Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

EarMen Tradutto Ultra Hi-Res DAC

A Tradutto segítségével bármilyen forrásból élvezheti a zenét, például koaxiális, USB, TOS Link csatlakozásokról vagy HD Bluetooth-ról. Bárhonnan is szólalnak meg a dalok, a TRADUTTO hű marad minden hangszer karakteréhez, és olyan zeneiséget tár fel, amelyet még soha nem hallott. Számos lehetőséget és választási szabadságot kínál, amelyet saját érzékenységéhez és lehetőségeihez igazíthat. Az ES9038Q2M DAC kiemelkedő hangteljesítményt biztosít, és könnyedén kezeli a digitális hangfájlokat akár 32bit/768 kHz-ig vagy DSD512-ig.

 

EarMen Tradutto Ultra Hi-Res DAC hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

AV-Online TESZT ADATLAP

319 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:EarMenTRADUTTO

EarMen Tradutto Ultra Hi-Res DAC. 

Az EarMen új, kifinomult, széles körű képességekkel rendelkező DAC-ot kínál. Az EarMen Tradutto egy olyan műalkotás, amely képes a rendszer hangteljesítményének fokozására.

Az ES9038Q2M DAC kiemelkedő hangteljesítményt biztosít, és könnyedén kezeli a digitális hangfájlokat akár 32bit/768 kHz-ig vagy DSD512-ig. Továbbá az egész áramkört úgy optimalizálták, hogy kevesebb áramot vegyen fel és javítsa a teljesítményszűrést, ami a Wi-Fi, a mobiltelefonos és a Bluetooth jelekből származó alacsony interferenciákat.

MQA támogatott: FSR (MQB/MQA Core, dekódolt fájl), MQA (MQA fájl, amelyet hardveresen dekódolunk a készülékünkben, majd renderelünk), MQA Studio (ugyanaz, mint az MQA, csak a szerző vagy a gyártó cég hozzájárulásával).

Digitális optikai, digitális koaxiális és USB bemenetek – csatlakoztasson CD-lejátszókat, telefonokat, tableteket, játékkonzolokat, laptopokat vagy más digitális hangforrásokat.

Aranyozott NYÁK – Nemcsak tiszta, hanem alacsony ellenállású érintkezést biztosít, és tökéletes sík felületet is.

Beépített Qualcomm HD Bluetooth 5.1 (AAC/SBC/aptX/aptx LL/aptx HD/LDAC) – A BlueTooth QCC5124-et úgy tervezték, hogy megfeleljen a kiváló minőségű, vezeték nélküli Bluetooth zenehallgatási élmény iránti igénynek kis méretű eszközökben, alacsony energiafogyasztással a hosszabb hanglejátszás érdekében.A Qualcomm® aptX™ audio, aptX HD és Qualcomm aptX Adaptive audio technológiákat úgy tervezték, hogy egyenletes, kiváló minőségű audio streaminget biztosítsanak Bluetooth-on keresztül.

XMOS 16-magos chip (XU216) – kiváló teljesítményével lehetővé tette számunkra az MQA hardveres dekódolását, valamint a zenehallgatáshoz szükséges egyéb funkciókat (kétszeres órajelsebességet (2000MIPS) és négyszeres memóriát (512KB) biztosít, valamint a legújabb SuperSpeed USB szabványt).

A TRADUTTO teljesen szimmetrikus, ami azt jelenti, hogy a DAC szimmetrikus kimenetei sértetlenül, csak felerősítve kerülnek a kimenetre.

Az órajelet gondosan beállítottuk, és minimális jitterrel rendelkezik.

Az áramkör digitális és analóg részét a tápegység is gondosan elválasztja egymástól

A legalacsonyabb THD elérése érdekében wima kondenzátorokat használtunk, valamint audio elektrolitokat MELF alacsony zajszintű ellenállásokkal és SoundPlus OPA1642 műveleti erősítőkkel kombinálva, amelyek nagyszerűnek bizonyultak a semleges hangzás eléréséhez.

Gyártók

Szín

Felbontás

32bit/768kHz/DSD512

DAC

Fejhallgató kimenet

DSD

DoP64, DoP128, DoP256, native DSD512

DXD

Up to 768 kHz

PCM

Up to 768 kHz

MQA (Master Quality Authenticated)

FSR (MQB/MQA Core), MQA, MQA Studio

Kimeneti csatlakozás

Balanced 4.4mm ( impedance = 600Ω), RCA (impedance = 300Ω)

Bemeneti csatlakozás

USB-B, optika, koax

THD

0.0003%

SNR

Fully Balanced: >120dB, Single-end: >116dB

Súly

Méret

Garancia

Egyéb

Bővebb infó az adatlapban

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EarMen Tradutto Ultra Hi-Res DAC” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz