Black Friday 2018

Black Friday / Fekete Péntek akciók 2018.11.23 – 2018.11.25
Szórakoztató elektronikai termékek, Házimozi, Hifi, High-End, Multimédia, Hangfal, Erősítő, Lejátszó, Mélyláda, Hangfalszett, Házimozi rendszer, Házimozi Erősítő, Mini Hifi, Bluetooth hangfal, Vezeték nélküli rendszerek.
Denon, Onkyo, Marantz, Magnat, KEF, SVS, Dali, Taga Harmony, Emotiva, JBL, Yamaha, Focal, SoundCast, Inakustik, Bluesound, NAD

Az akciós ajánlatok más kedvezménnyel (hűségpontokkal) nem vonhatók össze. Az akciós árakból további kedvezményeket nem tudunk biztosítani. A termékek készlete korlátozott, a készlet erejéig érvényesek. A megrendelt termékek kiszállítását, beleértve a személyes átvételeket is, november 26.-tól kezdjük meg.

Fenntartjuk a tévedés jogát. A termékek kosárba helyezése nem jelenti ezek lefoglalását, a termékek csak a rendelés véglegesítése és visszaigazolása pillanatában kerülnek lefoglalásra. A megrendelések pontos kiszállítási dátumával és időpontjával kapcsolatos információkat email-ben küldjük el a rendelésnél megadott elérhetőségekre. Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

https://homemovie.hu/termekkategoria/black-friday/

 

Hozzászólás