Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Usher Audio SD-500 High-End polcsugárzó magasfényű piros

A legmagasabb szintű Diamond hangzás titkának feltárása. A rendkívül kemény és kiváló hővezető gyémántot mindig is elsőrendű hangfal membrán anyagnak tartották. A hagyományos CVD (vegyi gőzlerakódás) módszerrel, szintetikus gyémántból készült magassugárzó egységek régóta elérhetők, azonban az általuk nyújtott hangzásélményt sokan korlátozottnak tartják, leginkább a gyémánt dóm viszonylag nagy tömege miatt, továbbá magának az anyagnak a kedvezőtlen rezonancia lenyomata okán.
ADATLAP
GYÉMÁNT MAGASSUGÁRZÓ ADATLAP
TESZT (AV-ONLINE)
TESZT (Sztereomagazin.hu)

799 990 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:UsherAudiosd500piros

Usher Audio SD-500 High-End polcsugárzó magasfényű piros

1972 –ben, közép-Taiwanon alapított USHER társaság egy kis hangszaküzletből a globális hangtechnikai piac egyik legelismertebb nevévé nőtte ki magát. Napjainkban az USHER csúcstechnológiás erősítőket és hangfalakat fejleszt és gyárt a Taichungban újonnan elkészült gyárában.Mi az USHER –nél egyedülálló nézetet vallunk a csúcskategóriás hangtechnikai berendezéseket illetően. Hisszük, hogy a kompromisszummentes hangtechnikai eszközök megfizethetők lehetnek, és annak is kell lenniük minden zenekedvelő számára: olyan luxusnak, amely a legtöbb ember számára elérhető.

Az USHER hangtechnikai piacon megvalósított élretörésének titka valójában abban rejlik, hogy az USHER minden esetben tudományos megközelítést alkalmaz a tervezés során, majd képzelőerővel, illetve alapos és fáradságos munkával, valamint zenehallgatási tesztekkel támogatja meg mindezt. Az USHER alapos tervezésének és minőségellenőrzésének eredménye a kivételes teljesítményű ésmegbízható termék. Számos, a ’70 –es években épített USHER erősítő a mai napig aktívan szolgálja tulajdonosát.
Az USHER számára a hangtechnika nem fekete mágia, hanem a mérések és az emberi fül által érzékelt teljesítmény összehangolása.

“Az USHER –nél nem bízzuk a véletlenre a fejlesztést és az innovációt. A piacon elérhető legversenyképesebb árfekvésű, élvonalbeli hangfalak megteremtéséhez megalkottuk a saját számítógép alapú mérőrendszerünket, mely napjainkra ipari szabvánnyá vált.”A precizitás és muzikalitás soha nem szűnő keresése: Eszközök és gondolkodásmód
Az USHER laboratóriumokban és gyárban működő precíziós berendezések minősége és mennyisége szinte minden látogatót lenyűgöz az első alkalommal. Talán még jobban meg lennének lepve, ha tudnák, mennyi kutatás és képzés- áll az említett berendezések használata mögött. A mondás szerint: “Nincsenek véletlenek.”

Gyártók

Szín

Teljesítmény

60 Watt

Rendszer

2 utas, Reflex

Magassugárzó átmérője

31.5 mm (Diamond DMD dome)

Mélyközépsugárzó

140 mm papir/szővet (0538)

Érzékenység

86 dB (1watt / 1m)

Impedancia

8 Ohm

Frekvencia átvitel (Hz) (-3 dB)

45 Hz ~ 40 kHz

Keresztváltó-frekvencia

2,1 kHz

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

190 x 360 x 285 mm

Súly

Pár ár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Usher Audio SD-500 High-End polcsugárzó magasfényű piros” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz