1-2 nap

Audioquest Niagara 3000 Audiofil hálózati tápelosztó és szűrő

Audioquest
Az 5000-es és 7000-es tápszűrők szolgáltatásainak nagy részét tartalmazza, megfizethetőbb kivitelben. Hálózati tápelosztó és szűrő audiofil sztereó vagy házimozi rendszerekhez. Saját fejlesztésű föld-zaj elnyelő rendszer, tranziens tápkorrektor, AQ-formázot AC RF szűrő kondenzátorok, feszültségugrás védelem, túlfeszültség esetén automatikus lekapcsolás és újraindítás.

 

Audioquest Niagara 3000 Audiofil hálózati tápelosztó és szűrő hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

ADATLAP

999 900 Ft

A termék után 29 997 hűségpontot kapsz!

Leírás

Audioquest Niagara 3000 hálózati tápelosztó és szűrő

Saját fejlesztésű föld-zaj elnyelő rendszer: nagy métékben csökkenti a földelésből eredő zajt anélkül, hogy a biztonságra kompromisszumot jelentene, vagy alacsony jelű földhurkot okozna.
Tranziens tápkorrekció: lehetővé teszi, hogy a végerősítők akár 55 A erősségű áramot (legfeljebb 25 mS-ig) nyerhessenek AC áram tranziensekhez.
X-szintű lineáris zajelnyelő technológia: azt biztosítja, hogy a legtartósabb és szélesebb tartományú zajelnyelés megtörténjen anélkül, hogy többcsomópontos rezonáns csúcsok alakuljanak ki, amelyek a legtöbb AC tápszűrőben megtalálhatóak. 7 db „Low-Z” NRG szériás AC tápaljzat: 2 db magas áramú Low-Z Power, 5 db Level-X lineáris szűrésű tápaljzat (forráseszközökhöz).
AQ-formázott AC RF szűrő kondenzátorok: drámai mértékben javítják a linearitást és csökkentik a torzításokat, miközben elnyelik az AC vonali és rádió-csatolású zajt.
Túlfeszültség védelem automatikus újra indítással: lekapcsolja az elosztót, haz optimálishoz képest legalább kb. 17%-kal megugrik az bejövő AC – egészen addig, míg a bejövő AC feszültség biztonságos értékre vissza nem tér.

Műszaki információk

Gyártók

Szín

Kimeneti aljzatok száma

7 kimenetes, 2 db magas áramú Low-Z Power, 5 db Level-X lineáris szűrésű tápaljzat (forráseszközökhöz).

Tápáram bemenet

biztosított IEC

Hálózati feszültség

100-240 VAC/50-60 Hz

Legnagyobb áram bármely kimeneten

Tranziens tápkorrekció: lehetővé teszi, hogy a végerősítők akár 55 A erősségű áramot (legfeljebb 25 mS-ig) nyerhessenek AC áram tranziensekhez.

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audioquest Niagara 3000 Audiofil hálózati tápelosztó és szűrő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…