Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

EarMen CH-Amp Asztali fejhallgató erősítő/előerősítő

  • Külső, alacsony zajszintű lineáris tápegység
  • Összetett erősítő topológia
  • Legfeljebb 3,8 W kimeneti teljesítmény
  • Teljesen szimmetrikus felépítés
  • Erősítésszabályozás
  • Ultra alacsony THD és SNR.

 

EarMen CH-Amp Asztali fejhallgató erősítő/előerősítő 3 év hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

599 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:EarMenCH-Amp

EarMen CH-Amp Asztali fejhallgató erősítő/előerősítő

Earmen, egy lépéssel tovább…
A kis hordozható készülékek sikeres piacra dobása után az EarMen egy lépéssel tovább lépett, és speciálisan az Ön számára tervezett készülékcsaládot készített, amely valódi és egyedülálló örömöt nyújt a zenehallgatásban. Az EarMen egy asztali, teljesen szimmetrikus fejhallgató erősítőt tervezett, kiváló tulajdonságokkal és lineáris tápegységgel.

Összetett erősítő topológia
A CH-Amp-ben egy kompozit erősítő topológia van megvalósítva. A kompozit műveleti erősítő mindkét világ legjobb tulajdonságait hozza magával, kiváló egyenáramú és váltakozó áramú jellemzőkkel. Ezek az erősítők számos előnyt kínálnak más típusú erősítőkkel szemben.

A teljesítményerősítők általában termikus visszacsatolási hurkokat használnak, így súlyos hibákat okoznak a nagy terhelések vezetése közben. Ezek a hibák az önmelegedés miatt fordulnak elő. A kompozit használatával az ilyen hibák kiküszöbölhetők, és javul az áramkör teljesítménye. A kompozit erősítők jobb egyenáramú kimeneti eltolással is rendelkeznek. A kimeneti tranzisztorokra helyezett terhelés többlete nem befolyásolja az eltolási feszültséget.Tervezés
WIMA kondenzátorokat, valamint audio elektrolitokat használtunk MELF alacsony zajszintű ellenállásokkal és SoundPlus OPA1642 műveleti erősítőkkel kombinálva, amelyek nagyszerűnek bizonyultak a semleges hangzás eléréséhez. Az EarMen CH-Amp kiváló jellemzőkkel rendelkezik, nagyon alacsony jel-zaj viszony és THD, kiváló frekvenciaválasz és sok teljesítmény, ahol az eszköz jellemzői nagyon kevéssé változnak még nagy terhelésnél is.

Az EarMen CH-Amp két fontos tulajdonsággal rendelkezik: előerősítő kimenetek és egy erősítéskapcsoló. A CH-Amp rendelkezik szimmetrikus és single-ended előerősítő kimenetekkel, így csatlakoztathatja a powered monitorokhoz a teljes rendszerhez . Az erősítéskapcsoló segítségével jobban szabályozhatja mind a kimeneti szintet, mind az impedanciát, hogy jobban illeszkedjen a fejhallgatóhoz.Kivételes kivitelezés
A CH-Amp egy teljes blokkos alumínium vázból született, ami rendkívül tartós és robusztus. Kompakt kialakítása miatt bármilyen környezetbe, bármilyen rendszerbe vagy otthonba illeszkedik. A nyomtatott áramköri lap egy tömör alumínium házba van ágyazva, ami nagyobb védelmet nyújt a lapnak a házon belül és további szigetelést a külső hatásoktól

Teljesen kiegyensúlyozott felépítés
Az EarMen CH-Amp egy teljesen szimmetrikus fejhallgató erősítő, ami azt jelenti, hogy a forrásból származó szimmetrikus kimenetek sértetlenül, csak felerősítve jutnak a kimenetre. Az egyvégű bemenetről a jelek fáziseltolódás (fáziskiegyenlítetlenség) nélkül kerülnek átalakításra szimmetrikusra, így a kapott + és – jelek tökéletesen fázisban vannak.Extra alacsony lineáris tápegység
A CH-Amp készülékkel lineáris, alacsony zajszintű tápegységet is kap, amely kompromisszumok nélkül, a legjobb alkatrészek és a legújabb áramköri kialakítás felhasználásával készült. Az EarMen lineáris tápegység megbízható, egyszerű és minimális zajt termel.

Kizárólag a készülékeink igényeihez készült a legjobb jellemzők és hatékonyság elérése érdekében, és kifejezetten úgy tervezték, hogy meghaladja az Ön elvárásait. A legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően áramtúlterhelés, rövidzárlat és termikus túlterhelés elleni védelemmel is rendelkezik.

Ennek a tápegységnek nagy előnye, hogy csatlakoztathatja az EarMen Tradutto DAC-hoz és az EarMen Staccato Streamerhez, és egy nagyszerű all-in-one rendszert kaphat.

Gyártók

Szín

Fejhallgató kimenet

,

Kimeneti csatlakozás

Pre Out: RCA (SE output), Balanced: 4.4mm

Bemeneti csatlakozás

2 x RCA Single End, Balanced 4.4 mm

THD

Balanced: 0.0008% 0.0007%, Single End: 0.0008% 0.0005%

Gain

Balanced 4.4mm 11V (3.8W / 32Ω) 5.5 V (1W / 32Ω), SE 6.35mm 7V (1.5W / 32Ω) 2.9V (260mW / 32Ω)

SNR

Balanced: 118dB >119dB, Single-end: >116dB >118dB

Súly

,

Méret

,

Garancia

Egyéb

Bővebb infó az adatlapban

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EarMen CH-Amp Asztali fejhallgató erősítő/előerősítő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz