SVS újdonságok

Prime Wireless Speakers és Prime Wireless SoundBase néven mutatkoztak be az SVS multimédiás célra szánt, vezeték nélküli használatot lehetővé tévő eszközei.

Az aktív mélyláda készítésben feketeöves SVS időnként kikacsint más termékkategóriák (főleg hangsugárzók) felé is, ezúttal a multimédiás, úgymond modern audiofil igénnyel rendelkezőket szólítják meg. Egyik újdonságuk a Prime Wireless Speakers nevű aktív hangfalpár, melynek különlegességei közé tartozik a DTS Play-Fi ház- hangosítási rendszerbe integrálás lehetősége. A nagyfelbontású fájlokkal kompatibilis rendszer aptX-képes Bluetooth és WiFi adapterekkel is rendelkezik, összteljesítménye 200 W (hangszórónként 50 W). Az Android, iOS és Windows alapú eszközökről egyaránt elérhető, ill. vezérelhető hangfalpár Alexa alapú hang -kommunikációval is irányítható, valamint képes a helyi hálózaton megosztott zenéket lejátszani. Másodlagos előnye, hogy a tévé vagy számítógép közelébe téve, asztali/multimédiás hangrendszerként is használhatjuk, mivel rendelkezik optikai és 3,5 mm-es Jack bemenetekkel, valamint (talán nem meglepő, hogy) későbbiekben aktív mélyládákkal is megtoldhatjuk.

Az SVS Prime Wireless SoundBase ha úgy tetszik, a Prime Wireless Speakers hangfalakban lévő elektronika diszkrét dobozba zárva, némileg nagyobb teljesítménnyel. Utóbbi 2 x 150 wattot jelent. A bemeneti lehetőségek és hálózati funkciók szinte pontosan megegyeznek a hangsugárzókéval, kiegészülve vonalszintű analóg kimenetel,
amennyiben meglévő hifi vagy házimozi rendszerhez szeretnénk illeszteni az eszközt.

Az SVS Prime Wireless Speakers és SVS Prime Wireless SoundBase érkezése várhatóan 2018 tavasz végén/nyár elején lesz aktuális, pontos árukról a Home Movie munkatársainál érdemes érdeklődni.

Hozzászólás