Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(2)

AC Infinity MULTIFAN S1 USB-s hűtőventilátor 80mm

Ez a rendkívül csendes hűtőventilátor számos elektronikai eszközben és alkatrészben, AVR-ekben, videojáték-konzolokban, modemekben, számítógépekben, erősítőkben és egyéb audio-videó berendezésekben népszerű.

 

AC Infinity MULTIFAN S1 USB-s hűtőventilátor 80mm hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

Elismerő oklevelet az óvni kívánt készülék tipusának megadásával kérhet tőlünk emailben.

 

MANUAL

6 790 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:MULTIFANS2-1

AC Infinity MULTIFAN S1 USB-s hűtőventilátor 80mm.

A MULTIFAN S1 csendes USB-ventilátor különböző elektronikai eszközök és alkatrészek tetejére helyezhető. Többsebességes vezérlővel rendelkezik, három sebességfokozattal és a vezetéken található kikapcsolóval. A 1.8 m hosszú tápkábel 5V DC USB dugót tartalmaz, amely bármelyik USB porton keresztül táplálja a ventilátort. Tartalmaz négy szilikon ventilátortartót, amelyek a ventilátor aljára vannak rögzítve, hogy elnyeljék a rezgéseket és csökkentsék a zajt. Minden egység tartalmaz egy további USB-portot, akár négy ventilátort is összekapcsolható, hogy ugyanazt az áramforrást használhassák. Ez a ventilátor CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik, 67 000 órás élettartammal, és prémium minőségű kettős golyóscsapágyakat tartalmaz, így vízszintesen vagy függőlegesen is felszerelhető. AC Infinity ACX-FD8025(B)05W5 axiálventilátorokat tartalmaz, amelyek az Underwriters Laboratories E503903 tanúsítványa szerint megfelelnek az UL-507 biztonsági szabványoknak.

 • Csendes, UL tanúsítvánnyal rendelkező ventilátort, amelyet úgy terveztek, hogy a hőelvonás érdekében a különböző elektronikai eszközök tetejére helyezhető legyen.
 • Többfokozatú vezérlővel rendelkezik, amellyel a ventilátor fordulatszámát az optimális zaj- és légáramlási szinthez állíthatja.
 • A kettős golyóscsapágyak élettartama 67 000 óra, és lehetővé teszi, hogy a ventilátorok vízszintesen vagy függőlegesen álljanak.
 • Az USB-csatlakozó a ventilátort a népszerű AV-elektronikai eszközök és játékkonzolok mögött található USB-portokon keresztül tudja táplálni.

Ez a rendkívül csendes hűtőventilátor számos elektronikai eszközben és alkatrészben, AVR-ekben, videojáték-konzolokban, modemekben, számítógépekben, erősítőkben és egyéb audio-videó berendezésekben népszerű.

Elismerő oklevelet az óvni kívánt készülék tipusának megadásával kérhet tőlünk emailben.

Gyártók

Szín

Ventilátorok száma

2000 RPM, 1 db

Teljes légáram

26 CFM

Teljes zaj

17 dBA

Működési feszültség

3–7 V DC

Üzemi páratartalom

35-85% relatív páratartalom

Működési hőmérséklet

0 – 158°F; 0-70°C

Teljesítmény

1.1 W

Ventilátor csapágyak

Prémium minőségű kettős golyóscsapágyak

L10 Várható élettartam

67 000 óra

Kábelhossz

Hőszonda hossza: 1.8m

Méret

Garancia

AC Infinity MULTIFAN S1 USB-s hűtőventilátor 80mm termékről 2 értékelés

  Böröcz Barnabás
  2022-06-08
  Hangosabb mint gondoltam és ez mellett nem túl erős, valamint kicsit megtévesztő hogy kettesével van a képeken. Egyébkent rendben van.
  Gábor
  2021-09-02
  A termék jó minőségű anyagból készült, eddig rendben teszi a dolgát, érezhetően hűvösebb lett a hűtött eszköz vele, a fordulatszám szabályozó nagyon hasznos, mert sajnos teljes csendben már közepes fokozatosan is kicsit hallani a hangját, viszont alacsony fokozaton nem zavaró, nappali háttérzajnál nem észrevehető.
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz