1-3 nap

Supra LORAD 2.5 CS-EU 1.5m tápkábel

Supra

Supra LORAD 2.5 CS-EU 1.5m tápkábel hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

29 000 Ft

A termék után 870 hűségpontot kapsz!

Cikkszám: supralorad25tápkábel Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

Supra LORAD 2.5 CS-EU 1.5m tápkábel, árnyékolt 3×2.5 mm ²-es.

Bemutatkozó típusuk, a Supra 2.5 számos tekintetben új utakat mutatott a kábel-világban, hiszen a hangszórókábelben nagyjából a Supra összes újítása szerepelt, úgymint a nylon szigetelés, a Swift csatlakozó, a nyúlásnak remekül ellenálló multicore kábelszerkezet, a Ply vezető koncepció és a kábel irány biztosítás.
Napjainkra a cég választéka jelentősen kibővült, ennek okán a különféle audio, video illetve tápkábelek, csatlakozók, speciális hálózati elosztó és egyéb kiegészítők egyaránt megtalálhatók benne. Audio összekötő és hangsugárzó kábeleik között többféle szerkezetű és kialakítású típus is felfedezhető, jelezve, hogy a gyártó nyitott az egymástól eltérő irányvonalat képviselő megoldások felé. Igényes anyagokat felhasználó, előremutató technológiák alkalmazásával készülő kábeleiket reális árakon mérik, így a kisebb pénzűek számára is számos különféle alternatívát kínálnak.
A teljesen házon belül készülő Supra kábeleket katonai minőségű forrasztóanyagok felhasználásával ill. precizitással forrasztják a cég szakemberei, a gyárilag szerelt szettek mellett azonban Supra szerelékek felhasználásával, igényesen elkészített kedvezőbb árú változatok is megvásárolhatók.

Supra LORAD 2.5 CS-EU 1.5m tápkábel 3

Műszaki információk

Tömeg1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Supra LORAD 2.5 CS-EU 1.5m tápkábel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.