Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Auris Audio Nirvana IV High-End Csöves fejhallgató erősítő

  • Stílusos, teljes méretű fejhallgató erősítő, single-ended technológiával, csatornánként 6,5W-os tiszta A osztályú erősítővel.
  • Lehetővé teszi a fejhallgatók széles választékának meghajtását, a könnyen meghajtható dinamikától a sík mágneses fejhallgatókig
  • Az ikonikus EL34 csövek használata, amelyek a mély és feszes basszusokról, az édes középhangokról és az elnyújtott és részletes magas hangokról ismertek.
  • Robusztus és tartós az új alumínium házban

 

Auris Audio Nirvana IV High-End Csöves fejhallgató erősítő hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

2 199 990 Ft

A termék után 66 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: 1 hét
SKU:AurisAudionirvanaIV

Auris Audio Nirvana IV High-End Csöves fejhallgató erősítő

Hang
A Nirvana bebizonyítja, hogy a fejhallgatók basszusteljesítménye felveszi a versenyt a basszus-via-massive-wooferek minőségével és mennyiségével. Nincs veszteség a részletekben, tökéletes tisztaság, precizitás és légies hangzás az összes csatlakoztatott fejhallgatóval. Hangzás tekintetében a Nirvana az Auris Ha2 és a Headonia erősítő keverékét képviseli, oly módon, hogy mindkettőből a legjobbat veszi ki. A kiegyensúlyozott üzemmód a zene számos rejtett rétegét tárja fel, és a reprodukció kissé részletesebbé válik.
Úgy hangzik, mintha a mennyországban lennél, dinamikus, széles és nagyon jól rétegzett hangzással, jó adag melegséggel és csöves simasággal. A Nirvana pontosan eltalálja a hangzást (és a kinézetet), és egyszerűen lehetetlen nem szeretni.

Technológia
Technológiai szempontból a Nirvána tulajdonságai a következőkben tükröződnek:

  • Gondosan kiválasztott és előzetesen tesztelt csövek – 10.000 órán át tartanak. Az Electro Harmonix ikonikus EL34-ével működik, amely a brit erősítőkben leggyakrabban használt pentóda. A meghajtócső a Tung- Sol ECC82, amely az audio világában népszerű, mint alacsony zajszintű cső a legnépszerűbb erősítő áramkörökben.
  • Transzformátorok – kézzel tekercselt dupla C-magra, és házon belül, szigorúan meghatározott követelményeknek megfelelően gyártott transzformátorok.
  • Kiváló minőségű alkatrészek – Mundorf, Rubicon, Wima stb. márkájúak.

Gyártók

Szín

Csövek

1 x ECC82, 2 x EL34

Erősítő topológia

A osztály

Konfiguráció

Single Ended

Fejhallgató kimenet

PRE Line out:

RCA

Bemeneti csatlakozás

Két pár RCA bemenet, egy pár 3-tűs XLR és egy hálózati bemenet a hátlapon

Teljesítmény

6.5 W

Impedancia

A támogatott fejhallgató impedanciák tartománya hatalmas – 32 és 600 Ohm között.

Impendancia választó

32 Ohm / 80 Ohm / 150 Ohm / 300 Ohm és 600 Ohm

Tápellátás

Külső, szabályozott lineáris tápegység, kapcsolható 115/230 VAC kimenettel, és minimálisra csökkenti a zajt. Meglehetősen merev, de masszív, 4 tűs csatlakozóval ellátott 1 m-es kábel

Súly

,

Méret

,

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Auris Audio Nirvana IV High-End Csöves fejhallgató erősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz