Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Cambridge Audio EVO CD, CD lejátszó

  • A Cambridge Audio EVO 150/75 készülékekhez tervezve
  • Kimagasló minőségű CD transzport
  • Lemezborító megjelenítés az EVO streamer kijelzőn

 

Cambridge Audio EVO CD, CD lejátszó hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

adatlap

469 990 Ft

A termék után 14 100 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Hamarosan
SKU:CambridgeAudioEVOCD

Cambridge Audio EVO CD, CD lejátszó

A készülék megjelenése testre szabható. Hullámos fekete, és gyönyörű fa mintás oldal panellel érkezik, és tetszés szerint választhat, melyiket teszi rá.

Mindenkinek van otthon CD lemeze. Amikor a streaming kényelmét választotta kicsit háttérbe szorult a fényes korong, ez természetes, de van rá megoldás. Aki a Cambridge Audio EVO75 vagy EVO150 készüléket kiválasztja, vagy korábban már kiválasztotta, egyszerűségre törekszik, de lemondani semmiről nem akar. A szép megjelenés, a nagy teljesítmény és a kis helyigény alapvető elvárás, aminek az All-In-One rendszerek tökéletesen megfelelnek. Ám a modern életstílusba is kell egy kis nosztalgia, amit a CD lemez lejátszás csempészhet bele. Erre született a Cambridge Audio EVO CD transzport. Újra előveheti régi gyűjteményét, és kiváló hangminőségben ismét élvezheti azokat a zenéket, amikhez régi emlékek fűződnek. Nyílt titok, hogy a streaming hangminőségénél a CD-DA bizony még mindig hallhatóan jobb. A streaming behozhatatlan előnye a felfedezés lehetősége, hiszen minden újdonság perceken belül elérhető. Ha új kedvencet talál, most már lehetősége van az előadó CD lemezét megvásárolva a legjobb minőségben élvezni azt.

 

Az összeillő formatervezés nyilvánvaló választássá teszi, de az EVO CD ennél sokkal több. A gyári tervező csapat legújabb szervo vezérlését tartalmazza. Az S5 Servo rendkívül pontos sebesség beállítást tesz lehetővé, ami a lejátszott hang minőségét javítja. Összehasonlítva a korábbi nagy sikerű, és méltán elismert Cambridge Audio CXC transzporttal, abban az S3 Servo rendszer üzemel kiváló paraméterekkel. Egyszóval az EVOCD jobb kiolvasás minőségre képes.

Az eloxált alumínium ház nem csak az elegáns megjelenés része, de a lejátszott hang minőséget is javítja, mert akusztikusan leválasztott belső elrendezést tesz lehetővé. A vibráció minimálisra csökkentése pontos digitális jelet szolgáltat az EVO LINK kimeneten. Az EVO Link kimenet egy dedikált egyedi formátum, amit csak EVO 75 és 150 készülékek tudnak fogadni. Ezt a kimenetet más gyártó digitális analóg konvertere nem tudja feldolgozni.

A fém lemeztálca, és a belső rezgés csillapítás szintén a lejátszott hang minőségét javítja. Az egyszerű csatlakoztatást a tartozék EVO Link kábel jelenti. Nincs szükség drága digitális kábelre, és külön pénzkiadásra. A lejátszott lemez borító képe a csatlakoztatott EVO 6,8 inches színes kijelzőjén jelenik meg. A kényelmes kezelést az biztosítja, hogy a StreamMagic alkalmazással a CD lejátszás is vezérelhető.

Tömeg20 kg
Gyártók

Szín

Lemez kompatibilitás

CD-DA, CD-R, CD-RW

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

317 x 89 x 352mm

Tömeg

5 kg

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cambridge Audio EVO CD, CD lejátszó” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz