Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Eladva: 0 / 2

Emotiva BasX A1 Monoblokk, végerősítő

A BasX A1 egy monoblokk (egycsatornás) teljesítményerősítő. A BasX A1 egyesíti a klasszikus audiofil erősítő architektúrát, amely egy nagy teherbírású lineáris tápegységen és egy gondosan megtervezett, nagy áramú, rövid jelútvonalú A/B osztályú kimeneti fokozaton alapul, fejlett mikroprocesszor-vezérelt felügyeleti és védelmi áramkörökkel, hogy kiváló hangminőséget biztosítson igazán kedvező áron.

 

Emotiva BasX A1 Monoblokk, végerősítő hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP TESZT VIDEÓ

249 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:emotivataBasXA1

Emotiva BasX A1 Monoblokk, végerősítő. EU tápkábel nem tartozék!

Párban rendelhető.

A BasX A1 egy monoblokk végerősítő, amely 200 wattot ad le 8 Ohmra és 325 wattot 4 Ohmra, névleges THD+N < 0,02%, és 112 dB-es A-súlyozott S/N arány mellett. A BasX A1 nagy teherbírású lineáris tápegységgel, kiváló minőségű A/B osztályú erősítéssel, átlátszó hibavédelemmel, valamint trigger bemenettel és kimenettel rendelkezik. A kiváló minőségű, szabványos, kiegyensúlyozatlan RCA bemenet lehetővé teszi, hogy a BasX A1 szinte bármilyen előerősítővel vagy processzorral használható legyen, az audiophile minőségű ötutas hangszórócsatlakozók pedig banándugót, vagy csupasz vezetéket fogadnak. Ezek a jellemzők együttesen lehetővé teszik, hogy a BasX A1 valódi audiofil teljesítményt és hangminőséget nyújtson elképesztően kedvező áron.

A BasX A1 a többi BasX végerősítőnkkel közös jellemzőin túlmenően valódi monoblokkként számos egyéb előnyt is kínál, amelyeket az elkötelezett audiofilek értékelni fognak. A monoblokkok végső biztosítékot nyújtanak arra, hogy nem lesz nem kívánt kölcsönhatás a csatornák között. Az egyes csatornák hangjelét külön erősítő kezeli, amelyet saját nagy teljesítményű tápegység táplál, és amely saját különálló házban van elhelyezve. Ez lehetőséget ad arra is, hogy minimalizálja a hangszórókábelek hosszát azáltal, hogy az egyes erősítőket az általuk táplált hangszóró közelében helyezi el.

 

 

 

Gyártók

Szín

Teljesítmény 8 Ohm-on

1 x 200 watt RMS; 20 Hz – 20 kHz; THD < 0.05%

Teljesítmény 4 Ohm-on

1 x 325 watt RMS; 1 kHz; THD < 0.1%;

Frekvencia átvitel (Hz)

10 Hz és 80 kHz +0/-1,8 dB között.

Jel / Zaj viszony (dB)

THD

< 0,02% (A-súlyozva); ref névleges teljesítmény.

Bemeneti impedancia

27 kOhm

Impedancia

4-8 Ω

Hangsugárzó csatlakozók száma

Analóg bemenet

1 x RCA

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

432 x 102 x 394

Súly

Garancia

db ár!

minimum rendelhető mennyiség: 2 db, √

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Emotiva BasX A1 Monoblokk, végerősítő” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz