Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Eladva: 28 / 32

Emotiva BasX A2m Sztereó erősítő

A BasX A2m egy sztereó végerősítő, szimmetrikus RCA analóg bemenetekkel, nagy teljesítményű fejhallgató kimenettel és a fix vagy változó erősítés lehetőségével. Az A2m a klasszikus audiofil erősítő architektúrát, beleértve egy gondosan megtervezett, nagyáramú, rövid jelútvonalú A/B osztályú kimeneti fokozatot, fejlett mikroprocesszor-vezérelt felügyeleti és védelmi áramkörökkel, valamint egy fejlett kapcsolóüzemű tápegységgel kombinálja, hogy kiváló hangminőséget biztosítson igazán kedvező áron.

 

Emotiva BasX A2m Sztereó erősítő hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP AV-Online teszt

 

149 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:emotivataBasXA2m

Emotiva BasX A2m Sztereó erősítő. EU tápkábel nem tartozék!

A BasX A2m egy rugalmas sztereó erősítő, amely a kiváló hangteljesítményt számos egyedi és rendkívül hasznos funkcióval ötvözi. Az A2m egy nagyszerű kis sztereó rendszer alapjaként használható – külön előerősítővel vagy anélkül. Kis mérete ideális megoldássá teszi olyan helyzetekben, ahol a hely korlátozott, vagy ahol több kétcsatornás erősítőt használnak több különböző zóna vagy surround vagy magassági hangszórókészlet táplálására. Az A2m egyedi fejhallgató kimeneti áramkörrel is rendelkezik, amely képes nagyszerű hangminőséget biztosítani a legkülönfélébb normál és nehezen meghajtott fejhallgatókból is.

A BasX A2m egy kétcsatornás erősítő, amely 50 watt/csatorna teljesítményt nyújt 8 Ohmon, és 90 watt/csatorna teljesítményt 4 Ohmon, < 0,1%-os névleges THD+N értékkel és 112 dB-es A-súlyozott S/N aránnyal. A BasX A2m ugyanazzal a kiváló minőségű A/B osztályú erősítéssel és teljes méretű, ötutas hangszórókötegelővel rendelkezik, mint a többi BasX végerősítőnk, de fejlett kapcsolóüzemű tápegységet használ, ami hozzájárul a kompakt formájú és hatékony energiafelhasználáshoz.

Az A2m számos további funkcióval rendelkezik, amelyek egyedülállóan rugalmassá teszik. Egy hátlapi kapcsoló lehetővé teszi, hogy az A2m-t vagy végerősítőként, fix erősítéssel, vagy integrált erősítőként, nagyobb erősítéssel és kényelmes előlapi hangerőszabályzóval lehessen használni. Ez lehetővé teszi az A2m használatát egyetlen vonalszintű sztereó analóg forrással külön előerősítő nélkül. Egy másik kapcsoló lehetővé teszi, hogy az A2m úgy konfigurálható, hogy automatikusan bekapcsoljon, amikor szabványos Trigger bemenetet vagy bejövő audiojelet érzékel.


Az A2m előlapján található egy teljes méretű ¼”-os fejhallgató-csatlakozó, amelyet egy nagyon speciális fejhallgató áramkör vezérel. A nagyra becsült vintage készülékek fejhallgató kimeneteihez hasonlóan az A2m fejhallgató kimenete is közvetlenül a fő kimeneti erősítőkről kapja a tápellátást, egy pár precíziós ellenálláson keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy az A2m könnyedén táplálja mind a normál, alacsony impedanciájú fejhallgatókat, mind az igényes, nagy impedanciájú fejhallgatókat; egy speciális belső jumper opció lehetővé teszi, hogy a fő kimeneti teljesítményt közvetlenül a fejhallgató kimenetre irányítsa, hogy alacsony impedanciájú, sík fejhallgatókat is meghódíthasson.

Teljesítmény kimenet (fejhallgató kimenet; normál üzemmód):

8 Ohm: 60 mW / csatorna 33 Ohm: 200 mW / csatorna 47 Ohm: 250 mW / csatorna 150 Ohm: 430 mW / csatorna 300 Ohm: 440 mW / csatorna 600 Ohm: 350 mW / csatorna

Teljesítmény kimenet (fejhallgató kimenet; közvetlen meghajtási mód – belső jumper szükséges;

VIGYÁZATOS HASZNÁLAT: 8 Ohm: 50 watt / 33 Ohm: 12 watt / 47 Ohm: 8,5 watt / 150 Ohm: 2,6 watt / 300 Ohm: 1,3 watt / 600 Ohm: 0,6 watt / csatorna.

A BASX A2mini közvetlen nagy teljesítményű fejhallgató üzemmódjának konfigurálásához helyezze be a mellékelt jumpereket az ábrán látható módon a fejléc csapjai fölé (javasoljuk, hogy használjon csipeszt vagy tű fogót)

 

 

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény 8 Ohm-on

2 x 50 watt RMS, 20 Hz – 20 kHz; THD < 0.1%

Teljesítmény 4 Ohm-on

2 x 90 watt RMS, 1 kHz; THD <1%

Frekvencia átvitel (Hz)

10 Hz és 80 kHz +0/-1,8 dB között.

Jel / Zaj viszony (dB)

THD

< 0,02% (A-súlyozva); ref névleges teljesítmény.

Hangsugárzó csatlakozók száma

Analóg bemenet

1 pár sztereó RCA

Fejhallgató kimenet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

209 x 76 x 362

Súly

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emotiva BasX A2m Sztereó erősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz