Elkészült az első DALI mobil Bluetooth hangrendszer / audio&vision online

A DALI is elérkezettnek látta az időt, hogy bemutassa saját ultrakompakt mobil hangrendszerét. A KATCH néven debütáló ékszerdoboz a prémium kategóriát célozza meg.

Eddig legyintve nyugtáztuk, hogy a DALI nem állt be a sorba, csak azért, hogy ők is felmutassanak valamilyen mindenhol elférő mini hangfalat, ami talán nem produkál igazihifi hangot, viszont képes egy kempingezés háttérzenei aláfestését megoldani. Azt gondoltuk, talán jobb is, hogy nem vágnak bele ilyen eszközök gyártásába, mivel egy jó nevű hangfalgyártótól egy átlagos képességű műanyag dobozka nem lesz márkaépítő eszköz.

Elkészült az első DALI mobil Bluetooth hangrendszer

Viszont a DALI nem egy újabb szappantartót, hanem komoly küllemű és tudású eszközt akart létrehozni, és ez meglátszik a végeredményen. Egyértelműen nem a legolcsóbbak közé fog tartozni a KATCH, viszont extrudált alumíniumból készült, gyémántcsiszolt szegélyű készülékháza minden férfi (és nő) tekintetét megragadja.

Elkészült az első DALI mobil Bluetooth hangrendszer kék

A lapos profilú készülékházban 2 600 mAh kapacitású akkumulátor rejtőzik, melyet a mellékelt USB töltővel 2 óra alatt tölthetünk 100 %-ra, ezt követően (persze a hangerőtől is függ) akár egy teljes napig képes zenélni a KATCH.

Elkészült az első DALI mobil Bluetooth hangrendszer oldala

Két 21 mm átmérőjű lágy dóm és további két 9 centis mélyközép membrán kelti a hangokat. A beépített erősítő 2 x 18 W RMS teljesítménye kifejezetten jónak számít, csak viszonyításképp a JBL Charge 3 2 x 10 wattja is sokszor bőven elégnek bizonyult tesztjeink során. Vezeték nélkül aptX-kompatibilis Bluetooth 4.0 lesz segítségünkre, rajta kívül hagyományosan, kábellel további forráseszközök is köthetők az analóg sztereó Jack bemenetre.

Elkészült az első DALI mobil Bluetooth hangrendszer hátulja

A DALI KATCH Bluetooth hangrendszer 2016 október 1-étől kerül forgalomba, 399 eurónak megfelelő forint összegért. Természetesen amint érkezik belőle hazánkba, azonnal le fogunk csapni rá egy kiadós teszt elvégzése érdekében!

 

Elkészült az első DALI mobil Bluetooth hangrendszer sárga

 

 

forrás: AV-Online.hu

Hozzászólás