,5em kábelek hatékonyan kiszűrik a káros elektromágneses zavaró hatásokat, a rádiófrekvenciás interferenciát és a hálózati zajszennyezést, és ezeket gyorsan a földre vezetik.

Összehasonlításképpen, egy tipikus háztartási tápkábel nem rendelkezik olyan minőségű alkatrészekkel, árnyékoló rétegekkel, kettős elvezető rendszerrel és rezgésgátló kezeléssel, mint amilyet az Eos esetében alkalmazunk. Az Atlas Eos termékek a maximális hatékonyság érdekében a legjobb, ha egy teljes Eos Power Management System részeként használják.

Az Eos 2.5em tápkábel nagy tisztaságú 2,5 mm² OFC vezetőket használ szénnel töltött árnyékolóval kombinálva, a mi dd (dual drain) végződési konfigurációnkkal, amely egy nagy hatékonyságú, stabil PVC dielektrikumba van zárva. A 2,5em-et kifejezetten úgy tervezték, hogy optimális teljesítményt nyújtson a kiváló minőségű audiorendszerekhez.

  • Szerkezet: Multi-core dual drain
  • Anyag: OFC
  • Szigetelőanyaga: Stabilised PVC
  • Árnyékolás: Carbon-loaded hybrid Árnyékolás
  • Külső átmérő: 11.5mm
  • Current Capacity: 20A

 

 

Gyártók

Méret

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Atlas Eos 2.5em C13 hálózati tápkábel 1.5m” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz