Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Denon DP-3000NE bakelit lemezjátszó

A Denon modernizálja a Direct Drive lemezjátszók iránti szenvedélyét és örökségét az új DP-3000NE zászlóshajó modell bemutatásával

 

Denon DP-3000NE bakelit lemezjátszó hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

999 990 Ft

A termék után 30 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: 2023-10-13 UTÁN KAPHATÓ
SKU:DP-3000NE

Denon DP-3000NE bakelit lemezjátszó

A Denon új zászlóshajója, prémium kategóriás, Direct Drive (közvetlen meghajtású) lemezjátszója megtestesíti a kézművesség iránti elkötelezettségét, és olyan audiofil megközlítéssel készült, hogy a zenekedvelők felejthetetlenül tiszta részletességgel élvezhessék kedvenc vinyl lemezeiket.

A DP-3000NE a lehető legpontosabb lejátszás érdekében a legmagasabb minőségű alkatrészeket
használja:

 • A Denon újonnan továbbfejlesztett S-alakú hangkarja optimalizálja a hangszedő mozgását. A 9 milliméteres függőleges magasságállítással pedig pontos függőleges követési szög (VTA) érhető el a teljesítmény optimalizálása és bármilyen tányéralátéthez való alkalmazkodás érdekében.
 • Gyönyörű, sötét ébenfa természetes fa furnér borítású tömör, nagy sűrűségű fából készült készülékházzal rendelkezik, amely zökkenőmentesen illeszkedik a fém tányérhoz, a hangkarhoz
  és a vezérlőkhöz, így bármilyen dekorációhoz lenyűgöző látványt nyújt. A stabil szigetelő lábak biztosítják a részletes, rezonanciamentes zenéhez szükséges szilárdságot és nagy sűrűséget.
 • A Direct Drive (közvetlen meghajtás) kialakítása olyan forgási sebességet biztosít, amely nem ingadozik, függetlenül a kiválasztott fordulatszámtól vagy terheléstől, és szinte azonnal eléri a teljes sebességet. Nincs cserélendő, elöregedő szíj.
 • A DP-3000NE egy gyönyörű, kristálytiszta, levehető porvédővel rendelkezik, amely védi a lemezjátszót, a hangszedőt és a lemezeket.
 • Az új, Direct Drive motor fordulatvezérlő lap egy algoritmust használ a nagy pontosságú motor kapcsolóüzemű tápegységének vezérlésére, amely pontos, folyamatos feszültséget biztosít,
  miközben kiküszöböli a sebesség ingadozását ,vagy a nem kívánt rezgéseket még hosszú használat során is.
 • Számos beállítási lehetőség teszi a DP-3000NE hangkart ideálisan alkalmassá a legkülönbözőbb MM vagy MC hangszedők befogadására. A beállítások közé tartozik a VTA, a hangszedő súlya, a anti-skating (0-3g), valamint a magasságállítás.
 • Választható sebességek: 33 1/3 fordulat/perc, 45 fordulat/perc és 78 fordulat/perc.

Gyártók

Szín

Készülék ház

Nagy sűrűségű fából készült készülékházzal rendelkezik

Phono előerősítő (riaa korrektor)

Sebesség váltás

33 1/3 fordulat/perc, 45 fordulat/perc és 78 fordulat/perc.

Meghajtás típusa

Szíjhajtás

Hangszedő típusa

Hangkar típusa

S-alakú hangkar

Kimeneti csatlakozás

RCA

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

500 x 185 x 394 mm

Tömeg

18.50 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Denon DP-3000NE bakelit lemezjátszó” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz