Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Auris Audio Nirvana High-End Csöves fejhallgató erősítő

  • Gondosan kiválasztott és előre tesztelt csövek – 10 000 órán át tartanak. Az ikonikus EL34 energiát az Electro Harmonix hajtja, amely a brit erősítőkben leggyakrabban előforduló pentód. A meghajtó cső a Tung-Sol által ECC82, amely az audio világban népszerű, mint a legnépszerűbb erősítő áramkörök alacsony zajszintű csöve.
  • Transzformátorok – kézzel dupla C magra tekercselve és házon belül gyártva, a szigorúan meghatározott követelményeknek megfelelően.
  • Kiváló minőségű alkatrészek – márkás Mundorf, Rubicon, Wima stb.

 

Auris Audio Nirvana High-End Csöves fejhallgató erősítő hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

2 099 990 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:AurisAudionirvana

Auris Audio Nirvana High-End Csöves fejhallgató erősítő

A Nirvana klasszikus retró dizájnnal rendelkezik, fából készült boritással a tetején és az alján, oldala fekete bőrborítással van ellátva. Kétrészes, stílusos kialakítású, külső tápegységgel, amely kiváló minőségű, 1 m hosszú kábellel csatlakozik a főerősítőhöz.

A Nirvana bebizonyítja, hogy a fejhallgatók basszusteljesítménye felveszi a versenyt a aktív mélyládak minőségével. Nincs veszteség a részletekben, tökéletes tisztaság, precizitás és légiesség minden csatlakoztatott fejhallgatóval. Hangzás tekintetében a Nirvana az Auris Ha2 és a Headonia erősítő keverékét képviseli, oly módon, hogy mindkettőből a legjobbat veszi ki. A kiegyensúlyozott üzemmód a zene számos rejtett rétegét tárja fel, és a reprodukció kissé részletesebbé válik. Úgy szól, mintha a mennyországban lennél, dinamikus, széles és nagyon jól rétegzett hangzással, jó adag melegséggel és csöves simasággal. A Nirvana pontosan eltalálja a hangzást (és a kinézetet), és egyszerűen lehetetlen nem szeretni.

Gyártók

Szín

Csövek

1 x ECC82, 2 x EL34

Erősítő topológia

A osztály

Konfiguráció

Single Ended

Fejhallgató kimenet

PRE Line out:

RCA

Bemeneti csatlakozás

Két pár RCA bemenet, egy pár 3-tűs XLR és egy hálózati bemenet a hátlapon

Teljesítmény

6.5 W

Impedancia

A támogatott fejhallgató impedanciák tartománya hatalmas – 32 és 600 Ohm között.

Impendancia választó

32 Ohm / 80 Ohm / 150 Ohm / 300 Ohm és 600 Ohm

Tápellátás

Külső, szabályozott lineáris tápegység, kapcsolható 115/230 VAC kimenettel, és minimálisra csökkenti a zajt. Meglehetősen merev, de masszív, 4 tűs csatlakozóval ellátott 1 m-es kábel

Súly

,

Méret

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Auris Audio Nirvana High-End Csöves fejhallgató erősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz