Kezdőlap
Vásárlás
Kivánságlista0

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Supra LORAD 2.5 CS-EU 1.5m tápkábel

Supra LORAD 2.5 CS-EU 1.5m tápkábel hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

29 000 Ft

A termék után 870 hűségpontot kapsz!

Vásárlás
Elérhetőség: Rendelhető 2-6 nap
SKU:supralorad25tápkábel

Supra LORAD 2.5 CS-EU 1.5m tápkábel, árnyékolt 3×2.5 mm ²-es.

Bemutatkozó típusuk, a Supra 2.5 számos tekintetben új utakat mutatott a kábel-világban, hiszen a hangszórókábelben nagyjából a Supra összes újítása szerepelt, úgymint a nylon szigetelés, a Swift csatlakozó, a nyúlásnak remekül ellenálló multicore kábelszerkezet, a Ply vezető koncepció és a kábel irány biztosítás.
Napjainkra a cég választéka jelentősen kibővült, ennek okán a különféle audio, video illetve tápkábelek, csatlakozók, speciális hálózati elosztó és egyéb kiegészítők egyaránt megtalálhatók benne. Audio összekötő és hangsugárzó kábeleik között többféle szerkezetű és kialakítású típus is felfedezhető, jelezve, hogy a gyártó nyitott az egymástól eltérő irányvonalat képviselő megoldások felé. Igényes anyagokat felhasználó, előremutató technológiák alkalmazásával készülő kábeleiket reális árakon mérik, így a kisebb pénzűek számára is számos különféle alternatívát kínálnak.
A teljesen házon belül készülő Supra kábeleket katonai minőségű forrasztóanyagok felhasználásával ill. precizitással forrasztják a cég szakemberei, a gyárilag szerelt szettek mellett azonban Supra szerelékek felhasználásával, igényesen elkészített kedvezőbb árú változatok is megvásárolhatók.

Supra LORAD 2.5 CS-EU 1.5m tápkábel 3

Tömeg1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Supra LORAD 2.5 CS-EU 1.5m tápkábel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz