Raktáron!

Inakustik Star 0.75m sztereó RCA kábel

Inakustik

Több, mint 20 év tapasztalat és hozzáértés a hifi világában… Ez az, amiért az inakustik ilyen előkelő helyet foglal el az audió kábelek rangsorában. Mindez köszönhető a saját technológiáknak és a németországi gyárban történő termelésnek.

8 990 Ft

Készleten

A termék után 270 hűségpontot kapsz!

Leírás

Inakustik Star 0.75m sztereó RCA kábel – jó minőségű aranyozott csatlakozóval, melyet használhat bármilyen sztereó rendszer összekötésére. Az Inakustik Star audio RCA kábel csökkenti a hang veszteséget a sűrű árnyékolás és vastag belső vezető miatt. A 24c aranyozott fém dugók minőség megőrzése érdekében.

Főbb tulajdonságai:
– Hossza: 0,75m
– Sűrű árnyékolás
– 24k aranyozott érintkezők
– Nagy tisztaságú OFC réz

Inakustik Star 0.75m sztereó RCA kábel

Az inakustik széles körű, kimagasló minőségű kábel és hifi tartozék választéka alkalmas otthoni hifi, videó és audió rendszerekhez, mert mindannyian tudjuk, hogy még a legfejlettebb technológia sem működik a megfelelő összeköttetések nélkül.

Inakustik Star 0.75m sztereó RCA kábel gyártói oldala

Műszaki információk

Tömeg0.8 kg
Gyártóról

Több, mint 20 év tapasztalat és hozzáértés a hifi világában… Ez az, amiért az in-akustik ilyen előkelő helyet foglal el az audió kábelek rangsorában. Mindez köszönhető a saját technológiáknak és a németországi gyárban történő termelésnek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inakustik Star 0.75m sztereó RCA kábel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük