Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(1)

AC Infinity MULTIFAN S3 USB-s hűtőventilátor 120mm

Ez a rendkívül csendes hűtőventilátor számos elektronikai eszközben és alkatrészben, AVR-ekben, videojáték-konzolokban, modemekben, számítógépekben, erősítőkben és egyéb audio-videó berendezésekben népszerű.

 

AC Infinity MULTIFAN S3 USB-s hűtőventilátor 120mm hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

Elismerő oklevelet az óvni kívánt készülék tipusának megadásával kérhet tőlünk emailben.

 

MANUAL

7 799 Ft

AC Infinity MULTIFAN S3 USB-s hűtőventilátor 120mm. 

A MULTIFAN S3 csendes USB-ventilátor különböző elektronikai eszközök és alkatrészek tetejére helyezhető. Többsebességes vezérlővel rendelkezik, három sebességfokozattal és a vezetéken található kikapcsolóval. A 1.8 m hosszú tápkábel 5V DC USB dugót tartalmaz, amely bármelyik USB porton keresztül táplálja a ventilátort. Tartalmaz négy szilikon ventilátortartót, amelyek a ventilátor aljára vannak rögzítve, hogy elnyeljék a rezgéseket és csökkentsék a zajt. Minden egység tartalmaz egy további USB-portot, akár négy ventilátort is összekapcsolható, hogy ugyanazt az áramforrást használhassák. Ez a ventilátor CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik, 67 000 órás élettartammal, és prémium minőségű kettős golyóscsapágyakat tartalmaz, így vízszintesen vagy függőlegesen is felszerelhető. AC Infinity ACX-FD1225(B)05W5 axiálventilátorokat tartalmaz, amelyek az Underwriters Laboratories E503903 tanúsítványa szerint megfelelnek az UL-507 biztonsági szabványoknak.

  • Csendes, UL tanúsítvánnyal rendelkező ventilátort, amelyet úgy terveztek, hogy a hőelvonás érdekében a különböző elektronikai eszközök tetejére helyezhető legyen.
  • Többfokozatú vezérlővel rendelkezik, amellyel a ventilátor fordulatszámát az optimális zaj- és légáramlási szinthez állíthatja.
  • A kettős golyóscsapágyak élettartama 67 000 óra, és lehetővé teszi, hogy a ventilátorok vízszintesen vagy függőlegesen álljanak.
  • Az USB-csatlakozó a ventilátort a népszerű AV-elektronikai eszközök és játékkonzolok mögött található USB-portokon keresztül tudja táplálni.

Ez a rendkívül csendes hűtőventilátor számos elektronikai eszközben és alkatrészben, AVR-ekben, videojáték-konzolokban, modemekben, számítógépekben, erősítőkben és egyéb audio-videó berendezésekben népszerű.

 

Elismerő oklevelet az óvni kívánt készülék tipusának megadásával kérhet tőlünk emailben.

Gyártók

Szín

Ventilátorok száma

1300 RPM, 1 db

Teljes légáram

52 CFM

Teljes zaj

18 dBA

Működési feszültség

3–7 V DC

Üzemi páratartalom

35-85% relatív páratartalom

Működési hőmérséklet

0 – 158°F; 0-70°C

Teljesítmény

1.6 W

Ventilátor csapágyak

Prémium minőségű kettős golyóscsapágyak

L10 Várható élettartam

67 000 óra

Kábelhossz

Hőszonda hossza: 1.8m

Méret

Garancia

db ár!

AC Infinity MULTIFAN S3 USB-s hűtőventilátor 120mm termékről 1 értékelés

    bociz67
    2023-09-10
    Két darab nagyon szépen hűvösen tartja a Denon 4700h erősítőt! Előtte forrósodott kevés terhelés alatt is, most viszonylag halk működéssel semmi melegedés.. Nem zavaró a működése,szinte csak a levegő áramlását hallani. Ajánlott a melegedésre hajlamos gépekhez.
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz