1 nap

Audioquest NRG Z3 tápkábel

Audioquest
Az NRG-Z az NRG Storm tápkábeleinek technológiáit tartalmazza, viszont jelentősen alacsonyabb áron. Belsejében ezüstözött csatornában, PSC (Perfect Surface Copper) réz vezető található. Megvásárolható 1/2/3/ méteres hosszúságban.

 

 

 

ADATLAP

60 900 Ft109 000 Ft

Kiürítés

A termék után 2 943 hűségpontot kapsz!

Leírás

Audioquest NRG Z3 tápkábel. 

Zéró Karakterisztikus Impedancia
Hétköznapi nyelven elmagyarázni úgy lehetne, ha elképzelünk egy csövet, amiben sampon van. Mindegy, hogy milyen széles (alacsony ellenállás) az a cső, a sampon (a karakterisztikus impedancia) útban lesz. A karakterisztikus impedancia teljes megszűnése olyan, mintha levegő lenne a csőben. Mindegy, hogy az erősítő alig 1 wattot ad le, vagy épp teljes terhelésen üzemel, a korlátlan tranzienseket a testünkön is érzékelhetjük.

PSC réz vezetők
Az NRG-Z2 és NRG-Z3 kábelek az Y sorozatnál eggyel tovább lépnek és tökéletes felszínű (PSC) réz vezetőtt tartalmaznak (PSC a Z3-ban, PSC a Z2-ben), 7-szálas féltömör koncentrikus szerkezetben. A lenyűgözően egyenletes felszínű és tiszta PSC vezetők minimalizálják a torzítást, amit a szemcsehatárok okoznak és a felületi egyenetlenségeket, melyek bármilyen fém vezetőben léteznek.

Műszaki információk

Gyártók

Szigetelés

PVC fonott köpeny

Anyaga

Tömör PSC+

Egyéb

Minőség javító passzív eszköz: RF szűrő

Méret

, ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Audioquest NRG Z3 tápkábel” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…