Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Eladva: 14 / 23
(2)

AC Infinity AIRCOM T9 Erősítő és AV Komponens hűtőventilátor-rendszer

 • Csendes ventilátor-rendszer vevőkészülékek, játékkonzolok és egyéb AV-komponensek hűtésére.
 • Védi a komponenseket a túlmelegedéstől, teljesítményleadás problémáktól és a megrövidült élettartamtól.
 • LCD termosztát programozás hat sebességszabályozóval, riasztási jelzésekkel, hibaindítókkal és memóriával.
 • Három darab kettős golyóscsapágyas ventilátort tartalmaz PWM vezérlésű motorokkal a zaj minimalizálása érdekében.

 

AC Infinity AIRCOM T9 Erősítő és AV Komponens hűtőventilátor-rendszer hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

Elismerő oklevelet az óvni kívánt készülék tipusának megadásával kérhet tőlünk emailben.

 

MAGYARNYELVŰ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MANUAL

67 990 Ft

Vásárlás

AC Infinity AIRCOM T9 Erősítő és AV Komponens hűtőventilátor-rendszer, tetején/felfelé kifújó, 17″ méretben.

 

TERMÉKLEÍRÁS
Csendes hűtőventilátor-rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy az AV-komponensek, például vevőerősítők, teljesítményerősítők és DVR-k tetejére tegyék. A komponensek optimális hőmérsékletének fenntartása megakadályozza a túlmelegedést, biztosítja az állandó működést és meghosszabbítja azok élettartamát. A hűtőrendszer elején található vezérlő intelligens termosztát indítóval és ventilátor sebességszabályozóval rendelkezik. Az acélház három darab kettős golyóscsapágyas ventilátort tartalmaz, amely kiszívja a hőt/meleg levegőt a komponensből és felfelé fújja azt ki. Alacsony profiljának köszönhetően az egység szűk helyekre is beilleszthető. A csomag tartalmaz egy vezetékes hálózati adaptert a ventilátor-rendszer hálózatba való csatlakoztatásához.

INTELLIGENS PROGRAMOZÁS
A programozás tartalmaz egy könnyen használható termosztátot és egy SMART módot, amely automatikusan beállítja a ventilátor(ok) sebességét, hogy reagáljon a változó hőmérsékletre. További funkciók; a riasztási jelzések, a ventilátor meghibásodása, az energiatakarékossági beállítások, a képernyőzár és a biztonsági memória. Hat ventilátorsebesség áll rendelkezésre három képernyő fényerő-beállítással. Az egység mögött olyan portok találhatók, amelyek akár hat különálló AC Infinity AIRPLATE kabinet-ventilátort és MULTIFAN komponens-ventilátort vezérelhetnek.

FORMATERV ÉS KIVITEL
Mindegyik rendszer kettős golyóscsapágyú ventilátorokat tartalmaz, névleges 67 000 órányi üzemidővel, CE és RoHS tanúsítvánnyal. A ventilátorok egy PWM vezérlésű motort tartalmaznak, amelyet a sebességváltozások során a zaj minimalizálására használnak, és szilikon tartókkal vannak felfüggesztve, hogy elnyeljék a rezgéseket. Az alacsony profilú kialakítás lehetővé teszi az egység alkalmazását korlátozott magasságú/szűkebb helyeken is. Az alumínium és acél szerkezete által, egy további – legfeljebb 30 font/13,6 kilogramm súlyú – komponens is a tetejére tehető.

 

Elismerő oklevelet az óvni kívánt készülék tipusának megadásával kérhet tőlünk emailben.

Tömeg60 kg
Gyártók

Szín

Ventilátorok száma

3 db

Lég-kiáramlás

Felül/tetején

Teljes légáram

210 CFM

Teljes zaj

21 dBA

Statikus nyomás

1 mm-H2O

Működési feszültség

12V DC

Teljesítmény

9.5 W

Áramerősség

0.79 A

Fali adapter bemenet

100 – 240V AC

Üzemi páratartalom

35 – 85% RH

Működési hőmérséklet

0 – 158°F; 0-70°C

Ventilátor csapágyak

Kettős golyócsapágy

L10 Várható élettartam

67 000 óra

Kábelhossz

1,8 m

Méret

Garancia

AC Infinity AIRCOM T9 Erősítő és AV Komponens hűtőventilátor-rendszer termékről 2 értékelés

  Horváth Ferenc
  2022-08-17
  Majd évek múlva derül ki, hogy jó választás volt-e! Sajnos nehéz megítélni, mennyire teszi hűvössé, és így az életét mennyire hosszabbítja az erősítőmnek. Viszont amire hivatott, azt jól végzi.
  jrmikeman
  2022-03-23
  Igazán remek kis masina, egy denon4700 on teszi a dolgát. Ha dinamikusan hallgattam a receivert, akkor elképesztően felmelegedett 45 fok fölé ment jócskán. Most 30fokon tartja a T9 el és körben még a tetején is minden hűvös.Hozzá teszem hogy infra mérővel is megnéztem és belül is optimális a hőmérséklete az összetevőknek. Külön köszönet a gyorsaságért, másnap már nálam volt a termék.
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz