A Bowers & Wilkins újraértelmezi az új Zeppelint a Streaming korszakhoz

A teljesen új Bowers & Wilkins Zeppelin mostantól intelligensebb és rugalmasabb, míg a nagy felbontású hangzás minden eddiginél részletesebb és dinamikusabb. A szeretett zene azonnal: streamelje akár nagy felbontású minőségben a streaming szolgáltatások széles skálájáról a Bowers & Wilkins Music App segítségével.

WORTHING, Egyesült Királyság, 2021. október 13.: A neves brit audiomárka, a Bowers & Wilkins bemutatta a teljesen új Zeppelin vezeték nélküli hangszórót, amely újjászületett és újragondolt a streaming korszak számára. Az új Zeppelin mostantól egyszerre okosabb és rugalmasabb, míg a nagy felbontású hangzás minden eddiginél részletesebb és dinamikusabb. A Zeppelin, amelyet először 2007-ben mutattak be, mint a tökéletes iPod-dokkolót, 2021-ben tér vissza, még job hangzású, még jobban kinéző és még okosabb, mint valaha.

Teljesítményre tervezve
Az új Zeppelin egy komplett sztereó rendszer egy komponensben, amely a Bowers & Wilkins páratlan szakértelmére támaszkodik a prémium kategóriás hangszórók tervezésében, mind a stúdiók, mind az otthonok számára. Referencia minőségű meghajtóegység-technológiák, amelyek egy központi, nagyméretű mélynyomó köré rendezett, dedikált bal és jobb oldali hangszóróegységekben helyezkednek el, és mindezt 240 W-os erősítővel látják el. Az eredmény olyan szobát betöltő sztereó hangzás, amelyet egyetlen egydobozos rivális sem tud elérni. A Zeppelin minden generációja a korszakának legjobban hangzó rendszere volt. Az új Zeppelin a bevált meghajtóegység-technológia és az új, nagy felbontású streaming platform kombinálásával egyszerűen az eddigi legjobb. Az összeredmény kivételes zenei teljesítményt eredményez, akár vezeték nélkül csatlakoztatott forrásból, akár streaming szolgáltatáson keresztül.

Jellegzetes, innovatív design
Több mint 15 éve a Zeppelin minden egyes új generációja vezető szerepet tölt be a gyönyörű és egyedi formatervezésben a maga kategóriájában – és mint minden Bowers & Wilkins formatervet, a formáját is az akusztika határozza meg. A teljesen új és teljesen újratervezett Zeppelin kétféle kivitelben kapható, egy sötét (éjféli szürke) és egy világos (gyöngyházszürke), valamint kapcsolható, állítható világítással rendelkezik, amely “glória” hatást kelt a fém talapzaton.

A zene, amit szeret, azonnal
Ha mobileszközről, táblagépről vagy számítógépről szeretne zenét streamelni, az új Zeppelin tartalmazza az AirPlay 2 és az aptX Adaptive Bluetooth funkciót is, így iOS és Android felhasználók
számára egyaránt alkalmas a zenehallgatásra. A Spotify-rajongók a Spotify Connect kényelmét is élvezhetik, amely egyszerre biztosítja a kiváló minőségű hangzást és a kényelmes, egyszerű kezelhetőséget. És ami a legjobb, az új Zeppelin is vezérelhető a Bowers & Wilkins Music App segítségével, amely azonnali hozzáférést biztosít számos streaming szolgáltatáshoz, köztük a Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, TIDAL és TuneIn szolgáltatáshoz.

 

Összekapcsolt, intelligens, intuitív
Az új Zeppelin beépített Alexát kínál: nincs szükség külső komponensekre. Egyszerűen csak kérje a kívánt dalt, és a Zeppelin máris engedelmeskedik. Ha szeretné, akkor a Zeppelint az elegáns ház hátsó felső részén található fizikai gombokkal is vezérelheti. A Zeppelint is úgy tervezték, hogy tartós legyen. Nagy teljesítményű digitális “agya” idővel továbbfejleszthető, a multiroom-ra való alkalmasságot 2022 elejére tervezik bevezetni. Ezáltal kompatibilissé válik mind a többi új Zeppelinekkel egy multiroom környezetben, vagy, ha úgy tetszik, a Bowers & Wilkins saját, nagy felbontású vezeték nélküli hangszórók Formation termékcsaládján alapuló multiroom rendszerrel.

A hang szépsége
A Zeppelin tehát újjászületett, minden tekintetben jobb, mint valaha. Az új Zeppelinnel többé nem kell választania egy teljesen felszerelt vezeték nélküli hangszóró és a szükséges streaming-szolgáltatások, valamint egy elegáns, kifinomult dizájn és a kívánt helyiséget betöltő hangzás között. Most már mindkettő az Öné lehet. Giles Pocock, a Bowers & Wilkins márkamarketing alelnöke a következőket mondta: “Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk a vadonatúj Zeppelint. Ez a legjobban hangzó, legjobban kinéző és legokosabb Zeppelin, amit valaha készítettünk. Ez tényleg azt jelenti, hogy a rajongóink által a Bowers & Wilkins-től elvárt hangteljesítményt, valamint az általuk elvárt intuitív funkciókat és könnyű kezelhetőséget egy gyönyörűen megtervezett csomagban kaphatja meg.”

-19%Ajánlott

1-3 hét

-19%

Raktáron - azonnal

Hozzászólás