Denon ENVAYA mini kitettük az asztalra

A Denon Envaya Mini hordozható Bluetooth hangszóró a szembetűnően stílusos és sokat dicsért nagyobb testvérének tulajdonságait, és szolgáltatásait hordozza, ugyanazt a hangminőséget kínálja, csak még annál is kisebb méretben.

A tökéletes utazótárs akár 10 órán át képes zenéket lejátszani és még zajszűrő kihangosítóval is rendelkezik, így a zenehallgatás mellett a kihangosított beszélgetésre is használhatjuk.

 

Kinézet

 

Az eredeti Envaya formatervezését követve készült el a mini változat, amely tetszetős fekete színben, a rács alatt puha kék szövettel, valamint fehér színben merész narancssárga szövettel is elérhető. A strapabíró és hordozható Envaya Mini is a Denon megbízható gyártási minőségét képviseli erős, kiváló minőségű anyagok használatával. Egy olyan készüléket hoztak létre, amely biztosan kiállja az idő próbáját. A Bluetooth hangszóró végei gumiból készültek és itt vannak a kezelőszervek is, az egyik végén a vezérlés, a másikon a csatlakozások. Az Envaya Mini vízálló, a csatlakozások gumitömítésekkel ellátott védősapkával vannak ellátva.
Denon ENVAYA mini pár

Szolgáltatás, hangminőség

 

A Denon vásárlók egyfajta minőséget követelnek a már 100 éves Hi-Fi tapasztalattal rendelkező cégtől, ez természetes. Az Envaya Mini-nek is meg kell felelnie az elvárásoknak. A MaxxAudio® technológia beépítése és a kettős túlméretezett hangsugárzó lehetővé teszi, hogy ez a miniatűr túlteljesítse önmagát. A digitális hangfeldolgozó technológiák, a magashang reprodukálás és a kiterjesztett 3D audio hangkép átfogó, széles és szabályozott hangzást eredményezzen.

Denon ENVAYA mini csati

 

Az aptX Bluetooth technológia bármilyen kompatibilis okos-készülékről lehetővé teszi a lejátszást. Az NFC párosítással, akár egyetlen érintéssel – automatikusan párosíthatunk az Envaya Minivel bármilyen Bluetooth audio készüléket, amin be van kapcsolva az NFC funkció – ami lehetővé teszi az azonnali magas minőségű lejátszást.
Az Envaya Mini tökéletes hordozható audiorendszer azok számára is, akik okos-készülékeiken szeretnének játszani vagy videót nézni. A felhasználónak a hihetetlenül alacsony látenciának köszönhetően – mindössze 32 milliszekundum – nem lesz problémája a szinkronnal alap Bluetooth lejátszás közben sem.

 

Rendkívüli hangzás

Van egy bizonyos elvárásunk, amit minden hangsugárzó eszköznek meg kell haladnia ahhoz, hogy komolyan vegyük. Nos, a Denon-nak sikerült ebből a kompakt méretből is egy olyan elfogadható minőségi szintet kihozni, ami már elérheti egy olcsóbb mikro Hi-Fi rendszerét. A mini Denon elég hangos, a hangszórói úgy megremegtették az üveg asztalt, hogy már-már komolyan kezdtem az ott működő HDD-k miatt aggódni, nehogy a vibrációtól bajuk essen. Nem csoda, mert a passzív membránokkal feltunningolt mélyhang átvitel, nagyon jól tette a dolgát. Természetes dolog, hogy örülünk ennek a műszaki fejlődésnek, hiszen ez a „csöppség”, igazán látványos minőséget volt képes elérni. Régebben sok kritika érhette a basszus hangok hiányát az efféle rendszerekben, de ennek vége. A modern technológiának köszönhetően ez a mini, már kivételesen élvezhető hangátvitelt produkál. Ha odafigyelünk arra, hogy megfelelő pozícióba állítsuk, mivel kicsit irányított a hangja, és főleg ha megfelelő magas-hangokat akarunk hallani, akkor fontos a jó beállítás. Összegezve: az Envaya Mini-nek meglepően jó hangja van, tehát bártan ajánlható kellék a zenehallgatáshoz és játékok vagy további hangi élményekkel járó szórakozáshoz, videók hangjainak a továbbításához.

Denon ENVAYA mini feher

 

Ajánlás

 

A Denon ENVAYA mini azok számára ajánlható, akik sokat utaznak, vagy éppen imádják a saját zenéjüket hallgatni, – mindenhol. Azoknak, akiknek igazi élményt nyújt a nagyobb hangerőn megszólaló zene, vagy a döbbenetes effektek. Körülbelül egyméteres hatótávolságon belül, kellemes sztereóhangzást is hallhatunk belőle.

 

Technikai jellemzők

 

Hangszórók:Kettős 40mm-es széles-sávú, pesszív rezonátorral kiegészítve.
Frekvencia menet:+/-3dB 75Hz –20kHz
Bemenetek:3.5 mm Jack, AUX IN,

Hangszűrővel ellátott / beépített mikrofon.

Akkumulátor:Beépített mikro USB-n tölthető: 10 óra működés/töltés.
Méretek:

Súlya:

210 x 54 x 51 mm

1.12 kg.

 

Tesztértékelés: (max.100 adható)

Hangzás:80
Gyakorlati értékelés:86
Végeredmény (átlag):83
Ár/érték arány:8,3
Értékelés:

 

 

Röviden és velősen

plus-4-16.gif  Dizájn
plus-4-16.gif  Kábelnélküli csatlakozás
plus-4-16.gif  Fröccsenő víz elleni védelem
minus-4-16.gif  Hosszú akkumulátor üzemidő

Hozzászólás