Raktáron!

AC Infinity MULTIFAN S3 USB-s hűtőventilátor 120mm

AC INFINITY
Ez a rendkívül csendes hűtőventilátor számos elektronikai eszközben és alkatrészben, AVR-ekben, videojáték-konzolokban, modemekben, számítógépekben, erősítőkben és egyéb audio-videó berendezésekben népszerű.

 

AC Infinity MULTIFAN S3 USB-s hűtőventilátor 120mm hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

 

MANUAL

5 990 Ft

Készleten

Leírás

AC Infinity MULTIFAN S3 USB-s hűtőventilátor 120mm

A MULTIFAN S3 csendes USB-ventilátor különböző elektronikai eszközök és alkatrészek tetejére helyezhető. Többsebességes vezérlővel rendelkezik, három sebességfokozattal és a vezetéken található kikapcsolóval. A 1.8 m hosszú tápkábel 5V DC USB dugót tartalmaz, amely bármelyik USB porton keresztül táplálja a ventilátort. Tartalmaz négy szilikon ventilátortartót, amelyek a ventilátor aljára vannak rögzítve, hogy elnyeljék a rezgéseket és csökkentsék a zajt. Minden egység tartalmaz egy további USB-portot, akár négy ventilátort is összekapcsolható, hogy ugyanazt az áramforrást használhassák. Ez a ventilátor CE és RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik, 67 000 órás élettartammal, és prémium minőségű kettős golyóscsapágyakat tartalmaz, így vízszintesen vagy függőlegesen is felszerelhető. AC Infinity ACX-FD1225(B)05W5 axiálventilátorokat tartalmaz, amelyek az Underwriters Laboratories E503903 tanúsítványa szerint megfelelnek az UL-507 biztonsági szabványoknak.

  • Csendes, UL tanúsítvánnyal rendelkező ventilátort, amelyet úgy terveztek, hogy a hőelvonás érdekében a különböző elektronikai eszközök tetejére helyezhető legyen.
  • Többfokozatú vezérlővel rendelkezik, amellyel a ventilátor fordulatszámát az optimális zaj- és légáramlási szinthez állíthatja.
  • A kettős golyóscsapágyak élettartama 67 000 óra, és lehetővé teszi, hogy a ventilátorok vízszintesen vagy függőlegesen álljanak.
  • Az USB-csatlakozó a ventilátort a népszerű AV-elektronikai eszközök és játékkonzolok mögött található USB-portokon keresztül tudja táplálni.

Ez a rendkívül csendes hűtőventilátor számos elektronikai eszközben és alkatrészben, AVR-ekben, videojáték-konzolokban, modemekben, számítógépekben, erősítőkben és egyéb audio-videó berendezésekben népszerű.

 

Műszaki információk

Tömeg60 kg
Gyártók

Szín

Ventilátorok száma

1300 RPM, 1 db

Teljes légáram

52 CFM

Teljes zaj

18 dBA

Működési feszültség

3–7 V DC

Üzemi páratartalom

35-85% relatív páratartalom

Működési hőmérséklet

0 – 158°F; 0-70°C

Teljesítmény

1.6 W

Ventilátor csapágyak

Prémium minőségű kettős golyóscsapágyak

L10 Várható élettartam

67 000 óra

Kábelhossz

Hőszonda hossza: 1.8m

Méret

Garancia

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AC Infinity MULTIFAN S3 USB-s hűtőventilátor 120mm” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…