Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

(2)

Usher Audio Dancer Mini-Two Diamond High-End álló hangfal pár

A Dancer család legújabb tagjai, a Mini-One és Mini-Two rászolgálnak a Dancer névre, hiszen már röviddel debütálásuk után fontos díjakat nyertek. Azok számára, akik nem rendelkeznek elegendő térrel és anyagi lehetőséggel a nagyobb Dancerek megvásárlásához, mégis önálló, álló hangfalrendszert szeretnének, a Dancer Mini-One és Mini-Two jelenti a megoldást.

 

HANGSZÓRÓ ADATLAP GYÉMÁNT MAGASSUGÁRZÓ ADATLAP

TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT TESZT

2 299 990 Ft2 599 990 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:UsherAudioDancerMinitwo

Usher Audio Dancer Mini-Two Diamond High-End álló hangfal.

1972 –ben, közép-Taiwanon alapított USHER társaság egy kis hangszaküzletből a globális hangtechnikai piac egyik legelismertebb nevévé nőtte ki magát. Napjainkban az USHER csúcstechnológiás erősítőket és hangfalakat fejleszt és gyárt a Taichungban újonnan elkészült gyárában.Mi az USHER –nél egyedülálló nézetet vallunk a csúcskategóriás hangtechnikai berendezéseket illetően. Hisszük, hogy a kompromisszummentes hangtechnikai eszközök megfizethetők lehetnek, és annak is kell lenniük minden zenekedvelő számára: olyan luxusnak, amely a legtöbb ember számára elérhető.

Az USHER hangtechnikai piacon megvalósított élretörésének titka valójában abban rejlik, hogy az USHER minden esetben tudományos megközelítést alkalmaz a tervezés során, majd képzelőerővel, illetve alapos és fáradságos munkával, valamint zenehallgatási tesztekkel támogatja meg mindezt. Az USHER alapos tervezésének és minőségellenőrzésének eredménye a kivételes teljesítményű ésmegbízható termék. Számos, a ’70 –es években épített USHER erősítő a mai napig aktívan szolgálja tulajdonosát.
Az USHER számára a hangtechnika nem fekete mágia, hanem a mérések és az emberi fül által érzékelt teljesítmény összehangolása.

“Az USHER –nél nem bízzuk a véletlenre a fejlesztést és az innovációt. A piacon elérhető legversenyképesebb árfekvésű, élvonalbeli hangfalak megteremtéséhez megalkottuk a saját számítógép alapú mérőrendszerünket, mely napjainkra ipari szabvánnyá vált.”A precizitás és muzikalitás soha nem szűnő keresése: Eszközök és gondolkodásmód
Az USHER laboratóriumokban és gyárban működő precíziós berendezések minősége és mennyisége szinte minden látogatót lenyűgöz az első alkalommal. Talán még jobban meg lennének lepve, ha tudnák, mennyi kutatás és képzés- áll az említett berendezések használata mögött. A mondás szerint: “Nincsenek véletlenek.”

Gyártók

Szín

, ,

Teljesítmény

120 Watt

Rendszer

2-utas, reflex

Magassugárzó átmérője

31.5 mm (Diamond DMD dome)

Mélyközépsugárzó

2 x 178 mm (8948A)

Frekvencia átvitel (Hz) (-3 dB)

28 Hz ~ 40 kHz

Érzékenység

90 dB (1watt / 1m)

Impedancia

4 Ohm

Keresztváltó-frekvencia

2,7 kHz

Méretek (szélesség x magasság x mélység - mm)

34 x 123.7 x 50 cm

Súly

Usher Audio Dancer Mini-Two Diamond High-End álló hangfal pár termékről 2 értékelés

  Varga Mihály
  2022-07-13
  K.b. 3 hónapja van a birtokomban ez a hangsugárzó de valami elképesztő ! ! ! Igaz , nem itt vettem . Sikerült jutányosabb áron hozzájutnom , vadonat újonnan , "Macassar" színben . A bejáratás egy negyedénél ( ami k.b. 50 óra ) járok de ez egy csoda , ja és a kiszolgáló egység (most még) közép kategóriás de fejlesztés alatt van . Képzeljük el egy prémium kategóriás vagy nívósabb rendszerrel . Elég sok hangfal megfordult nálam ( 500 ezer - 3 000 000 ) -ig de a közelébe sem jönnek ide nem kell + mélynyomó . Kristály tiszta magas , fantasztikus közép , elegáns , megfogott , még is erőteljes mély . Nem túloz a térleképezésben ( nincs ál 3D mélység ) . A hangnyomás fenomenális ! ! ! Nem aggódik az elhelyezés miatt mivel alsó/előre tüzel . Olyan erő van benne , hogy képes szét szakítani a házat . Én a metálon kívül mindent meghallgatok mindent fantasztikusan kezel EZ EGY MINDENEVŐ ! Nem kell egy hangfalba 4-5-6 hangszóró ez a három túl tesz mindenen ! Mindene meg van ami kell . Egy igazi " Szörnyeteg " ..... és még sorolhatnám .
  Gyula
  2021-12-22
  5 éve vettem ezeket a hangfalakat és azóta is kiváló döntésnek tartom. Kiváló részletesség és sztereó színpad, zseniális hangzás. Kell neki a hely és az erősítőben sem árt egy kis tartalék. Sok audió kiállításra járok ahol többnyire csak drágább hangfalakat mutogatnak, de mikor hazaérek és leülök hallgatni, mindig megnyugvással tölt el hogy nem találtam jobbat :)
Mondd el a véleményed
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz