Kezdőlap
Vásárlás

  HÁZIMOZI - HIFI - HIGHEND SZAKÜZLET ÉS WEBÁRUHÁZ 

+3612566478

Supra Lorad MD06-EU/SP hálózati elosztó

Supra Lorad MD06-EU/SP hálózati elosztó hivatalos magyarországi garanciával és terméktámogatással rendelkezik.

74 900 Ft

Elérhetőség: Elfogyott
SKU:supraloradhálózatielosztó

Supra Lorad MD06-EU/SP hálózati elosztó, 6 db aljzattal.

Bemutatkozó típusuk, a Supra 2.5 számos tekintetben új utakat mutatott a kábel-világban, hiszen a hangszórókábelben nagyjából a Supra összes újítása szerepelt, úgymint a nylon szigetelés, a Swift csatlakozó, a nyúlásnak remekül ellenálló multicore kábelszerkezet, a Ply vezető koncepció és a kábel irány biztosítás.
Napjainkra a cég választéka jelentősen kibővült, ennek okán a különféle audio, video illetve tápkábelek, csatlakozók, speciális hálózati elosztó és egyéb kiegészítők egyaránt megtalálhatók benne. Audio összekötő és hangsugárzó kábeleik között többféle szerkezetű és kialakítású típus is felfedezhető, jelezve, hogy a gyártó nyitott az egymástól eltérő irányvonalat képviselő megoldások felé. Igényes anyagokat felhasználó, előremutató technológiák alkalmazásával készülő kábeleiket reális árakon mérik, így a kisebb pénzűek számára is számos különféle alternatívát kínálnak.
A teljesen házon belül készülő Supra kábeleket katonai minőségű forrasztóanyagok felhasználásával ill. precizitással forrasztják a cég szakemberei, a gyárilag szerelt szettek mellett azonban Supra szerelékek felhasználásával, igényesen elkészített kedvezőbb árú változatok is megvásárolhatók.

Supra Lorad MD06-EUSP hálózati elosztó 4

 

Tömeg2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Supra Lorad MD06-EU/SP hálózati elosztó” értékelése elsőként
Back to Top
Termék hozzáadva a kosárhoz