Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Cambridge Audio CXN100 hálózati lejátszó

  • StreamMagic Gen 4 modullal
  • ESS ES9028Q2M 32 bites referencia DAC
  • AirPlay 2, Chromecast, Bluetooth 5.0

 

Cambridge Audio CXN100 hálózati lejátszó hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

adatlap

399 990 Ft

A termék után 12 000 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Hamarosan
SKU:CambridgeAudioCXN100

Cambridge Audio CXN100 hálózati lejátszó

Az előd CXN V2 nagy kedvence volt úgy a specialistáknak, mint a vásárló közönségnek. Számtalan díjat nyert, de a benne alkalmazott korábbi magas szintű technológia tovább nem volt fejleszthető a hardver korlátai miatt. A Cambridge Audio CXN100 áramköreit úgy tervezték át az alapoktól, hogy maximálisan kihasználhassa az ES9028K2M Sabre32 platform 32 bites potenciálját. Rövidített jel utak, és hallgatási teszteken kiválasztott komponensek garantálják, hogy semmi ne kerülhessen a felvétel és a hallgató közé. Ennek eredménye a meleg árnyalt hangzás, ami messze túlmutat a digitális „kockás” hangon bármelyik streaming forrásról. Az előd modell ezt felskálázással érte el, ám napjainkban már elérhetővé váltak olyan nagy felbontású források, amelyeken erre a funkcióra nincs szükség.

StreamMagic Gen 4 modul:

Ha a DAC a CXN100 szíve, akkor a StreamMagic Gen 4 modul az agya. Az alkalmazást több mint egy évtizede folyamatosan tökéletesítik a mérnökök. Ez az egység felelős a hálózati lejátszás zökkenőmentes, sima és legfőképpen stabil hallgatási élményéért a digitális forrásokról, amit az alkalmazás vezérel. A rendszeres frissítések új szolgáltatások beépülését, és a további teljesítmény fokozást teszik lehetővé a jövőben.

Streaming lehetőségek:

A CXN-100 úgy az ingyenes, mint az előfizetéses nagy felbontású szolgáltatásokat támogatja. Internet rádió, Spotify Connect, Tidal Connect, MQA, Qobuz, Deezer, hogy csak a leg ismertebbeket említsük. Az AirPlay 2 és a Chromecast használatával elérhető az Apple Music, az Amazon Music, a BBC Sounds és még sok más szolgáltató. A Roon Ready funkció pedig azok számára jó, akik korábban ebben a platformban egyesítették a digitális zenei böngészés lehetőségeket. Ez gyakorlatilag mindent felölelő sokoldalú használat módot jelent, korlátok nélkül.

Tömeg17 kg
Gyártók

Szín

Kimeneti csatlakozás

Line out (RCA analóg), Digital out (Koaxiális és Toslink optikai)

Lejátszási formátumok

Audio felbontás

768KHz 32bit PCM, és DSD512-ig

Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz

Dual – band 802.11a/b/g/n

TIDAL

Spotify Connect

Bluetooth®

5.0 A2DP/AVRCP SBC és AAC támogatással

AirPlay 2

Chromecast

DAC

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

430 x 85 x 305 mm

Tömeg

3.55 kg

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cambridge Audio CXN100 hálózati lejátszó” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz