Home Movie moziszoba bemutató

Vastag plüss szőnyeg, valódi moziból származó székek, persze újrakárpitozva és festve, kényelem és letisztultság. Belakta új otthonát a Home Movie, miután hátrahagyta Home Centerbeli bemutatótermét és egy nagy családi házba költözött Rákoscsabára, az Óvónő u. 23 szám alá.

A Home Movie új támaszpontja három bemutatószobával várja az érdeklődőket. Egy már kompletten berendezett, professzionális kivitelű moziszobával, egy befejezés előtt álló sztereó bemutató helységgel és az AV-Shop szobájával, ahol a webáruházakra kevéssé jellemző módon, ki lehet próbálni, meg lehet hallgatni a készülékeket.

A teljes cikket elolvashatja az av-online.hu hasábjain…

Látogatásunk idején a sztereó bemutató szoba sajnos még munkaterület volt, így ott meghallgatásra nem volt módunk. Annyit azonban már most is tudunk, hogy a szoba multiroom bemutatóra is fel lesz használva. Az is biztos, hogy az Atlantic Technology AT-1H-PAS hangfal is meghallgatható lesz, ami biztosan sokakat fog majd idevonzani.

Végezetül említsük meg, hogy az AV-Shop bemutatószobája is sok érdekességet kínál, ki is lehet próbálni azt amit az ember amúgy az interneten, akár ismeretlenül venne meg, csupán a fórum-hozzászólásokra és a teszteredményekre hagyatkozva. Szóval itt is kapunk egy kis pluszt.

A meghallgatás és bejárás végére néhány apróság hiányzott csak, a nacho és popcorn. Minden másban utolérte a szoba a legjobb mozitermeket, hangminőségben és decibelekben pedig egy kicsit többet is kaptunk a füleinkre mint amit a multiplexekben megszokhattunk.

u.i.: kólát így is kaptunk 🙂 

Hozzászólás