Új funkciókkal és szolgáltatásokkal gazdagodott a BluOS operációs rendszer

Az új BluOS operációs rendszerrel minden korábbinál jobb minőségben és egyszerűbben hallgathat zenét

A lejátszók beállítására és konfigurálására szolgáló új Setup Wizard beállító varázsló felhasználóbarát, könnyen érthető és könnyen kezelhető kezelőfelülettel segíti optimális teljesítményre konfigurálni a HiFi rendszerét.

Mióta 2012ben piacra dobta a Lenbrook a Bluesound operációs rendszert, a hangmérnökökből, audiofil és zeneszerető szakemberekből álló fejlesztő csapata folyamatosan dolgozik a BluOS operációs rendszer továbbfejlesztésén, még sokoldalúbbá és kifinomultabbá tételén. Segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki a vezeték nélküli hangsugárzókból és a zenelejátszókból. Intenzív munkájuk eredményeként a Bluesound eszközök voltak az első vezeték nélküli hangsugárzók a a piacon, amelyek az egyre szélesebb körben terjedő MQA® formátumú zenét is kezelni tudták. A folyamatos felhasználói visszajelzések és a piaci tapasztalatok alapján fejlesztették és fejlesztik tovább a BlueOS vezérlőket és nyújtanak egyre látványosabb és egyszerűbben használható kezelőfelületet az okos eszközökön. A BluOS operációs rendszer legújabb 2.10-es változata számos újdonsággal teszi még könnyebben és sokoldalúbban használhatóvá a Bluesound lejátszókat. Segítségével pofonegyszerűvé vált a Bluesound eszközök beállítása és üzembe helyezése, ráadásul számos újabb digitális adatfolyam szolgáltatás vált rajta keresztül elérhetővé és már a PULSE SOUNDBAR és a PULSE SUB eszköz is kezelni tudja a Dolby Digital® formátumú forrásjeleket.

Az eddigieknél is intuitívabb BluOS vezérlő

Egy okostelefon, vagy táblagép segítségével néhány kattintással beállíthatja az új Player Setup Wizard. beállítás varázslót használva a vezeték nélküli hangsugárzó és lejátszó rendszerét.  A BluOS már automatikusan észleli, ha bármilyen WiFi beállíásra lenne szüksége az új lejátszója üzemeltetéséhez az otthoni hálózaton és ha igen, könnyen érthető, látványos képernyőképeken keresztül segíti a felhasználót a megfelelő beállítási értékek kiválasztásában.

Lejebb megnézheted a videót arról, hogy ilyen egyszerűen állíthatja be a Bluesound lejátszókat az új Player Setup Wizard beállítás varázslóval.

 

 

MQA zenét hallgathat a TIDAL katalógusából közvetlenül a BluOS App alkalmazással

Nem kell már tovább várnia! A TIDAL HiFi előfizetői most már a BluOS alkalmazásból is elérhetik a teljes TIDAL Masters katalógust és MQA formátumú digitális adatfolyamot küldhetnek bármely BluOS rendszert futtató eszközre. A Bluesound lett így az első olyan vezeték nélküli többhelyiséges hangsugárzó rendszer, amelyen vezeték nélküli kapcsolaton, akár több helyiségben is elérhetővé vált a teljes TIDAL Masters katalógus. A Bluesound ilyen módon mesterszalag minőségben teszi elérhetővé hiteles megszólalással a nagyfelbontású zenei felvételeket otthona bármely szegletében.

További inforáció: www.tidal.com/masters.

Szaggatásmentes lejátszást indíthat a Microsoft Groove segítségével az OneDrive tárhelyről

Csak el kell indítania az OneDrive zenegyűjtemény szinkronizálását és a Microsoft Groove szolgáltatás előfizetői máris közvetlenül az OneDrive tárhelyről indíthatják a lejátszást. Ehhez csak az alábbi műveletsort kell választania: Microsft Groove > Favorites > Albums in BluOS. Egy pillanat múlva az OneDrive meghajtón tárolt teljes zenei gyűjteménye láthatóvá és elérhetővé válik.

Ide kattintva tudhat meg többet a Microsoft Groove szolgáltatásról és az OneDrive és a BluOS kompatibilitásáról.

Fedezzen fel30 millió felvételt a KKBOX zenetárából!

10 milliónál is több felhasználójával és a szolgáltatást életben tartó mintegy 1600 művésszel a KKBOX a világ egyik legnagyobb digitális adatfolyam szolgáltatójává nőtte ki magát az elmúlt években. A KKBOX egyes ázsiai régiókban lakó előfizetői most már közvetlenül az okostelefonjukon, táblagépükön, vagy asztali számítógépükön böngészhetnek a BluOS használatával a KKBOX hatalmasra duzzadt tárházában.

 

A Bluesound RoonReady® minősítést kapott

A világ első számú nagyfelbontású többhelyiséges rendszere, a Bluesound most már RoonReady® digitális adatfolyam célpontként működik. A BlueOS támogatást élvező eszközöket használó Roon előfizetők közvetlenül érhetik el a Roon információban gazdag zenei könyvtárkezelő rendszerét és egy, vagy több BlueOS rendszert futtató eszközre küldhetnek egyszerre nagyfelbontású digitális adatfolyamot.

Ide kattintva tudhat meg többet a Roon rendszerről és szolgáltatásairól.

Ne feledje el frissíteni a már meglévő Bluesound lejátszóit és máris élvezheti a legújabb BluOS szolgáltatásokat és funkciókat a készülékein! A legújabb programváltozatot és BluOS alkalmazást a bluesound.com/downloads címről töltheti le.

Hozzászólás