Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Eladva: 14 / 17
(1)

EarMen Eagle USB DAC + fejhallgató erősítő

  • Az összes 32bit/384kHz formátumot lejátsza: PCM, DXD és DSD.
  • Támogatja a lejátszást iPhone, Android okostelefonok, MacOS és Windows számítógépekről.
  • A szívében a legendás SABRE®DAC (ESS ES9281) audio konverter HyperStream®II modulációval kapott kapott helyet, amely a legjobb hangminőséget és stabil hangteret biztosít..

 

EarMen Eagle USB DAC + fejhallgató erősítő hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP TESZT TESZT

44 990 Ft

Vásárlás
Elérhetőség: Raktáron - azonnal
SKU:EarMeneagl

EarMen Eagle USB DAC + fejhallgató erősítő

Az EarMen Eagle egy nagyteljesítményű, zsebbarát USB DAC + fejhallgató erősítő, ami kompatibilis az Apple® és az Android™ mobileszközökkel.

Legfőbb tulajdonságok:
– Az összes 32bit/384kHz formátumot lejátsza: PCM, DXD és DSD.
– Támogatja a lejátszást iPhone, Android okostelefonok, MacOS és Windows számítógépekről.
– A szívében a legendás SABRE®DAC audio konverter HyperStream®II modulációval kapott kapott helyet, amely a legjobb hangminőséget és stabil hangteret biztosít.
– Az Eagle kiváló hang minőséget nyújt a legtöbb fejhallgatónak.

Audiofil SABRE DAC
A Eagle-ben egy ESS ES9281 DAC fut, amely kiváló akusztikus élményt – nagy teljesítménnyel párosítva képes biztosítani <0,002% teljes harmonikus torzítás és zaj (THD+N) mellett! Ez teszi lehetővé a szonikus tisztaságot és a természetes hangzást.

Alacsony zajszint!
Az Eagle a Super LOW ESR tantál kondenzátorokat, az energiaellátás tervezésében kiváló minőségű alkatrészeket és a PC/okostelefon iparból származó 4 rétegű aranyozott NYÁK technológiát használja. Az Eagle ezáltal minimálisra csökkenti a zajt és az előbb felsoroltak javítják a szuper finom részleteket, különösen a Hi-Res fájlokban, ahol érezheti és hallhatja a különbséget.

Aranyozott NYÁK!
Az EarMen Eagle PCB-je (nyomtatott áramköri kártya) 4 rétegű aranyozott, ami minőségében és teljesítményében páratlan. Az aranyozott NYÁK garantálja a minimális hangminőség-romlást. Az Earmen CNC-megmunkálással és mintázattal készül.

Design
Az EarMen Eagle könnyű, de robusztus alumínium házzal- és gyönyörű üvegdizájn-részletekkel biztosítja a prémium megjelenésű készülék érzetét. Kompakt kialakítása lehetővé teszi az Eagle használatát ott, ahol csak akarja.

Könnyű használat
Beépített adaptív meghajtó, nincs szükség illesztőprogram (driver) manuális telepítésére. A csatlakozás közvetlen; az okostelefonja könnyen adaptálható ehhez a professzionális audio DAC-hoz. Egyszerűen: „Plug and Play”!

Gyártók

Szín

Felbontás

32bit/384kHz: PCM, DXD és DSD

DAC

Fejhallgató kimenet

Színskála

Green : DSD, PCM, DXD, Magenta MQA,

DSD

64 / 128 DoP

DXD

384/352.8 kHz

PCM

Up to 384 kHz

MQA (Master Quality Authenticated)

További info: mqa.co.uk, Up to 384 kHz

Kimeneti csatlakozás

3.5 mm Stereo

Bemeneti csatlakozás

USB A

Teljesítmény

150 Ohm: 2V/27mW, 16 Ohm: 1V/62 mW, 32 Ohm: 1.4V/62 mW

THD

<0.002%

Tartozékok

Android OTG USB-C, USB-C–USB-A átalakító

Súly

Méret

Garancia

EarMen Eagle USB DAC + fejhallgató erősítő termékről 1 értékelés

    miNimAL
    2022-02-22
    Hol is kezdjem:FiiO KA3-ról váltottam. A KA3-ban ESS ES9038Q2M DAC van, ami papíron kétszer-háromszor többet tud mint az Eagle-ben lévő ESS ES9280 C PRO. Ám a KA3-ban egy ComTrue CT7601PR külső USB audio bridge van, ami nem képes ellátni feladatát, akad lejátszás közben, ráadásul az optimalizálatlan DAC filterek (vagy a hiányuk miatt) miatt pedig pattog és serceg is a KA3.Az Eagle-ben viszont az USB audio bridge bele van integrálva az ES9280 C PRO DAC-ba. Innentől kezdve nincs akadás. A jól megtervezett filterenknek hála se pattogás, se sercegés nem tapasztalható. A KA3 harsányságához (konkrétan minden frekvenciatartományban torzításmentesen üvölt, cseng-bong) és túltolt középmagasaihoz képest az Eagle visszafogottan kimért. Az ember tényleg tiszta és jól elkülönített hangszínpadot kap, minden hangszerrel és részlettel a helyén. Becsokutt szemmel akusztikus unplugged előadást hallgatva a színpad előtti nézőtéren érzi magát az ember. Érezhetően analóg módon adja vissza a hangokat a KA3 szintetikusságához és túltolt harsányságához képest. Foobar2000 alatti beállítások kellő ismerete is szükséges a megfelelő hangminőség előcsalogatásához.
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz