A legújabb 2018 Denon AV házimozi erősítők Amazon Alexa hangvezérléssel

A Denon®, mint a világ egyik vezető, kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termék gyártója, örömmel jelenti be két új AV receiver modelljét a híres X sorozatból. A prémium otthoni szórakoztatás és a personal audio termékek vezető gyártója bemutatja az AVR-X2500H és az AVR-X1500H modelleket, melyek a cég legendás hangminőségét kombinálják a legmodernebb szolgáltatáscsomaggal. A legfontosabb funkciók: az Amazon Alexa Voice Control, a Dolby Atmos, a DTS:X és a DTS Virtual:X-kodekek, valamint az otthoni vezeték nélküli zene kompatibilitás a HEOS platformon keresztül, és az AirPlay és a Bluetooth streaming szolgáltatások is. Az új X szériás receiverek Audyssey MultEQ XT akusztikai mérési és kalibrálási rendszere a professzionális beállításhoz készült. A mellékelt mikrofon segítségével pontosan elemzi az egyes hangsugárzók kimenetét, hogy minden csatorna optimális legyen. “A Denon az AV iparág vezető fejlesztője és szereplője.

A legfontosabb mérföldkövek közé tartozik,hogy mindhárom a hallgatót teljesen körülölelő hangteret biztosító audio formátum egyetlen receiverben elérhető és a teljes 4K Ultra HD videó biztosított minden HDMI bemeneten. Mint mindig, továbbra is teljes mértékben elkötelezettek vagyunk a mindennapi vásárlók, a rajongók és a zenekedvelők felé, a legmodernebb és legkorszerűbb technológiák biztosítására”- mondta Richard Velazquez, a Denon márkamenedzsment vezetője. “A legújabb X-szériás modellek elkötelezettségünket mutatják az intelligens házimozi fejlesztések terén.

Az Amazon Alexa Smart Home funkció a teljes otthoni audio hangvezérléshez könnyű használatot tesz lehetővé, az iparágvezető beállítási folyamat gondoktól mentes, és az összes legújabb technológia lecsökkenti a rövid távú elavulást.” A 100 éves audió örökséggel rendelkező vállalat legújabb terméke, az AVR-X2500H kiváló minőségű diszkrét nagyáramú erősítőkkel rendelkezik mind a hét csatornára, 150 watt dinamikus Denon hangot adva, míg a 7.2 csatornás konfiguráció lehetővé teszi akár két mélynyomó csatlakoztatását is Az Amazon Alexa lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hangutasításokkal vezéreljék a különböző funkciókat, beleértve a be / kikapcsolást, a hangerőt, a némítást, a zene lejátszását / szüneteltetését, a külső bemenet kapcsolását és a támogatott streaming szolgáltatások lejátszását. Eközben a fedélzeti HEOS technológia lehetővé teszi, hogy vezetékek nélkül élvezze kedvenc zenéit otthona bármely szobájában, egyszerűen a HEOS hangszórók hozzáadásával. A receiverek biztosítják a 4K Ultra HD 60Hz-es videót, a 4:4:4 Pure Color al-mintavételt, a Dolby Vision-t, a High Dynamic Range-t (HDR), a HLG-t (Hybrid Log Gamma) és emellett BT.2020 jeltovábbítás támogatást nyújtanak a kivételes színek, a fényerő és a kontraszt érdekében.

A felhasználók csatlakoztathatják kedvenc médiaeszközeiket és műsorforrásaikat egy kijelzőhöz – például egy TV-t, vagy egy projektort az X1500H hat, vagy az X2500H nyolc HDMI-csatlakozói egyikéhez. Akár két kijelzőt is csatlakoztathatunk párhuzamosan és választhatunk TV és a kivetítő között. Mindkét készülék támogatja a HDCP 2.2-t az összes HDMI porton keresztül

 

További jellemzők:
– AVR-X2500H: 95 watt csatornánként (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, 0,08%, 2 csatornán meghajtva);
150W csatornánként (6 ohm, 1% 1 csatornán meghajtva)
– AVR-X1500H: 80 watt csatornánként (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, 0,08%, 2 csatornán meghajtva);
145W csatornánként (6 ohm, 1%, 1-csatornán meghajtva)
– Beépített HEOS vezeték nélküli multiroom audio technológia
– Osztályelső Denon beállítási asszisztens és grafikus felhasználói felület
– A népszerű zenei szolgáltatások, mint például a Spotify®, az Amazon Music, a Deezer, a Tidal.
Az ingyenes HEOS alkalmazáson keresztül még több is elérhető.
– Bluetooth és AirPlay vezeték nélküli audio streaming
– 32 bit / 192 kHz AKM DAC (AKM4458VN) minden csatorna számára
– Hálózati streaming és USB High-Res támogatás, beleértve: ALAC, FLAC, WAV (akár 24 bites /
192 kHz), valamint DSD 2.8 MHz és 5.6 MHz zeneszámokat
– Automatikus beállítás és a helyiség akusztikájának optimalizálása az Audyssey MultEQ XT
készülékkel a mellékelt mikrofon és állvány segítségével
– Audyssey Dynamic EQ és Dynamic Volume a tökéletes hangzáshoz bármilyen hangerő szinten

 

Ezek a modellek felidézik a nemrégiben bemutatott AVR-X250BT és AVR-X550BT AV receivereket, amelyek biztosítják a cég nagyrabecsült, osztályvezető audiokészülékek számos fejlett funkcióit, mindezt hihetetlenül versenyképes áron. Az AVR-X2500H és az AVR-X1500H 2018 júniusától lesz elérhető

 

Tovább az erősítőkhöz:

Hozzászólás