Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Emotiva BasX TA1 Sztereó erősítő, dac, tuner

A TA1 előerősítő szekciója tartalmaz egy sztereó FM-tunert, bemeneteket vonalszintű analóg forrásokhoz, egy beépített DAC-ot rengeteg digitális bemenettel az összes digitális audioforráshoz, beleértve egy nagy felbontású aszinkron USB-bemenetet és egy beépített AptX HD-képes Bluetooth-vevőt, valamint egy nagy teljesítményű phono előerősítőt, amely támogatja a mozgó mágneses és a mozgó tekercses lemezjátszókat is. Az erősítő rész valódi audiofil minőségű A/B osztályú kimeneti áramkörökkel rendelkezik, amelyek bőséges teljesítményt biztosítanak a legtöbb hangszóró kielégítő hallgatási szintre történő meghajtásához.

 

Emotiva BasX TA1 Sztereó erősítő, dac, tuner hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP TESZT-AV-Online TESZT

299 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:emotivata1

Emotiva BasX TA1 Sztereó erősítő, dac, tuner. Kedvezményekkel nem összevonható!

EU tápkábel nem tartozék!

A BasX TA1 lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a különálló audiofil komponensekkel elérhető rugalmasságot és kiváló hangminőséget meglepően kedvező áron. A TA1 egy nagy teljesítményű sztereó előerősítőt és egy kiváló minőségű sztereó erősítőt egyesít egyetlen házban.

A TA1 előerősítő szekciója tartalmaz egy sztereó FM-tunert, bemeneteket vonalszintű analóg forrásokhoz, egy beépített DAC-ot rengeteg digitális bemenettel az összes digitális audioforráshoz, beleértve egy nagy felbontású aszinkron USB-bemenetet és egy beépített AptX HD-képes Bluetooth-vevőt, valamint egy nagy teljesítményű phono előerősítőt, amely támogatja a mozgó mágneses és a mozgó tekercses lemezjátszókat is. Az erősítő rész valódi audiofil minőségű A/B osztályú kimeneti áramkörökkel rendelkezik, amelyek bőséges teljesítményt biztosítanak a legtöbb hangszóró kielégítő hallgatási szintre történő meghajtásához.

A TA1 az egyszerű előlapi kezelőszervekkel vagy a mellékelt infravörös távirányítóval kezelhető. Az intuitív menürendszerrel a TA1 egyszerűen konfigurálható és kezelhető, az előlapon található nagy, fényes, kék VFD kijelző pedig könnyen leolvasható, és mindig pontosan mutatja, hogy mi történik. A TA1-et egy jó hangszórópárral párosítva nagyszerű hangzású sztereó rendszert hozhat létre, vagy a beépített aktív keresztváltó segítségével egy külön aktív mélynyomót is hozzáadhat, hogy audiophile minőségű 2.1 csatornás rendszert hozzon létre.

Az új BasX TA1 az úttörő TA-100 örökségére épül, hogy a megfizethető audiophile komponensek evolúciójának következő lépését hozza el Önnek. A TA1 továbbfejlesztett elektronikával, egyszerűsített menürendszerrel, amely lehetővé teszi az FM-állomások hangolását és programozását közvetlenül a távirányítóról, valamint karcsúbb, modernebb formatervezési esztétikával rendelkezik. Ha eddig arra várt, hogy megtapasztalja a különálló komponensek rugalmasságát és teljesítményét, akkor most itt az ideje.

Hangminőség
A nagymértékben optimalizált áramköri elrendezés a lehető legjobb hangminőséget biztosítja, alacsony torzítással, széles sávszélességgel és gyakorlatilag néma zajszintet biztosít.
A BasX TA1 analóg bemenetei tisztán analóg jelútvonalat követnek, és soha nem kerülnek digitális tartományba való átalakításra. A TA1-ben minden kapcsolás, hangerőszabályozás és hangszínszabályozás analóg tartományban történik.
Az összes digitális bemenet precíziós digitális átalakítását a legendás Analog Devices AD1955 24/192k DAC biztosítja.
A beépített, nagy érzékenységű FM-tuner 15 állomás-előbeállítással és Mono üzemmóddal rendelkezik, hogy még a gyenge állomások is hallgathatóvá váljanak.

Rugalmas be és kimeneti lehetőségek
Analóg bemenetek teljes tárháza, beleértve két vonalszintű bemenetet és egy kiváló minőségű phono bemenetet, amely támogatja a mozgó tekercses és a mozgó mágneses lemezjátszókat is.
Digitális bemenetek teljes tárháza, beleértve egy USB-bemenetet, egy koax S/PDIF-bemenetet és egy optikai S/PDIF-bemenetet (Toslink), amelyek mindegyike támogatja a 24/192-es mintavételi sebességet és bitmélységet. A beépített nagy teljesítményű Bluetooth-vevő támogatja a Bluetooth 5-öt, valamint az AptX és az AAC formátumot.
Egy független, nagyáramú, közvetlen csatolású fejhallgató-erősítő kiváló minőségű jelet biztosít kedvenc fejhallgatóinak meghajtásához a személyes zenehallgatáshoz.
Egy kiváló minőségű kétcsatornás rendszerhez egyszerűen csatlakoztassa a TA1 teljes tartományú sztereó fő kimeneteit egy különálló, kiváló minőségű sztereó végerősítőhöz és egy jó pár hangszóróhoz, vagy egy pár aktív hangfal bemenetéhez.
A nagy teljesítményű 2.1 csatornás rendszerben való használathoz a TA1 külön kimeneteket tartalmaz a fő hangszórók és egy aktív mélynyomó számára, fix 90 Hz-es keresztfrekvenciával és aktív 12 dB/oktáv Linkwitz-Riley high-pass és low-pass mélyszűrővel.

Erőteljes audiofil minőségű A/B osztályú erősítő
A TA1 erőteljes A/B osztályú erősítője és a toroid transzformátor alapú tápegység kiváló hangminőséget biztosít szinte bármilyen sztereó hangszórópárból.
A TA1-ben lévő aktív basszuskezelő keresztváltó konfigurálható úgy, hogy a vonalszintű kimenetekkel és a belső erősítőkkel együtt működjön, vagy teljesen megkerülhető, ha nincs rá szüksége.

Kényelmes és megszokott kezelőszervek
A nagy, könnyen leolvasható kék VFD-kijelző minden szükséges információt megad a BasX TA1 konfigurációjáról, és a meghitt hallgatás érdekében teljesen lehalkítható. A rugalmas menürendszer könnyű hozzáférést biztosít minden fontos funkcióhoz, és a menüben való navigációt gyerekjátékká teszi.
A TA1 előlapján a jól ismert hangerőszabályzó gomb található, de most már precízen megmunkált bordázással és a félhold alakú aktív lámpa lágy kék fényével, vagy a kimeneti szintet a kényelmes távirányítóval a kedvenc székéből is szabályozhatja. A TA1 egyedi Balance szabályzója egyszerre állítja be mindkét csatorna szintjét, így a szoba általános hangszintje állandó marad, amikor finom beállításokat végez.
A TA1 intelligens hangerőszabályzója megjegyzi a fejhallgató-kimeneten és a fő kimeneten egymástól függetlenül beállított szinteket, így nem érik meglepetések a fejhallgató csatlakoztatásakor és leválasztásakor.
A Bass és Treble vezérlőkkel ismerős módon állíthatod be a rendszered, hogy a hangzás pont olyan legyen, amilyennek szeretnéd.
A TA1-ben található FM-tuner lehetővé teszi az FM-állomások kézi hangolását, vagy kedvenc állomásainak egyszerű hozzárendelését a kényelmes csatornaelőkészletek bármelyikéhez.
A TA1 összes funkciója kezelhető az előlapi kezelőszervekkel vagy a mellékelt, teljes funkciójú infravörös távirányítóval.

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény 8 Ohm-on

2 x 60 watt RMS / csatorna (20 Hz – 20 kHz; THD < 0.02%; 8 Ohms)

Teljesítmény 4 Ohm-on

2 x 100 watt RMS / csatorna (1 kHz; THD < 1%; 4 Ohms)

Frekvencia átvitel (Hz)

5 Hz – 80 kHz +0 / -1.8 dB, 20 Hz – 80 kHz + 0 dB / – 3 dB

Jel / Zaj viszony (dB)

Hangsugárzó csatlakozók száma

Transzformátor tipusa

Teljes harmonikus torzítás (%)

Bluetooth®

5.0, AAC, aptX, aptX HD

FM tuner

50 programozható állomás

Digitális bemenet

1 x coax, 1 x optika (24/192k), USB (DAC); 24/96k,

Analóg bemenet

2 pár sztereó RCA (CD, Aux), 1 pár Phono (MM, MC)

Kimeneti csatlakozók

1 RCA sztereó high-pass outputs; with fixed 90 Hz Linkwitz-Riley high-pass filter., 1 x high performance sztereó fejhallgató kimenet, 1 x RCA stereo full range main, 1 x subwoofer kimenet; with fixed 90 Hz Linkwitz-Riley low-pass filter.

USB D/A konverter

Aktív mélysugárzó kimenet

,

Fejhallgató kimenet

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

431 x 66 x 317 mm

Súly

Egyéb

Bővebb infót az adatlapban találsz

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emotiva BasX TA1 Sztereó erősítő, dac, tuner” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz