Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(1)

Pro-Ject Automat A1 lemezjátszó + Ortofon OM10 hangszedő fekete

Teljesen automata lemezjátszó egyenesen a Fekete Erdő szívéből A Pro-Ject Automat lemezjátszók az egyik legrégebbi, specialista német gyárban készülnek azok számára, akik a minőség mellett a kényelmet is nagyra értékelik.

 

pro-ject-partner-logo

Pro-Ject Automat A1 lemezjátszó + Ortofon OM10 hangszedő fekete hivatalos 3 év magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

159 990 Ft

Pro-Ject Automat A1 lemezjátszó + Ortofon OM10 hangszedő fekete

 • Elektronikus sebességszabályozás
 • Beépített Phono előfok
 • Szíjhajtás
 • Rezgéscsillapított alumínium lemeztányér
 • Masszív MDF váz
 • Ortofon OM10 hangszedő
 • Szilikon csillapítású lábak
 • Gumi helyett, jobb csillapító képességű filc lemezalátét
 • Igényes, Connect It E összekötő kábel
 • Made in Germany

Gyártók

Szín

Meghajtás típusa

szíjhajtás, elektronikus sebességszabályozással

Hangszedő típusa

Jel / Zaj viszony (dB)

Sebesség váltás

33, 45 (elektronikus fordulatszám váltás)

Phono előerősítő (riaa korrektor)

Beépített Phono előfok

Lemeztányér

csillapított alumínium

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

430 mm x 130 mm x 365 mm

Tömeg

5,6 kg

Pro-Ject Automat A1 lemezjátszó + Ortofon OM10 hangszedő fekete termékről 1 értékelés

  Raynbowz
  2022-07-14
  Ha lehetne kétszer *****-ot adnék rá, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki megengedheti magának! Mindig szkeptikus vagyok a különféle szervezetek által odaítélt díjakkal, de ezzel az EISA-díjjal több, mint egyetértek. Ifjú koromban nagy LP-fun voltam, de aztán úgy alakult, hogy eladtam lemezjátszót, erősítőt, kb. mindent, majd hosszú szünet következett. Viszont a lemezeimtől nem volt szívem megválni. Bízva abban, hogy a lemezek egy része legalább lejátszható, na meg újra előjött ez az "úri hóbortom", vettem egy ilyen lemezjátszót. Komoly kételyeim voltak, de gondoltam, ha a 40+ korú lemezeimet nem tudom lejátszani, úgyis tervezek újakat venni. Láss (vagy inkább hallj) csodát! A legtöbb lemezt alapos tisztítás után (amihez kifejezetten javaslom egy szénszálas kefe és egy Pro-Ject Vinyl Clean tisztító "valami" együttes használatát) alapvetően SERCEGÉS NÉLKÜL játszotta le. A rendkívül könnyű, kis tehetetlenségű kar, a valóban kivételes (Ortofon fejlesztésű) hangszedő, az atom-stabil futómű elkápráztatott. Már annak is örültem volna, ha a régi kedvenceimet újra meghallgathatom. Ezzel szemben olyan élménnyel szolgált a Pro-Ject Debut PRO, hogy leesett az állam. A Marantz elő-, Emotiva végerősítőn és B&W 603 S2 AE hangfalakon keresztül meghallgatva pl. Pink Floyd-ot, Jean-Michel Jarre-t, Brost, ELP-t, Tangerine Dream-et, de akár Benkő Lászlót, Hungáriát, Bachot, Beethovent, ... elég sokáig tudnám sorolni, a lemezjátszó "kilóra megvett". Ha valakinek hasonló "perverziója" támadna, és vannak régi (tisztítás után jó állapotú) lemezei, megfelelő hangrendszere, ennél alább ne adja, mert biztosan hiányérzete lesz. Tény, nem olcsó a kicsike, de olyan szinten meggyőző, hogy ebben a kategóriában jobb nincs és nem is kell. Olcsóbbat, gyengébbet meg nem érdemes, nem szabad venni, mert mindig "zöldebb lesz a szomszéd lemezjátszója". Már ha neki is ilyen van ... ;-)
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz