Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(2)

Emotiva BasX A-2 sztereó végfok, végerősítő

A BasX minden olyan alapvető funkciót biztosít, amelytől egy audioegység kiváló lesz. A BasX A-2 áramköre nagy teljesítményű lineáris tápegységről működik, kiemelkedő hangzással, magas áramerősséggel és rövid jelúttal rendelkező A/B osztályú erősítőmodulokkal, triggerbemenettel és -kimenettel, és az iparági szabványnak megfelelő kiegyensúlyozatlan audiobemenettel. Ezenkívül olyan audiofil minőségű hibavédelemmel rendelkezik, amely normál működés során teljességgel hallhatatlan, de mégis védi az A-2-t és más berendezéseit a szokásos hibáktól.

 

A BasX A-2 valódi audiofil hangminőséget nyújt – és ezt a specifikációk is megerősítik: 170 watt RMS csatornánként kevesebb, mint 0,1% THD-vel 8 ohmnál.

 

Emotiva BasX A-2 sztereó végfok, végerősítő 3 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

249 990 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:emotivaa2

Emotiva BasX A-2 sztereó végfok, végerősítő. Kedvezményekkel nem összevonható!

EU tápkábel nem tartozék!

A BasX A2 egyesíti a klasszikus audiofil erősítő architektúrát, amely egy nagy teherbírású lineáris tápegységen és egy gondosan megtervezett, nagy áramú, rövid jelútvonalú A/B osztályú kimeneti fokozaton alapul, fejlett mikroprocesszor-vezérelt felügyeleti és védelmi áramkörökkel, hogy kiváló hangminőséget biztosítson igazán kedvező áron.

Élvezetes karakterű A/B osztályú végerősítő – finom, részletes hang és hihetetlenül természetes térábrázolás, a harsányság vagy erőlködés leghalványabb jele nélkül
Szélessávú jeltovábbítás alacsony zajszinttel – mindent meghallhatsz abból, amit nagy felbontású forrásaid valójában tartalmaznak
Nagy teherbírású lineáris tápegység – a túlméretezett toroid trafó és a jókora áramkapacitás képes a legmakacsabb hangfalak hajtására is
Felsőkategóriás minőségű alkatrészek és megépítettség – éveken keresztül zökkenőmentes működés

A BasX A2 egy kétcsatornás végerősítő, amely 160 watt/csatorna teljesítményt nyújt 8 Ohmra és 250 watt/csatorna teljesítményt 4 Ohmra, névleges THD+N < 0,02% és 112 dB A-súlyozott S/N arány mellett. A BasX A2 nagy teherbírású lineáris tápegységgel, kiváló minőségű A/B osztályú erősítéssel, átlátható hibavédelemmel, valamint trigger bemenettel és kimenettel rendelkezik. A BasX A2 egy olyan kényelmes funkciót is kínál, amely lehetővé teszi, hogy az erősítő bekapcsoljon, amikor a bemenetén hangjelet érzékel – ami különösen hasznos, ha az előerősítő vagy a vevőegység nem kínál trigger kimenetet. A kiváló minőségű, szabványos, kiegyensúlyozatlan RCA-bemenetek lehetővé teszik, hogy a BasX A2 szinte bármilyen előerősítővel vagy processzorral használható legyen, az audiofil minőségű hangszórócsatlakozók pedig banándugókat, vagy csupasz vezetéket fogadnak. Ezek a jellemzők együttesen lehetővé teszik, hogy a BasX A2 valódi audiofil teljesítményt és hangminőséget nyújtson elképesztően kedvező áron.

 

Gyártók

Szín

Erősítő típusa

2-csatornás A/B osztályú végerősítő, mikroprocesszoros vezérléssel és védelmi áramkörrel

Transzformátor tipusa

Teljesítmény 8 Ohm-on

170 Watt RMS / csatorna 20Hz–20kHz; THD<0.1% 8 Ohms.

Teljesítmény 4 Ohm-on

320 Watt RMS / csatorna 1kHz; THD<1%; 4Ohms

Frekvencia átvitel (Hz)

5 Hz to 80 kHz (+ / – 1.8 dB).

Jel / Zaj viszony (dB)

Bemeneti érzékenység

1.2V. (8 Ohm load)

THD

< 0,02%

Damping Factor (8 Ohm-on)

> 500

Gain

29 dB

Védelem

túlmelegedés védelem, rővidzár védelem, földelési hiba védelem

Csatlakozók

RCA be, Vezérlő ki – be

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

431 x 101 x 393 mm

Súly

Emotiva BasX A-2 sztereó végfok, végerősítő termékről 2 értékelés

  GP84
  2024-05-03
  Jár a maximális értékelés a Csapatnak, és a terméknek is! A szett Emotiva A2/ PT1 páros, és Heco Aurora 700, sztereóra vettem. Sok erősítő próbálgatás után, szerintem megközelítettük a maximumot, amit ebben a szegmensben a hangsugárzók tudnak. Kellemes, egységes, részletes hangképet kaptam, de az üzletben a Bowersekkel is nagyon jó volt, többszörös árkategóriában. A PT1- be beépített phonoval és DAC- l lehet együtt élni, ha épp nincs dedikált eszközünk, és így kényelmesebb is. Egyszerű szett, adatháború és XLR nélkül is élvezhető a zene. Nem drága kábelekről van szó, viszont kéri a megfelelő, biztos csatlakozást és forrást táp, és jel oldalról is. Ez okozott egy kis fennakadást itthon, de segítőkészek az Urak a hibakeresésben, és a megoldásban is, további fölösleges kiadások nélkül. A termék egyéni ízlés kérdése, és ha nem ezt keresed, akkor is érdemes egy kérdéssel a Home Movie- hoz fordulni.
  tothc
  2022-03-06
  Egy Denon DRA-800H-hoz használom végfokként. Nagy tér érzetet képes teremteni. Minőségi ugrás a hangja. Nagyobb hangerőn is, torzítás nélkül szól. Még nem sikerült túl melegíteni. Kényelmesen meghajt egy Dali Lektor 8-at. Egyetlen negatívum, hogy az automatikus line bekapcsolás csak akkor aktiválódik, ha közel 50%-ra felveszem a hangerőt. Ha pedig halkabban hallgatom akkor 5 perc után magától kikapcsol. Hagyhattak volna több időt is. De ezt a funkciót a hátulján ki lehet kapcsolni. Ár érték arányban kiváló hangzást nyújt. Csak ajánlani tudom.
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz